תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
24/6/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מידי פעם | סביקי/צפרינה - עם חתיכות תולעים | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 1 |
הדו"ח:
יש עוד דגים שתפסתי חוץ מדניס אבל אני לא יכול להוסיף לא יודע למה

נתחיל בדוח :
מגיע לחוף ככה בשעה 7:30
פותח חכת פיתיונות אחת שם תולעים על קרסים מספר שמונה וזורק
רואה אכילות של קטנים ולא מתייחס ביינתים פותח חכת ז'רז'ור שם סביקי ריג עם קצת תולעים
זורק 10 מטר ממני על ריף כזה שקרוב לחוףמחכה קצת נותן הקפצות בשביל למשוך תשומת לב של הדגים
ופתאום בום מכה על המקל מגלגל רואה דניס ים לבן יפה בערך 100 גרם משחרר מהר מהקרס ומחזיר
לכחול הגדול ביינתים חבר של אבא מקבל פיצוץ על חכת הפיתיונות שלו הוא נותן הקוסט ומגלגל וואלה יש
משהו גדול בקצה השני מרמיר מפלצתי בגדול שבחיים לא ראיתי אין לי משוג מה המשקל שלו אבל וואחד
מרמיר
ממשיך עם הסביקי פה ושם עולות טלוויזיות קטנות וכמה דגי סלע מחליט לעשות הפסקה
לוקח עט חפירה והלך להוציא קצת תועלי ים מוציא קטנותת ממש קטנות שאי אפשר להשים על הקרס
וזורק אותם בחזרה לים
בזמן שאני נח קצת אני פתאום רואה להקה של טלוויזיות גדולות קופצת מעל המים במרחק 5 מטר מהחוף
להזכירים זה חוף סילעי עם ריפים טיבעיים קרובים ורחוקים מהחוף מקרב לקצה המים ורואה שתיים שלוש
גומברים רודפים אחריהם השעה הייתה 9 בבוקר לוקח את המקל ז'רז'ור שם פופרים ניקלים סיליקונים
דמויי מיינו בקיצר הכל ואין שום תקיפה מנסה זריקות רחוקות קרובות הכל שיטות עבודה אחרות ואין כלום
כנראה שכבר הגומברים ברחו למקום אחר כי הרתיחה הייתה דקה או משהו כזה
התיאאשתי
שם סביקי מוציא פה ושם טלווזיות קטנות שחוזורת למים
ביינתים אני רואה לברים יפים של חצי קילו עד קילו קופצים על סלע שיש בו להקה של טלווזיות
שם סיליקון עם ג'יג הד מחליף כמה סוגי סיליקונים דמויי מיינו אפילו פופרים ניסיתי אבל כנראה שכבר היה מאוחר

מידי כי הם כבר ברחו כי גם זה לקח ממש דקה ולא הייתה לי אפשרות להצטרף לחגיגה

מנסה קצת מקומות אחרים אין כלום

חוזר למקל שלי הפיתיונות שם תולעים חדשות וזורק 100 מטר מחכה חצי דקה ובום יש מכה חזקה על המקל

רואה שיש דג נותן הוקסט מכל הלב מגלגל יש דבר חזק בצד השני

ובום פיתיאום הדג מיתנתק מהקרס 10 מטר מהחוף ממשיך עוד שעתיים ללא תוצאות ומקפל הביתה

בקיצור היה מהנה עם רתחיות יפות וכיף בלי סוף

אין תמונות כי אין לי טלפון בחוף

שבוע טוב