פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   זירזור |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: זירזור (נקרא 5795 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ואיך בדיוק אני אמור לראות את זה  אם אני לא חבר בפורום הקיאקים ? 
|
|
|
|
|
מגיע כבוד למי שחדש בג'ירז'ור ותופס 2 טרולוסים. איש יקר תאמין לי יש לי לקוחות שלא תפסו דג חודשים בז'ירז'ור עד לסיפתח . כנראה שיש לך את זה,סוד המקצוע התמדה ועקשנות יש דגים בים צריך סבלנות.תאמין לי חבר עוד תרקוד דבקה מרוב דגים המשך דייג נעים ופורה. יוסי  סרגוס
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מגיע כבוד למי שחדש בג'ירז'ור ותופס 2 טרולוסים. איש יקר תאמין לי יש לי לקוחות שלא תפסו דג חודשים בז'ירז'ור עד לסיפתח . כנראה שיש לך את זה,סוד המקצוע התמדה ועקשנות יש דגים בים צריך סבלנות.תאמין לי חבר עוד תרקוד דבקה מרוב דגים המשך דייג נעים ופורה. יוסי  סרגוס תיקון טעות יוסי דורון לא חדש בז'ירז'ור אלא חדש באתר הזה דווקא ולא באחרים אותי מן הסתם אתה מכיר היטב וגם את שאר הח'ברה הטובים מומי "הדתי"חן חן
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2011, 22:56:55 PM על ידי rafi
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
ואיך בדיוק אני אמור לראות את זה  אם אני לא חבר בפורום הקיאקים ?  אבי , רק על מנת לראות את התמונה של המפלץ שדורון החנה על הקיאק שווה להירשם גם לשם 
|
. !
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואיך בדיוק אני אמור לראות את זה  אם אני לא חבר בפורום הקיאקים ?  אבי , רק על מנת לראות את התמונה של המפלץ שדורון החנה על הקיאק שווה להירשם גם לשם  אגב, ההרשמה ל:IKF - לחברי ISF היא בחינם....  ההרשמה לפורום הקיאקים היא בחינם לכולם- אפילו אחמניג'אד רשאי להרשם חינם... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואיך בדיוק אני אמור לראות את זה  אם אני לא חבר בפורום הקיאקים ?  אבי , רק על מנת לראות את התמונה של המפלץ שדורון החנה על הקיאק שווה להירשם גם לשם  אגב, ההרשמה ל:IKF - לחברי ISF היא בחינם....  ההרשמה לפורום הקיאקים היא בחינם לכולם- אפילו אחמניג'אד רשאי להרשם חינם...  אני מוחק אותו משם גם אם הוא משלם. ישו"ז, אמן.
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ואיך בדיוק אני אמור לראות את זה  אם אני לא חבר בפורום הקיאקים ?  אבי , רק על מנת לראות את התמונה של המפלץ שדורון החנה על הקיאק שווה להירשם גם לשם   זה דג ממש בהמה הדבר הזה היה שווה להירשם גם לשם בכדי לראות את זה טוב מה אני אומר לך יש כבוד 
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דורון יופי של הפגזה  אם יש מצב לתמונות אז אחלה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2011, 06:46:40 AM על ידי lirany
|
|
|
|
|
|
 מתנצל , כנראה וגרמתי לבלבול קטן \ גדול בלבלתי בין דורון כהן  חברו של מומי לדורון כהן  בעל קיאק הקילשון 15 האדום טעות , תעיתי , טועים , מתנצל על הבלבול שנגרם 
|
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 מתנצל , כנראה וגרמתי לבלבול קטן \ גדול בלבלתי בין דורון כהן  חברו של מומי לדורון כהן  בעל קיאק הקילשון 15 האדום טעות , תעיתי , טועים , מתנצל על הבלבול שנגרם  לא נורא בראל בזכותך ראיתי את המפלצת של דורון כהן 2  וגם נרשמתי בחינם ל-IKF או ל-SKF אחד מהשניים רגע אולי SKF זה בכלל חברה ללגרים(מסבים) 
|
|
|
|
|
 מתנצל , כנראה וגרמתי לבלבול קטן \ גדול בלבלתי בין דורון כהן  חברו של מומי לדורון כהן  בעל קיאק הקילשון 15 האדום טעות , תעיתי , טועים , מתנצל על הבלבול שנגרם  לא נורא בראל בזכותך ראיתי את המפלצת של דורון כהן 2  וגם נרשמתי בחינם ל-IKF או ל-SKF אחד מהשניים רגע אולי SKF זה בכלל חברה ללגרים(מסבים)  זהו ! עכשיו אני יכול לנוח על מש.... בשקט  צירפתי עוד נפש טועה ל IKF 
|
. !
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
 מתנצל , כנראה וגרמתי לבלבול קטן \ גדול בלבלתי בין דורון כהן  חברו של מומי לדורון כהן  בעל קיאק הקילשון 15 האדום טעות , תעיתי , טועים , מתנצל על הבלבול שנגרם  לא נורא בראל בזכותך ראיתי את המפלצת של דורון כהן 2  וגם נרשמתי בחינם ל-IKF או ל-SKF אחד מהשניים רגע אולי SKF זה בכלל חברה ללגרים(מסבים)  זהו ! עכשיו אני יכול לנוח על מש.... בשקט  צירפתי עוד נפש טועה ל IKF  אתה יודע מה בראל(שם מדהים לפי דעתי)  אם משהוא ישאל אותי איך הגעתי לשם (כי אני סובל ממחלת ים קשה  ) אני אזכור שזה בזכותך 
|
|
|
|
|
אבי , אין דבר שכדור סגול אחד קטן לא יכול לסדר 
|
. !
|
|
|