תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/6/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דמוי דג בינוני - yo-zuri crystal red head | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 1.5 kg |
הדו"ח:
שלום רב לכל הנוכחים בפורום,
מזה זמן קובי יוסי ואנוכי הקמנו את קבוצת הפירטים אחרי שאנשים התווספו ועזבו לסירוגין.
אך הליבה נשארה כמו שהיא חזקה ואיתנה.
לאחר שבועות יבשים באיזורינו(נמל תל אביב-רידינג-הרצליה) מחליטים לעשות צעד ובפעם הראשונה
לא לצאת מהאיזור המוכר אלא לשנות נוף ולגוון.
התחרות שחלה בשבוע שעבר(כולנו הצטערנו שלא הגענו, בעיות רכב קלה) עוררה בנו את הרצון לחזור לזירת הפשע
ולמצוא את החזירים מ ANGREY BIRDS ולשים לסיפור הזה סוף!
שבוע שלם של תכנונים שעבר על כוחותינו, לאחר שיחה עם אבי חכם כנראה שהשבוע הוא לא יצטרף אלינו למרות הכל.
נוותר? אני שואל את קובי אך הוא בשלו, "מה קרה אני כבר לא מספיק לך?

קובעים שעה והולכים לישון, רבע ל 4 ואני כבר אצל קובי מעמיסים ציוד ופונים לכיוון הירקון לצורך העמסת הקיאקים.
קצת עיקוב של הדקה האחרונה על העמסה ודוך לאקוואדוקט.
מגיעים אל החוף פורקים ציוד מסתכלים ותוההים בטח היה ממש כייף פה שבוע שעבר חוף מדהים!!!! הצבע במים שונה.. הכל מוקף ריפים.. גן עדן לדייגים מה עוד צריך לבקש.
מתחילים בחתירה לדיר החזירים שתואר לי ע"י אבי אך לשווא כנראה פספסנו אותו עם הדריפט שתפס אותנו.
מכאן והלאה הסרטון המצורף יתאר את מה שעבר עלינו,
כמה תמונות בשביל התאבון.

תודה רבה לכולכם על הצפיה מקווה שבפעם הבאה הסרטון יכלול גם את התפיסות ולא דקה אחרי =) מה לעשות התרגשות
שמשכיחה שיש לך יכולת תיעוד.
עד לפעם הבאה
שלכם, Pirates fishing team