זוהי השנה שניה בה אני מתנסה בדייג ז'ירז'ור מסירה מלב ים , וזה הולך ומשתבח עם הזמן !!! קובעים בנמל שעה ארבע עם אשרף הסקיפר האלוף שלנו !! מזג האוויר לא מעודד בגלל עננות ואובך אבל עדיין היינו אופטימיים אני חמוש בציוד החדש שלי מקל SHIMANO -BEAST MASTER 150 גר" שקניתי בהמלצתו של מוניר עיסא מציוד אלמנארה בעכו , במקום המקל הכבד שהיה לי , כשאמר לי שזה ירים פלמידות של 9 ק"ג בקלות !! מכונת SPHEROS הטובה והוותיקה שלי , מחמש בניקל גדול 60 גר" של SURE CATCH שהוכיח את עצמו בשתי היציאות האחרונות שבהם הוצאנו כ 100 ק"ג של טוניות יפות יוצאים לים בחיפוש אחר הלהקות ,קפיצה פה ושם אבל לא משהו , מחפשים שחפים וגם הם בקושי הופיעו , הזמן עובר והרוח כבר לא מנשבת חזק . היאוש מתחיל לחלחל בנו . אבל אשרף אומר לנו אולי הם יכנסו מאוחר , ומתחיל לשוט בזיגזגים בחיפוש אחרי הלהקות . לקראת 6 הלהקות מתחילות לצוץ בכל מקום אבל מה !! לא רוצות לתקוף את הניקל ואז מגיעה התקיפה המיוחלת . להנאתכם מצורף קישור ווידאו שמראה את הביצועים של המקל החדש !!
חברים! חובת גילויי נאות מצידי !! שכחתי לציין שהתמונות הם מהיציאה מלפני שבועיים ! הסרטון שאותו אעלה הערב בעזרת השם הוא מהיציאה האחרונה! העליתי שני סירטונים ל יוטיוב מאותה יציאה מלפני שבועיים תחת השם:palamida power חפשו את זה ב YouTube
חברים! חובת גילויי נאות מצידי !! שכחתי לציין שהתמונות הם מהיציאה מלפני שבועיים ! הסרטון שאותו אעלה הערב בעזרת השם הוא מהיציאה האחרונה! העליתי שני סירטונים ל יוטיוב מאותה יציאה מלפני שבועיים תחת השם:palamida power חפשו את זה ב YouTube