בהחלט מסרטונים יפים מאוד אייל שממחישים יפה את ההבדלים בין עבודה לא מקצועית למקצועית...
האם אתה חושב באמת שהדג השני היה 600 ליברות כמו הכותרת של הסרטון?? זה אומר 300 קילו בערך? לפי דעתי לא מגיע לזה...מה שראיתי זה שסגירת קלאץ היתה 10 קילו..
מעניין גם עם איזה חוט הם עובדים עם כזה כוח שהפעילו על הדג...
המכונה אם אינני טועה היתה סטלה?
דבר אחרון, הבחור בסרטון השני כן לדעתי הרים את המקל לזווית גדולה מאוד לפני שהעביר לבחור השני את הפיקוד...
אכן, נראה שזו סטלה.
לגבי הדראג. הם לא סוגרים למקסימום כדי לא לקרוע את החוט ופשוט מעייפים את הדג. משחק לטובתם שהם על סירה קטנה וקלה שנגררת אחרי הדג ומגיבה למשיכות שלו ומשמשת כמו עוד סוג של קלאצ'. שים לב שלא תמצא הרבה רולרים שיש להם קלאצ' של יותר ממאה ליב' ועדיין אנשים מוציאים איתם את המרלינים של ה 500, 600 ובעבר גם 900 ק"ג בטרולינג.
גם אם הבחירה היתה בדראג חזק יותר גם הצרפתי לא היה נשאר עומד לאורך זמן - לבטח לא למשך שעה + כמו במקרה הזה.
אורך הדג לטענתם כ 228 ס"מ... חתיכת דג לפי כל קנה מידה. ייתכן שזה 300 ק"ג, אבל בוא נשמע ממי שתפס סדרי גודל כאלה ויכול לספר.
אני חושב שהמקצועיות, העובדה שהם שניים שפועלים כמו אחד, הביטחון בציוד ובקשרים, הסירה ואולי גם עייפות של הדג עשו את שלהם. אבל מה שכפי הנראה גרם לאפקט הרב ביותר היתה המצלמה שגרמה להם לעבוד הכי נכון מחשש לעשות פשלה מול המצלמה....