עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם מצחיקים אתם  קאראסיקים זה דג ממשפחת קרפיונים שיש באוקראינה/רוסיה אבא שלי היה דג אותם שהיה קטן אז סוף סוף יש לנו תשובה  כל מידע נוסף יתקבל בברכה וממתין גם ל- misha____1985 שישפוך קצת אור על הנושא
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מישה אני מחכה למאמר שלך על הדג הזה מה הוא איך הוא נראה?! 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישה אני מחכה למאמר שלך על הדג הזה מה הוא איך הוא נראה?!  גם אני מעוניין לשמוע לגבי הדג הזה 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
ואו איזה מפלץ לפי התפאורה זה לא בארץ נכון?
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
לא בארץ אתה צודק .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
|
מישה אני מחכה למאמר שלך על הדג הזה מה הוא איך הוא נראה?!   10 דקות נסיעה ממך...מאגר יהונתן...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא בארץ אתה צודק .
לא בארץ וגם לא קרסיוס... הדג בתמונה זה קרפיון ("סאזאן") וגם אצלנו הוא נתפס בז'ירז'ור. מישה אני מחכה למאמר שלך על הדג הזה מה הוא איך הוא נראה?!   10 דקות נסיעה ממך...מאגר יהונתן... מאגר יונתן? לא מוכר לי. ישנם 3 מאגרים ליד מושב יונתן. מאגר דבש, מאגר שעבניה ומאגר רוויה. בכול מקרה, דיג במאגרים ברמת הגולן,אסור על פי חוק וכדאי לדעת את זה... http://www.golan.org.il/920/
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
לא בארץ אתה צודק .
לא בארץ וגם לא קרסיוס... הדג בתמונה זה קרפיון ("סאזאן") וגם אצלנו הוא נתפס בז'ירז'ור. מישה אני מחכה למאמר שלך על הדג הזה מה הוא איך הוא נראה?!   10 דקות נסיעה ממך...מאגר יהונתן... מאגר יונתן? לא מוכר לי. ישנם 3 מאגרים ליד מושב יונתן. מאגר דבש, מאגר שעבניה ומאגר רוויה. בכול מקרה, דיג במאגרים ברמת הגולן,אסור על פי חוק וכדאי לדעת את זה... http://www.golan.org.il/920/אתה צודק- "הדייג החובבני אסור ומנוגד ל הוראות הבטיחות של המאגרים"
|
|
|
|
|
אוקי...
אם אלו לא כרסים...אלא סוג של קרפ, מה הסוג?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אוקי...
אם אלו לא כרסים...אלא סוג של קרפ, מה הסוג? חוששני שאתה מבלבל את התגובה שלי לרמי עם ההודעות שלך  הדגים שאתה מצלם מהתפיסות במאגרים אלו בהחלט כרסיוסים (פגשתי אותם לפני 3-4 שנים בפעם הראשונה עוד כשהיו דגיגים ליד אלוני הבשן  ) הדג שבקישור שהעלה רמי (זה שנתפס על פליי) אינו כרסיוס אלא קרפיון ("סאזאן") 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחייכם, זה בכוונה? דברו עיבריט.
מאיפה באו כרסיוסים?