(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא   בלאק לייבל עלי רק איך תנהג בחזרה  אמרנו עובר לדרום  עכשיו אתה מתחיל לדבר לעניין 
|
-------------------------------
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא   בלאק לייבל עלי רק איך תנהג בחזרה  אמרנו עובר לדרום  עכשיו אתה מתחיל לדבר לעניין  אני חושב שעכשיו זה הוויסקי מדבר 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא   בלאק לייבל עלי רק איך תנהג בחזרה  אמרנו עובר לדרום  עכשיו אתה מתחיל לדבר לעניין  אני חושב שעכשיו זה הוויסקי מדבר  אתה גם מוזמן לבוא ולתת לויסקי לדבר 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא   בלאק לייבל עלי רק איך תנהג בחזרה  אמרנו עובר לדרום  עכשיו אתה מתחיל לדבר לעניין  אני חושב שעכשיו זה הוויסקי מדבר  כל עוד הויסקי בלאק אז שידבר 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא  עם פילטר בלי פילטר?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא  עם פילטר בלי פילטר? למה אין לך כובע 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא  עם פילטר בלי פילטר? למה אין לך כובע  אפשר כובעון?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא  עם פילטר בלי פילטר? למה אין לך כובע  אפשר כובעון? בטעמים? ,צבעים? יש בטעם תות  נ.ב. עם קשקשים 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני ממתין לך !!! רק תגיד איזה קפה אתה אוהב קפה עלית לנדוור נחלה עם הל בלי הל מה שתגיד העיקר שתבוא  עם פילטר בלי פילטר? למה אין לך כובע  אפשר כובעון? בטעמים? ,צבעים? יש בטעם תות  נ.ב. עם קשקשים  מומי אנחנו מתעסקים בצד הלא נכון תסובב תסובב 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
התפיסות התחלקו באופן שווה. הבעיה שאני שוקל לעבוד דירה לעכו  לעבוד בדירה בעכו  למה במה אתה מתעסק  לעבור דירה  אני מתעסק בטוניות  בעיה קטנה.... עוד שבועיים הטוניות עוברות מערבה... מה תעשה עדידוש- תעבור לגור בלב הים...?!  +++++++++++++++++++++++++++++ יופי של דו"ח יריב, שלל חוויות ובהעדר מתחרים נקרא לזה חימום... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התפיסות התחלקו באופן שווה. הבעיה שאני שוקל לעבוד דירה לעכו  לעבוד בדירה בעכו  למה במה אתה מתעסק  לעבור דירה  אני מתעסק בטוניות  בעיה קטנה.... עוד שבועיים הטוניות עוברות מערבה... מה תעשה עדידוש- תעבור לגור בלב הים...?!  +++++++++++++++++++++++++++++ יופי של דו"ח יריב, שלל חוויות ובהעדר מתחרים נקרא לזה חימום...  היו מתחרים.... אבל מפאת התוצאה הם ירדו למחתרת 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
התפיסות התחלקו באופן שווה. הבעיה שאני שוקל לעבוד דירה לעכו  לעבוד בדירה בעכו  למה במה אתה מתעסק  לעבור דירה  אני מתעסק בטוניות  בעיה קטנה.... עוד שבועיים הטוניות עוברות מערבה... מה תעשה עדידוש- תעבור לגור בלב הים...?!  +++++++++++++++++++++++++++++ יופי של דו"ח יריב, שלל חוויות ובהעדר מתחרים נקרא לזה חימום...  נעבור לאינטיאס 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
התפיסות התחלקו באופן שווה. הבעיה שאני שוקל לעבוד דירה לעכו  לעבוד בדירה בעכו  למה במה אתה מתעסק  לעבור דירה  אני מתעסק בטוניות  בעיה קטנה.... עוד שבועיים הטוניות עוברות מערבה... מה תעשה עדידוש- תעבור לגור בלב הים...?!  +++++++++++++++++++++++++++++ יופי של דו"ח יריב, שלל חוויות ובהעדר מתחרים נקרא לזה חימום...  היו מתחרים.... אבל מפאת התוצאה הם ירדו למחתרת  מה שהוא אמר  הינה מצאתי תמונה קבוצתית של המתחרים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|