תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/6/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00 - 19 | ספינר - d.a.m | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 28 | מספיק בשביל להאכיל שבט, אך שוחרר |
הדו"ח:
אז אחרי שסיימתי את המתכונת האחרונה השנה, החלטנו ללכת לחגוג בירדן אני ואבא שלי.
אחרי שאני ואביב היינו פעם קודמת בירדן, גילינו שהביניות תוקפות בכל שעה ביום!9
מציע לאביב להצטרף אבל אביב הלך לקנות לו סט אוטראלייט חדש (תתחדש אח יקר! )
אז רק אני ואבא שלי.. 20 דקות - חצי שעה ומגיעים, מוציאים ציוד מהאוטו מהר הולכים לנקודה ומתחילים בזריקות..
עוד לא זרקנו וישר אבא אומר לי: "אתה משוגע אם אתה חושב שדגים יתקפו ב-2 בצהריים"
עוד לא סיים את המשפט והוא ננעל, מביא אותה יחסית מהר, בינית של 300-350 גרם בערך, מברוק! בינית ראשונה, והוא מכור!
ממשיכים עוד עשרים דקות ובנתיים התוצאה 4 ביניות לאבא ובינית אחת שהשתחררה לי..
סבבה ממשיכים לדוג, בינית פה בינית שם.
סביבות 6 וחצי, אני מקבל את הפצצה המיוחלת המלווה בקולות זמר של הקלאטץ'.
מזה?! אני פשוט לא יכול לשלוט על הדג! רץ לאן שבא לו, עושה מה שבא לו
אני רואה את הדג כבר רץ לכיוון השיחים ואני יודע מה הולך לקרות, שיט! נתקע על ענף הדג, אני מרגיש שאני לא יכול למשוך אבל עדיין מרגיש התפרפרות של הדג.
נכנס למים עומק עד הפטמות נותן משיכה קלה שמאלה והדג משתחרר, אני מרגיש ממש כמו בדייג המפלצות, כאן אני כבר מתחיל לקלוט את עניין המאבק, אני מביא עד אלי והוא רץ שוב, ככה עד שהוא מתעייף.
הינה היא!!! אחרי 7 דקות בערך, בינית של 2 קילו בערך אולי יותר.
עכשיו מה לעזאזל אני אמור לעשות?! אם אני מרים מהחוט החוט יקרע, אם אני מרים מהספינר הדג יתנער וישתחרר, אם אני מרים מהדג הוא יתנער ויתקע לי הספינר ביד.
מה עושים?!?!!?
אבא רץ להביא את הרשת, מנסה להרים אותה, הספינר נתפס ברשת והבינית מתנערת ומשתחררת.
פשוט אכזבה אחת גדולה! עד שהיא הגיעה הגדולה, השתחררה לידי.
טוב לא נורא, נלמד להבא.
ממשיכים להביא ביניות יפות של 300-1000 גרם.
מסיימים להיום עם תוצאה של 16 ביניות לי, 12 ביניות לאבא
הכל משוחרר בשביל שנוכל להנאות מהירדן ומהדייג, ובשביל שגם הילדים שלי יוכלו ליהנות מכל זה
בנוסף אבא שלי גם הצטיין בתפיסת סלעים!