פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   להתפלל,לאהוב,לאכול. |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: להתפלל,לאהוב,לאכול. (נקרא 12737 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה דוח פצצה פשות ללקק את האצבעות כל הכבוד על ההצלחות וכבוד למארח 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נראה שלאור ההצלחה בצייד הזה התמכרת לעניין כבוד למאסטר על האירוח אכן חוויה אין ספק, אשרף מחפש לי דירה להשכרה בעכו - קרוב למעגן הסירות.  אם ילך טוב בעונת האינטיאס , נשקול רכישה. מאמון חושב שזה עדיף  שאלה חברים הבנתי שהיה קריעות בחוטים (גם חוט חדש לסקוויד)האם הכשל היה בגלל טסט נמוך בחוט או עבודה אגרסיבית מול הדג שקרע מעניין צריך להסיק מסקנות לעתיד. לא חושב שהיינו אגרסיביים (אני וסקוויד) זה סגנון שונה ממה שאנחנו מכירים, במיוחד לי ולכן נמנענו ככל האפשר מללחוץ יותר מידי, הבעיה שהדג אגרסיבי בצורה לא פרופורציונאלית לגודל שלו, הוא פשוט סילון. שים לב בסרטון של מאמון איך הדג מגיע כבר לסירה ופתאום מחליט לברוח החוצה. ואז מאמון אומר : מתחילים מהתחלה, או משהו כזה. לגבי חוטים והטסט שלהם - עלה כאן דיון מעניין השבוע לחץ כאן
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נראה שלאור ההצלחה בצייד הזה התמכרת לעניין כבוד למאסטר על האירוח אכן חוויה אין ספק, אשרף מחפש לי דירה להשכרה בעכו - קרוב למעגן הסירות.  אם ילך טוב בעונת האינטיאס , נשקול רכישה. מאמון חושב שזה עדיף  שאלה חברים הבנתי שהיה קריעות בחוטים (גם חוט חדש לסקוויד)האם הכשל היה בגלל טסט נמוך בחוט או עבודה אגרסיבית מול הדג שקרע מעניין צריך להסיק מסקנות לעתיד. לא חושב שהיינו אגרסיביים (אני וסקוויד) זה סגנון שונה ממה שאנחנו מכירים, במיוחד לי ולכן נמנענו ככל האפשר מללחוץ יותר מידי, הבעיה שהדג אגרסיבי בצורה לא פרופורציונאלית לגודל שלו, הוא פשוט סילון. שים לב בסרטון של מאמון איך הדג מגיע כבר לסירה ופתאום מחליט לברוח החוצה. ואז מאמון אומר : מתחילים מהתחלה, או משהו כזה. לגבי חוטים והטסט שלהם - עלה כאן דיון מעניין השבוע לחץ כאןאז יש לי שאלה : לא יותר טוב לדוג עם חוט בד ?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חשבתי על זה רק שרמת האדרנלין ירדה קצת (בערך בנסיעה הביתה),
את התשובה המקצועית אני משאיר למאמון.
אני יכול רק לשער שהסיבה היא - פלונטרים ומהירות הטיפול בהם.
מדובר בחסקה לא יציבה שהמרחק בין דייג לחברו הוא מטר וקצת.
כולם זורקים על כולם בהצלבה, עזוב את הסיכון המטורף שהניקלים עפים לך ליד הפרצוף ,
נניח ושרדת את זה, כל החוטים מוצלבים וכולם מזרזרים במהירות.
ההסתבכויות הן בלתי נמנעות וזה עוד לפני שיש דג.
אם אתה ננעל על דג יחד עם עוד מישהו - הדגים לוקחים לכל הכיוונים ואתה נאלץ להחליף מקום
על הסירה - מעבר מתחת לחכה לחוטים וכו'.....
מידי פעם חתכנו את הניקלים וקשרנו במהירות שוב כדי לפתור במהירות בעיית קשרים ולהספיק לזרוק לתוך הלהקה לפני שזאת תצלול.
זאת ההשערה שלי - נחכה להסבר של מאמון.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול...  שלושתכם גדולים, אבל על הדו"ח הזה עדי- קשה למצוא מילים.... זה לא דו"ח גדול- אלא דו"ח ענק... הגשה מדהימה וכתיבה יפיפיה- כמו לקרוא סיפור מרתק ולהתענג על כל שורה, מתובל בהומור במינון הנכון עם העברת כל התחושות- זה לא כמו להיות איתך בסירה אלא כמו להיות בתוכך משיחת הטלפון הראשונה ועד לחזרה הביתה...  כשיש מורה טוב- יש תוצאות, ובחרתם בגדול מכולם...  אגב מאמון, איך עם פריצת דיסק בגב אתה עומד בזה?!!! רק הסם מחזיק אותך- סם מסוג סם הים + סם הדג + במיוחד הסם החזק מכולם: "מרדפי הפלמידות"  בכל אופן סקווידי ועדי, אל "תשחקו אותה" לא מבינים, ראיתי בסרטונים איך אתם עובדים- כמו גדולים עם עבודה נכונה...  לא התנסיתם בעבר בטוניות - אך עשרות שנות נסיון סייעו להתרגל מהר... שיחקתם אותה בגדול והרווחתם יום גדול- שאפו 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דו"ח... והסרטונים ליגה צוות מנצחים..והשלל מכובד ביותר כל הכבוד חברים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדי איזה דוח סוף הדרך  .איך העברת לי את החוויה במלואה עוד לפני שראיתי את הסרטונים כאילו אני שם וצופה בכם . נראה שלאור ההצלחה בצייד הזה התמכרת לעניין כבוד למאסטר על האירוח אכן חוויה בלתי נשכחת בהצלחה בהמשך שאלה חברים הבנתי שהיה קריעות בחוטים (גם חוט חדש לסקוויד)האם הכשל היה בגלל טסט נמוך בחוט או עבודה אגרסיבית מול הדג שקרע מעניין צריך להסיק מסקנות לעתיד. הדגים הללו לא רואים אותך בעיניים ומושכים בכל הכח. חוט 50 אמור להחזיק מול רוב הדגים.
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה רצף משובח  חוויה מענגת הציד הזה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
איזה כיף זה לזרזר ככה על הטוניות אני מת על סגנון הדיג הזה עדי זה יום שאני מאמין שלא תשכח מהר סגנון כזה של דיג זה רק עם הטוניות ואין כיף יותר גדול מזה כאן לא צריך פיש פיינדר כאן אתה הוא הפיש פיינדר וזה מה שנהדר בכל הסגנון הזה אתה רואה את הדגים בעיניים ולא דרך מסך ומכאן והלאה זה הכל תלוי בכישורי הדייג שלך(שבמקרה הזה לא צריך לדעת כלום חוץ מלזרוק ולגלגל בחזרה  )
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אם אתה ננעל על דג יחד עם עוד מישהו - הדגים לוקחים לכל הכיוונים ואתה נאלץ להחליף מקום
מידי פעם חתכנו את הניקלים וקשרנו במהירות שוב כדי לפתור במהירות בעיית קשרים ולהספיק לזרוק לתוך הלהקה לפני שזאת תצלול.
חוט בד בהצלבות חוטים = אסון. מוטי. חוט בד הוא כמו ילד - עקשן, לא מתגמש וכל הזמן מחבק ורוצה שיחבקו אותו. איך שהוא מרגיש חוט אחר מייד הוא מחבק ומתלפף עליו ואלה פלונטרים שלא ניתן לפתוח. היה לי בתיק ררניום 5000 עם חוט בד שלא העזתי להוציא מפאת גודל הרולר והחוט. אני מניח שאם אתה לבד על הסירה חוט בד יהיה אידאלי כי ההטלה רחוקה יותר והגלגול יהיה מהיר יותר והתנועות של הניקל חדות יותר.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
חוט בד בהצלבות חוטים = אסון. מוטי. חוט בד הוא כמו ילד - עקשן, לא מתגמש וכל הזמן מחבק ורוצה שיחבקו אותו. איך שהוא מרגיש חוט אחר מייד הוא מחבק ומתלפף עליו ואלה פלונטרים שלא ניתן לפתוח. היה לי בתיק ררניום 5000 עם חוט בד שלא העזתי להוציא מפאת גודל הרולר והחוט. אני מניח שאם אתה לבד על הסירה חוט בד יהיה אידאלי כי ההטלה רחוקה יותר והגלגול יהיה מהיר יותר והתנועות של הניקל חדות יותר. צודק יש מצב תודה על התשובה 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נו מה אני יוסיף ? חלום של יום  רק החוויה היא מה שנשאר מכל היום הזה ומזה עדי ואייל יש לכם להרבה זמן  כבוד על האירוח של מאמון ואשרף  יאאלה איך אתם עושים חשק זה לא יאומן  תנו יותר פירוט על הציוד, ומה המסקנות לגבי החוט שנקרע ? האם לעלות בקוטר או להחליף חברה ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יאאלה איך אתם עושים חשק זה לא יאומן דני זה נכון מאוד הדוח הזה עושה חשק אך איזה חשק 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נו מה אני יוסיף ? חלום של יום  רק החוויה היא מה שנשאר מכל היום הזה ומזה עדי ואייל יש לכם להרבה זמן  כבוד על האירוח של מאמון ואשרף  יאאלה איך אתם עושים חשק זה לא יאומן  תנו יותר פירוט על הציוד, ומה המסקנות לגבי החוט שנקרע ? האם לעלות בקוטר או להחליף חברה ? דני המסקנה שלי מהיום הזה לגבי ציוד: מקל 2.70 - 3 מ' שידע לעמוד בפייט כזה רולר - מהיר ככל שיש לך שיכול להחזיק 150 מ' ומעלה של חוט 0.50 חוט 0.50 סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר'
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|