yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
שלום לכולם אני חייב להתייעץ איתכם על רשת עם מצופים שצפה קניתי לא מזמן אחת כזאת גדולה והלכתי איתה לתל ברוך הנחתי אותה במים והתחתית שלה לא שקעה לי השאלה שלי היא שאם לקחת את הסיכון להשתמש בה שוב ולראות איך היא מתפקדת עם דגים או להשתמש בה רק לכנרת.ירדן וכולי.... ולחזור ולהשתמש ברשת ברזל תודה לכול העוזרים. יובל וקנין. 
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני חושב שהתחתית אמורה לשקוע אבל יכול להיות שכתשים דגים בסל זה ישקע
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
|
|
תודה איתמר
|
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
עם תשים כמה עופרות למטה זה ישקע 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
יש לי רשת צפה ואיך שאני מניח במים התחתי שוקעות תנסה לפתוח אותה ביד ולקפל כמה פעמים שזה לא במים ותכניס למים אם לא תקשור כמה עופרות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה רשת צפה ? 
|
|
|
|
|
מה זה רשת צפה ?  רשת צפה זו רשת שפתח שלה יש מצוף אחד או שנייים שגורם לסל לצוף ואת רק קושר אותו בחוט כדי שלא יברח ולא משנה כמות הדגים שתשים היא עדיין תצפוף וגם הדגים נשאריים חיים וכמובןן הדג צרי להיות בגדול של הסל הנ דוגמה לרשת צפה http://www.dugit.co.il/?CategoryID=346&ArticleID=577שים לב לפתח למכסה כיאלו זה המצוף שמרים את הרשת למעלה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה רשת צפה ?  רשת צפה זו רשת שפתח שלה יש מצוף אחד או שנייים שגורם לסל לצוף ואת רק קושר אותו בחוט כדי שלא יברח ולא משנה כמות הדגים שתשים היא עדיין תצפוף וגם הדגים נשאריים חיים וכמובןן הדג צרי להיות בגדול של הסל הנ דוגמה לרשת צפה http://www.dugit.co.il/?CategoryID=346&ArticleID=577שים לב לפתח למכסה כיאלו זה המצוף שמרים את הרשת למעלה הא הבנתי, סל דגים. טיפ קטן - אם יש למישהו סל שהוא לא בלי מכסה צף והסל לא צף והוא רוצה לגרום לו לצוף, אז הוא יכול להכנס לתוך הרשת בקבוק חצי ליטר ריק סגור עם פקק, וככה הסל צף. בהצלחה לכולם!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה רשת צפה ?  רשת צפה זו רשת שפתח שלה יש מצוף אחד או שנייים שגורם לסל לצוף ואת רק קושר אותו בחוט כדי שלא יברח ולא משנה כמות הדגים שתשים היא עדיין תצפוף וגם הדגים נשאריים חיים וכמובןן הדג צרי להיות בגדול של הסל הנ דוגמה לרשת צפה http://www.dugit.co.il/?CategoryID=346&ArticleID=577שים לב לפתח למכסה כיאלו זה המצוף שמרים את הרשת למעלה הא הבנתי, סל דגים. טיפ קטן - אם יש למישהו סל שהוא לא בלי מכסה צף והסל לא צף והוא רוצה לגרום לו לצוף, אז הוא יכול להכנס לתוך הרשת בקבוק חצי ליטר ריק סגור עם פקק, וככה הסל צף. בהצלחה לכולם! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הא הבנתי, סל דגים. טיפ קטן - אם יש למישהו סל שהוא לא בלי מכסה צף והסל לא צף והוא רוצה לגרום לו לצוף, אז הוא יכול להכנס לתוך הרשת בקבוק חצי ליטר ריק סגור עם פקק, וככה הסל צף. בהצלחה לכולם! יופי של רעיון 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
מישה כבוד גדול .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח שאהבתם 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
|
|
חברים תודה רבה לכולכם על התגובות נתתם לי רעיונות מספקים ותודה מישה אחלה של רעיון לילה טוב לכולם. 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים תודה רבה לכולכם על התגובות נתתם לי רעיונות מספקים ותודה מישה אחלה של רעיון לילה טוב לכולם.  תודה ידידי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|