|
איזה מלך ... אתה לא הדג. כהרגלך אתה יודע להוציא את המקסימום מכל יציאה כיף לראות את הפרצוף שלך שראית שזה לבן. אתה מוכיח כל פעם מחדש שאת התואר בטרולינג אי אפשר לקחת ממך אלוף כבר אמרנו? מאחל לך שברכת הלבנים תישאר איתך עוד הרבה. המון הצלחה בהמשך 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שאלה לי עלייך גדי, אתם מצלםסירטון הדג מגיע למה אתה לא לא מפסיק לצלם לשנייה לוקח גאנץ ועוזר לרפי להוציא תדג רפי גם עם מקל ביד וגם מוציא לבד לוקוס תעזור לו חחחחח
אם אני צריך להתנבא : רפי מעדיף זאת כך. מדהים כל פעם מחדש, השקט , קור הרוח וההבנה בדיוק מה ואיך לעשות כדי להביא את הדג לצלחת. אלוף 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שאלה לי עלייך גדי, אתם מצלםסירטון הדג מגיע למה אתה לא לא מפסיק לצלם לשנייה לוקח גאנץ ועוזר לרפי להוציא תדג רפי גם עם מקל ביד וגם מוציא לבד לוקוס תעזור לו  החלפתי לך את ה:חחחח ב-  תנו כבוד לאייקונים וצמצמו קצת ב:חחחח  התשובה פשוטה וכמו שכתב עדי: בדרך כלל רפי מעדיף להשתמש בגאנץ' כשהוא מוציא דג ומבקש לאפשר לו זאת- היד עם הדג מחוברת לדי עם הגאנץ' באמצעות אותו מוח, עד היום עבד תמיד- מעולם לא קרה לי שדג השתחרר לי ליד הסירה בגלל מכה לא נכונה עם הגאנץ' כשאני אוחז בגאנץ'...
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקצוען אמיתי  יופי של סרטון  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסה רפי  ולראות ברור ב HD זה עוד יותר  שאלה, למה בזמן הורדת המקל לגלגול, נראה שאתה משחרר חוט עם היד ? מה המטרה בזה ? שאלה במקומה, שמחתי לראות שאתה לא מסתכל על הסרטון בתור סרט עלילתי גרידא- אלא גם בוחן את שיטת העבודה שזה בהחלט דבר חשוב...  התשובה- אני לא משחרר חוט אלא מושך אותו כדי לחוש את מצב הקלאץ' עד כמה סגור או פתוח, ולבדוק מה מידת הקלות/הקושי שהחוט יוצא... יש הרי שינויים בעוצמת ההתנגדות ויציאת החוט - שתלויים במהירות הסירה ומידת העייפות/המרץ של הדג... ואני מתאים מעת לעת את הקלאץ' (מה שלא ראית, מעת לעת קורה שאני טיפה סוגר או פותח קלאץ'). תודה על התשובה ויום טב
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שאלה לי עלייך גדי, אתם מצלםסירטון הדג מגיע למה אתה לא לא מפסיק לצלם לשנייה לוקח גאנץ ועוזר לרפי להוציא תדג רפי גם עם מקל ביד וגם מוציא לבד לוקוס תעזור לו  החלפתי לך את ה:חחחח ב-  תנו כבוד לאייקונים וצמצמו קצת ב:חחחח  התשובה פשוטה וכמו שכתב עדי: בדרך כלל רפי מעדיף להשתמש בגאנץ' כשהוא מוציא דג ומבקש לאפשר לו זאת- היד עם הדג מחוברת לדי עם הגאנץ' באמצעות אותו מוח, עד היום עבד תמיד- מעולם לא קרה לי שדג השתחרר לי ליד הסירה בגלל מכה לא נכונה עם הגאנץ' כשאני אוחז בגאנץ'... תיאום מושלם בין ההמוח לגוף  כרגיל רפי מלך הטרולינג הישראלי  איזה טעים הלבן !!!
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
כבוד על החריימה.מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן מקצועיות אמיתית רפי, יופי של דוח וסרטון  לגבי הלבן, הוא צולל למטה עם משיכה או סמרטוט כמו שאר הלוקוסים? האם לבנים גם מתחפרים?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אכן מקצועיות אמיתית רפי, יופי של דוח וסרטון  לגבי הלבן, הוא צולל למטה עם משיכה או סמרטוט כמו שאר הלוקוסים? האם לבנים גם מתחפרים? צולל עם משיכה ועם משיכות- ועוד איך.... וממש לא עולה כסמרטוט אלא חי ובועט עד הסוף... מתנהג כמו הכלאה בין פרידה לאינטיאס מבחינת המשיכה- לדעתי נותן את המלחמה הכי חזקה ביחס לכל דג אחר באורך זהה....
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחין רפי
יופי של דג
|
|
|
|
|
רפי תגיד לא נמאס לך מלוקוסים  אחלה דוח 
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי תגיד לא נמאס לך מלוקוסים  אחלה דוח  דווקא לא  גם נתתי להם חופש ממני לכמה חודשים- אז זה נחמד להפגש מחדש... וגם זה גיוון- לפני חודש היו אירדים, עכשיו לבנים...  חוצמזה- בקרוב יהיו סוגים אחרים במקומם... 
|
|
|
|
|
סחתיין רפי  לבן יפייפה בדיוק גודל צלחת (שלי). לא עדיף גודל כזה להרים עם רשת?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|