שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 11/6/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1111 | בצק רגיל - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 4 | | 1111 | בצק רגיל - | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 1 | |
הדו"ח:שלום לכלום מגיע למקום פותח בוס מחליף תמצוף בא חסר חלק פתאום ככה שעה לקח לי בערך רואה חבר מהבית ספר שדג הביא לי מצוף מחבר שם בצק וכמה זריקות אין אכילות מקווה לבורי יש מאבק פתאום סרגוס קטנצ'יק שחוזר לים זורק עוד כמה זריקות אכילות לא נתפס זורק מרגיש משהו ועולה סרגוס חמוד מאוד כמובן חוזר מחכה טיפה מחכה אכילות ומטביע ברר המקל רוטט אחרי 20 שניות בערך העלתי אותו רואה סרגוס יפה מאוד, אכלתי את הסרגוסים שנשארו ולא נראה לי שיש לי עוד זמן כי צריך ללכת ואין מצב שאני יתפוס עוד בקיצור אז משחרר מחכה זורק קראס נאה שעולה משחרר זריקה אחרונה בום סרגוס נחמד מאוד שחוזר לים מתקפל והולך הבית מצטער שאין תמונות- אני לא משקר..
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דו"ח! חבל שאין תמונות אבל אנחנו מאמינים לך 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלומי אחי כל הכבוד  אבל חברים אתם רושמים דוח למה לרשום אני לא משקר די חברים למה לי לא להאמין לך sml17;היה מקרה ואני מקווה שלא יחזור על עצמו ופה זה נגמר ......מי שהדוח שהוא רושם לא אמיתי הוא גם משקר לעצמו לא רק לנו שלומי דוח יפה למה לקלקל אותו 
|
|
|
|
popper
|
חבר של MOTI-M חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
כול כבוד על התפיסות!! תגיע הביתה צלם את הדגים ותעלה כאן! על מנת להסיר ספק;) והעיקר שנהנת!!!
נשלח באמצעות tapatalk2
|
מקל של DAIWA VERTICE 2.10M 5-21g מכונת דייג SHIMANO NEXAVE 3000SFC חוט בד SUFIX GYRO 15LB 
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
פופר אם היית קורא. הייתה רואה ששיחרתי.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
popper
|
חבר של MOTI-M חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
רשמת שאכלת את הסרגוסים יכלת לצלם!!! לפני הארוחה, איך שחררת אותם עם אכלת אותם לא מבין?? לא נראה בפעם הבא! נשלח באמצעות tapatalk2
|
מקל של DAIWA VERTICE 2.10M 5-21g מכונת דייג SHIMANO NEXAVE 3000SFC חוט בד SUFIX GYRO 15LB 
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
שלומי אחלה דוח וכלו הכבוד על השיתוף מוטי אתה מוכן לדבר עם פופר כמו שאתה יודע ואיך שהוא מבין 
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
אחלה דוח עזבו אותכם גם אם משקר וגם אם לא ... זה על המצפון שלו הוא משקר לעצמו .. ----------------- שלומי כל הכבוד בצק רגיל בלי תוספות ? בור או סתם מקום? גדול קרסים.. לא צריך לכתוב כל פעם "לא משקר" אין פה שקרים זה רק ספורט.. וכיף
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רשמת שאכלת את הסרגוסים יכלת לצלם!!! לפני הארוחה, איך שחררת אותם עם אכלת אותם לא מבין?? לא נראה בפעם הבא! נשלח באמצעות tapatalk2 אתה רוצה להסביר לנו מה אתה מנסה להגיד? ברור לך שלהוצאת דיבה יש מחיר. שקול את מילותיך כי נראה שאתה סתם משחיר את פניו של שלומי.
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
טעות שלי שיחררתי אותם זה היה בצק רגיל שמתי קצת שמן זית קרסים 10
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
רשמת שאכלת את הסרגוסים יכלת לצלם!!! לפני הארוחה, איך שחררת אותם עם אכלת אותם לא מבין?? לא נראה בפעם הבא! נשלח באמצעות tapatalk2 אתה רוצה להסביר לנו מה אתה מנסה להגיד? ברור לך שלהוצאת דיבה יש מחיר. שקול את מילותיך כי נראה שאתה סתם משחיר את פניו של שלומי. אייל אין פה הוצאת דיבה ולא שום דבר ,שלומי ידידי לפני ששולחים דוח צריך לבדוק מה שרשמת זה הכל ,אני מה שאני לא אוהב זה שבנאדם שרושם דוח רושם אני לא משקר למה לך לשקר ? עכשיו רשמת טעות שלי שיחררתי אותם טוב עכשיו זה יותר מובן זה הכל שלומי בהצלחה בהמשך ממני מוטי 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אה חברה התכוונתי שהיו לי סרגוסים במקרר ואכלתי אתום לפני כמה ימים בחמישי אז אמרתי אם אנמי יתתפוס אחד זה לא שווה לאכול אותו
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אה חברה התכוונתי שהיו לי סרגוסים במקרר ואכלתי אתום לפני כמה ימים בחמישי אז אמרתי אם אנמי יתתפוס אחד זה לא שווה לאכול אותו
שלומי אתה בסדר  רק אני אישית מבקש בדוח הבא שלך לא לרשום אני לא משקר אין לך שום סיבה בעולם לשקר תודה מוטי מ 
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בכיף אחי  אחלה שלומי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »