|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש הרבה חברים שאין להם מושג איזה ציוד צריך לדייג במים מתוקים אני מבקש מכל התותחים למים מתוקים על המלצות מדמויים עד חכות תודה לכולם ממני מוטי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יכול לנסות לעזור למרות שאני לא תותח חקה : אולטרלייט או לייט רצוי חקות קצרות אבל לא חובה
רולר: גודל 1000 עד 2500
חוט: מונו (נילון) או בד כל אחד לפי העדפתו האישית עובי 0.16 עד 0.20
דמויים: ספינרים צבע זהב וכסף ניקלים זהב וכסף סיליקונים קטנים+ג'גהאד בובות קטנות (לא יותר מ 5 ס''מ)מגוון צבעים כל יום יש לדגים העדפה אחרת
רשת להרמת דגים
פלייר עם ראש ארוך (שפיץ פלייר) לפעמים צריך כדי לשחרר את הקרס מהפה
סל לדגים
נעלים סגורות (יש המון הפתעות במים)
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2012, 19:13:59 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
חוטים מתוחים!!!
|
|
לא הייתי מגדיר את עצמי כתותח, צור די כתב את הכל, אני בד"כ עובד עם ניקלים שמשקלם בין 3-20 גרם. לרוב אני משתמש עם ה-+10 גרם בצבע זהב. עבודה איטית\בינונית. סל צף לדגים מאוד נח בכנרת.
|
אוהב לדוג 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סל צף לדגים מאוד נח בכנרת. מומלץ מאד !
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור כבר כתב את הכל אבל אני ממש ממליץ על ספינרים, משתמש כמעט רק בהם.
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני מתכוון להשתמש בעיקר בספינרים אולי טיפה ניקלים. ואולי ננסה ציקדות
|
|
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
ספינר זהב או כסף של D-A-M זהו לא צריך משהו אחר
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של יוזמה צור- שאפו על הרשימה 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
לי יש פתור מהסל א. או שאני לא יתפוס כלום  ב. כול מה שאני יתפוס יקבל חנינה לאחר תעוד 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה חברים על השיתוף 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
עצה שלי להביא לבנת בטון. שאם ניהיה בחוף בלי אבנים יהיה אפשר לקשור את הסל ללבנה עם חוט
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
עצה שלי להביא לבנת בטון. שאם ניהיה בחוף בלי אבנים יהיה אפשר לקשור את הסל ללבנה עם חוט
אם זה סל צף הוא קשור לדייג ואם הוא לא צף מציפים אותו כמו שכתב מיכאל
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
האמת שעצה שלי לקחת גם מקל אולטרה וגם לייט למי שיש כי עם הלייט אפשר לזרוק ניקלים 14-20 גרם למרחק גדול ולחפש את הביניות הגדולות. באולטרה אפשר גם אבל מרחקי זריקה קצרים יותר לרוב. כמובן מספיק דמויים ספינרים וניקלים כדי שלא יצא מצב שתתקעו בלי (נתקע המון במיוחד עכשיו שכנרת עלתה). כל השאר צור ציין ואמר נכון!  אגב בגדים להחלפה זה משהו חשוב למי שיש לו נסיעה ארוכה אחרי זה רוב הסיכויים שתדוגו מהמים אז או סרבל (פחות מומלץ הוא נצמד לגוף לא נוח) אז תביאו לכם מכנס חולצה ספייר.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
האמת שעצה שלי לקחת גם מקל אולטרה וגם לייט למי שיש כי עם הלייט אפשר לזרוק ניקלים 14-20 גרם למרחק גדול ולחפש את הביניות הגדולות. באולטרה אפשר גם אבל מרחקי זריקה קצרים יותר לרוב. כמובן מספיק דמויים ספינרים וניקלים כדי שלא יצא מצב שתתקעו בלי (נתקע המון במיוחד עכשיו שכנרת עלתה). כל השאר צור ציין ואמר נכון!  אגב בגדים להחלפה זה משהו חשוב למי שיש לו נסיעה ארוכה אחרי זה רוב הסיכויים שתדוגו מהמים אז או סרבל (פחות מומלץ הוא נצמד לגוף לא נוח) אז תביאו לכם מכנס חולצה ספייר. כל השאר צור ציין ואמר נכון!  אתה ממש נחמד בזמן האחרון ומסכים עם מה שאני אומר יכול להיות שאתה צריך משהוא ניקלים למשל
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
האמת שעצה שלי לקחת גם מקל אולטרה וגם לייט למי שיש כי עם הלייט אפשר לזרוק ניקלים 14-20 גרם למרחק גדול ולחפש את הביניות הגדולות. באולטרה אפשר גם אבל מרחקי זריקה קצרים יותר לרוב. כמובן מספיק דמויים ספינרים וניקלים כדי שלא יצא מצב שתתקעו בלי (נתקע המון במיוחד עכשיו שכנרת עלתה). כל השאר צור ציין ואמר נכון!  אגב בגדים להחלפה זה משהו חשוב למי שיש לו נסיעה ארוכה אחרי זה רוב הסיכויים שתדוגו מהמים אז או סרבל (פחות מומלץ הוא נצמד לגוף לא נוח) אז תביאו לכם מכנס חולצה ספייר. כל השאר צור ציין ואמר נכון!  אתה ממש נחמד בזמן האחרון ומסכים עם מה שאני אומר יכול להיות שאתה צריך משהוא ניקלים למשל ממש לא, יכול להיות שאתה צריך רולר חדש לא?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|