שלום ותודה על הפירגון

( אגב סחתיין על האייקונים )
אהלן לכמה שמות ותיקים בעיני , תהיתי להיכן נעלמתם . אני רואה כאן גם אנשים מוכרים ממקומות אחרים - יפה .
יצרתם באז בשוק , מדברים על הפורום בשבועות האחרונים בחנות ( רק עדיין לא זוכרים את השם , אבל נראה לי זה עניין של זמן ) .
אני מייצג את " כוכב הים " בפתח תקווה ואם אוכל לעזור לכם איך שהוא לקדם את האינטרסים של הפורום - בכייייף .
שיהיה בהצלחה

לפורום , מנהליו וחבריו . ;

טל - לא ראיתי הודעות שלך כבר תקופה , די חסר לראות הערות אינטליגניות שמח לפגוש אותך בשנית ידידי .
גיאצ'וק - העבודה משתנה בהתאם לגלים . נקודת התורפה של הכלבים - כשהגלים עולים העבודה נהיית אצלי יותר רציפה כדי שהגל לא יקפיא את הדמוי . במים שקטים אני די משתולל איתו כולל הקפצות כפולות עם המקל בזווית קצת למעלה , גם עם הפופר - ג'י ספלאש של לאקי הוא המועדף עלי ( אני מציין את דגם הפופר משום המבנה שלו כי מנסיוני לא כל הפופריםם יגיבו טוב להפקות כפולות כמו הרוסטר פופר או הסיגר ) . מים שקטים עבודה עם עצירות . אני לא עובר את מידת ה65 כולל במינואוס ( ריג'ידים של זי בייטס , וונדר וסמיטים ) רק שלפעמים הצבע יותר חשוב מהדמוי או מה אתה עושה איתו ( כמו למשל הגוון הירוק שמתגלה שיעיל במיוחד העונה או להוריד נוצות כי השנה הן רק מסקרנות את המושטים . והניקלים ( זה הדמוי המועדף עלי והשותף הכי ותיק - כסוף עם מדבקה ) 3.5 גר' . כמו שכל אחד יגיד לך - אני מפעיל את הדמוי בצורה ייחודית לי , זה גם מאוד תלוי במקל ומה שהוא מאפר לעשות לך עם הטוויצ'ים ( לאחרונה התחדשתי בווריוואס וויאולנטה וחוט 8 גידים היי בריד של וי.ג'י.קי. ) אז יש לי מספיק מרחב תמרון והמקל מספיק רגיש כדי שאדע אם הוא נפל על סלע ולאיזה כיוון הסלע הסית אותו .
מי שמכיר אותי יודע שאני לא נוהג לדבר על ז'רז'ור בנט ( בדייג חוף יש פחות פרופסורים ), אבל מקום חדש ניתן צ'אנס . מי שרוצה לשאול בכיף ( ניתן גם בפרטי כי פה הוא לא מכובה לי

) כמו שאתם רואים אני לא מסתורי בתשובות ותמיד אפשר לבוא לעסק ולהתרשם . מי שרוצה להנגח איתי לגבי העבודה עם דמויים או לגבי ציוד - אני מדגיש שוב אלו דעות ושיטות אישיות שלי . אני לא מאמין במושגים של נכון ולא נכון בנושא אלא רק במה שעובד ולא עובד . מי שרוצה לעבוד לפי הספר - שיקרא אותו

.
הבגדים הטרמיים שנועדו לדייג עושים את אוגוסט נסבל יותר , כולל הכובע

. חבל שאין פטנט על הגלים אם כי השבוע בשונה משבוע שעבר באמת לא אכלתי אגרופים לבטן

הצינורות הן של כורסי-לבנון , יש מספיק מקום לכולם .

טוב ... אני מאמין שכולם קיבלו התייחסות . תודה על הקבלת הפנים החמה .

שבוע של בשורות טובות לכולם .