פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   המפרץ רותח |
עמודים: 1 ... 3 4 [5] 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: המפרץ רותח (נקרא 12580 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
אין מילים מאמון, אתה וצוות הברברים שלך פיתחתם את דיג הטוניות במרדפים- לאומנות של ממש, מקצוענות בשיאה...  וכשהן נמצאות- אתם חוגגים ביעילות... למי שלא יודע, סגנון הדיג הזה רלוונטי בערך למשך חודש אחד עד חודש וחצי בשנה, שאז מגיעות הטוניות בהמוניהן אל חופי מפרץ חיפה וצפונה במרחקים של 1-6ק"מ מהחוף, ספינות הדיג הקרויות צ'ינצ'לות מכתרות את הטוניות ומוציאות מהן באלפים, וכל שנה הדיג חוזר על עצמו... כמה מאות פריטים שמוציאים הדייגים החובבים בעונה הבוערת בשיטה - זו טיפה בים, בקיצור מאמון, נהניתם- וגם האנשים שעברו וקיבלו טוניות הרוויחו... איזה יופי של חגיגה מאמון  אני מבין שהמצב עם הגב כבר יותר טוב , או שבמצב כזה אתה לא חושב עליו ? הגב?  אהה כן הגב ..האמת נזהר מאד תודה איש...ותנסו להגיע לאיזה יציאה משותפת  קצת קשה יהיה להגיע לשחורות, אבל מחכה לחודש הבא  חודש הבא ידידי תתכונן לג'יגינג... הטוניות כבר לא תהיינה כאן... איזה תוצאה יפה מאמון. אקשן ללא הפסקה.  השבוע אני אצא אחר הצהריים לראות אם הגיעו גם לאזורינו. אני בדרך כלל עובד עם רפלות בשביל הטונה. על איזה סוג נקלים אתה ממליץ? אהלן גיא, תציץ במאמר שלי בפינת המאמרים- סירות, יש שם צילום של ניקלים... מאמון עובד לאחרונה עם משהו אחר- שלא בתמונה, הוא או אני נעלה תמונה מזה, אך האמן לי ומאמון יאשר- שעם הניקלים בתמונה שבמאמר הוא תפס לא פחות... כל מילה בסלע רפי ואכן מדובר על עונה קצרה שהן צפות ומחפשות את מזונם על פני המים ויוצרות מה שנקרא רתיחות לכן ולפי הסגנון מנצלים את העונה כמה שיותר כרגע העונה בשיאה ויש שפע גדול וכדאי מאד לחוות את זה 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אין מילים מאמון, אתה וצוות הברברים שלך פיתחתם את דיג הטוניות במרדפים- לאומנות של ממש, מקצוענות בשיאה...  וכשהן נמצאות- אתם חוגגים ביעילות... למי שלא יודע, סגנון הדיג הזה רלוונטי בערך למשך חודש אחד עד חודש וחצי בשנה, שאז מגיעות הטוניות בהמוניהן אל חופי מפרץ חיפה וצפונה במרחקים של 1-6ק"מ מהחוף, ספינות הדיג הקרויות צ'ינצ'לות מכתרות את הטוניות ומוציאות מהן באלפים, וכל שנה הדיג חוזר על עצמו... כמה מאות פריטים שמוציאים הדייגים החובבים בעונה הבוערת בשיטה - זו טיפה בים, בקיצור מאמון, נהניתם- וגם האנשים שעברו וקיבלו טוניות הרוויחו... איזה יופי של חגיגה מאמון  אני מבין שהמצב עם הגב כבר יותר טוב , או שבמצב כזה אתה לא חושב עליו ? הגב?  אהה כן הגב ..האמת נזהר מאד תודה איש...ותנסו להגיע לאיזה יציאה משותפת  קצת קשה יהיה להגיע לשחורות, אבל מחכה לחודש הבא  חודש הבא ידידי תתכונן לג'יגינג... הטוניות כבר לא תהיינה כאן... איזה תוצאה יפה מאמון. אקשן ללא הפסקה.  השבוע אני אצא אחר הצהריים לראות אם הגיעו גם לאזורינו. אני בדרך כלל עובד עם רפלות בשביל הטונה. על איזה סוג נקלים אתה ממליץ? אהלן גיא, תציץ במאמר שלי בפינת המאמרים- סירות, יש שם צילום של ניקלים... מאמון עובד לאחרונה עם משהו אחר- שלא בתמונה, הוא או אני נעלה תמונה מזה, אך האמן לי ומאמון יאשר- שעם הניקלים בתמונה שבמאמר הוא תפס לא פחות... כל מילה בסלע רפי ואכן מדובר על עונה קצרה שהן צפות ומחפשות את מזונם על פני המים ויוצרות מה שנקרא רתיחות לכן ולפי הסגנון מנצלים את העונה כמה שיותר כרגע העונה בשיאה ויש שפע גדול וכדאי מאד לחוות את זה  ואכן אם יורשה לי להוסיף מילה של טירון, עד היום לא הבנתי מה משמעות המונח מרדפים... ומי שלא חווה זאת לא יבין - חמש הדקות הראשונות מהיציאה מנמל עכו החוצה הן חמש הדקות היחידות בהן תזכה למנוחה. מרגע שמזוהה הרתיחה הראשונה והביזרי מעופפים באוויר מהמהלומות ומהנגיחות של הטונות שרבות עליהם, ההבזקים של הדגים האולטרא מהירים והסופרא חזקים הללו, אתה נכנס למוד עבודה שבו אתה נעול על דג או מנסה לנעול, ולמעשה אתה כל הזמן עובד פיסית וכל הזמן מחפש את הרתיחה הבאה, רץ אליה וכבר מתכנן את זו שתתקיל אחריה. חוויה אינטנסיבית שטרם חוויתי עד היום, ועדיין רועדות לי הידיים מההתרגשות, ועל כך תודתי למאסטרו מנצרת 
|
|
|
|
|
מאמון היקר נשאלת השאלה המתבקשת הנצרתי מספר 1 או הישראלי מספר 1 ?? בטוחני שהגולשים יודעים את התשובה. אכן דייג במיטבו ,לדידי אתה מספר 1 ללא מתחרים ותשאר מספר 1 נקודה!!!!! המשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
תודה יוסי ...ועוד דבר עד היום משתמש באותם ניקלים שרכשתי מאצלך מאז שנעלמו מהמדפים ורפי המליץ עליך ומצאנו אצלך בשפע אם זכור לך נרכשו מעל 30 ניקלים של 55 גר" ...ליד שלי הגיעו 10 מהם ועד היום וזה כבר שתי עונות איבדתי רק בודדים האמת ..יש בהם ברכה  דגים בשפע בלי איבוד ניקלים  מבצע ניקלים לטוניות עד 70 גרםהגיע מלאי של ניקלים עד 70 גרם הניקלים שהמייסטרו מאמון משתמש בהם עונה שניה ובצלחה גדולה (היום מאמון הוציא 13 טוניות). 20 אחוז הנחה לחברי הפורום למשך 10 ימים בלבד.הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
מה זה זה לעזאזאל איזה תוצאה  . מאמון תקשיב אין לי כבר מילים לכתוב כבר שלא כתבתי חוץ מלחזור על זה ולהגיד כל הכבוד . איזה יופי של תוצאה איזה יופי של עבודה ומקצוענות . לא קל להוציא כמות כזאת ולא להסתבך בחוטים ועוד בלי גאנצ'ים. סחתיין עליך איש יקר ממש צייד במיטבו. שיהיה המון בהצלחה בהמשך גבר אהבתי 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 12, 2012, 16:52:57 PM על ידי *דודו*
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מאמון היקר נשאלת השאלה המתבקשת הנצרתי מספר 1 או הישראלי מספר 1 ?? בטוחני שהגולשים יודעים את התשובה. אכן דייג במיטבו ,לדידי אתה מספר 1 ללא מתחרים ותשאר מספר 1 נקודה!!!!! המשך דייג פורה ומהנה.
תודה יוסי ...ועוד דבר עד היום משתמש באותם ניקלים שרכשתי מאצלך מאז שנעלמו מהמדפים ורפי המליץ עליך ומצאנו אצלך בשפע אם זכור לך נרכשו מעל 30 ניקלים של 55 גר" ...ליד שלי הגיעו 10 מהם ועד היום וזה כבר שתי עונות איבדתי רק בודדים האמת ..יש בהם ברכה  דגים בשפע בלי איבוד ניקלים  מבצע ניקלים לטוניות עד 70 גרםהגיע מלאי של ניקלים עד 70 גרם הניקלים שהמייסטרו מאמון משתמש בהם עונה שניה ובצלחה גדולה (היום מאמון הוציא 13 טוניות). 20 אחוז הנחה לחברי הפורום למשך 10 ימים בלבד.הדייג והים מהצפון יוסי סרגוסיוסי - כל הכבוד למבצע לחברים. אכן המחיר של הניקלים הללו גבוהה יחסית ועם האיבודים שהיו לנו הנזק לכיס לא פשוט. המבצע בדיוק בזמן ובמקום ובעונה  אגב - אני מניח שאתה מתכוון לדגמים הללו - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=488:2011-07-14-07-11-00&catid=73:-&Itemid=197בלי לפרסם איש - אצלינו עבדו הניקלים של האלקו (כולנו השתמשנו בהם) ממגוון דגמים וגם כמו שרואים בסירטון: הג'יג עלה כסוף תודה, וכדאי שתעלה את המבצע בשדרת היבואנים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
אין מילים מאמון, אתה וצוות הברברים שלך פיתחתם את דיג הטוניות במרדפים- לאומנות של ממש, מקצוענות בשיאה...  וכשהן נמצאות- אתם חוגגים ביעילות... למי שלא יודע, סגנון הדיג הזה רלוונטי בערך למשך חודש אחד עד חודש וחצי בשנה, שאז מגיעות הטוניות בהמוניהן אל חופי מפרץ חיפה וצפונה במרחקים של 1-6ק"מ מהחוף, ספינות הדיג הקרויות צ'ינצ'לות מכתרות את הטוניות ומוציאות מהן באלפים, וכל שנה הדיג חוזר על עצמו... כמה מאות פריטים שמוציאים הדייגים החובבים בעונה הבוערת בשיטה - זו טיפה בים, בקיצור מאמון, נהניתם- וגם האנשים שעברו וקיבלו טוניות הרוויחו... איזה יופי של חגיגה מאמון  אני מבין שהמצב עם הגב כבר יותר טוב , או שבמצב כזה אתה לא חושב עליו ? הגב?  אהה כן הגב ..האמת נזהר מאד תודה איש...ותנסו להגיע לאיזה יציאה משותפת  קצת קשה יהיה להגיע לשחורות, אבל מחכה לחודש הבא  חודש הבא ידידי תתכונן לג'יגינג... הטוניות כבר לא תהיינה כאן... איזה תוצאה יפה מאמון. אקשן ללא הפסקה.  השבוע אני אצא אחר הצהריים לראות אם הגיעו גם לאזורינו. אני בדרך כלל עובד עם רפלות בשביל הטונה. על איזה סוג נקלים אתה ממליץ? אהלן גיא, תציץ במאמר שלי בפינת המאמרים- סירות, יש שם צילום של ניקלים... מאמון עובד לאחרונה עם משהו אחר- שלא בתמונה, הוא או אני נעלה תמונה מזה, אך האמן לי ומאמון יאשר- שעם הניקלים בתמונה שבמאמר הוא תפס לא פחות... כל מילה בסלע רפי ואכן מדובר על עונה קצרה שהן צפות ומחפשות את מזונם על פני המים ויוצרות מה שנקרא רתיחות לכן ולפי הסגנון מנצלים את העונה כמה שיותר כרגע העונה בשיאה ויש שפע גדול וכדאי מאד לחוות את זה  ואכן אם יורשה לי להוסיף מילה של טירון, עד היום לא הבנתי מה משמעות המונח מרדפים... ומי שלא חווה זאת לא יבין - חמש הדקות הראשונות מהיציאה מנמל עכו החוצה הן חמש הדקות היחידות בהן תזכה למנוחה. מרגע שמזוהה הרתיחה הראשונה והביזרי מעופפים באוויר מהמהלומות ומהנגיחות של הטונות שרבות עליהם, ההבזקים של הדגים האולטרא מהירים והסופרא חזקים הללו, אתה נכנס למוד עבודה שבו אתה נעול על דג או מנסה לנעול, ולמעשה אתה כל הזמן עובד פיסית וכל הזמן מחפש את הרתיחה הבאה, רץ אליה וכבר מתכנן את זו שתתקיל אחריה. חוויה אינטנסיבית שטרם חוויתי עד היום, ועדיין רועדות לי הידיים מההתרגשות, ועל כך תודתי למאסטרו מנצרת  בכיף אייל גמני נהניתי בחברתכם והרבה  ותיקון קטן המייסטרו של היום דווקא עדי שעשה לנו בי"ס 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תודה יוסי ...ועוד דבר עד היום משתמש באותם ניקלים שרכשתי מאצלך מאז שנעלמו מהמדפים ורפי המליץ עליך ומצאנו אצלך בשפע אם זכור לך נרכשו מעל 30 ניקלים של 55 גר" ...ליד שלי הגיעו 10 מהם ועד היום וזה כבר שתי עונות איבדתי רק בודדים האמת ..יש בהם ברכה  דגים בשפע בלי איבוד ניקלים  מבצע ניקלים לטוניות עד 70 גרםהגיע מלאי של ניקלים עד 70 גרם הניקלים שהמייסטרו מאמון משתמש בהם עונה שניה ובצלחה גדולה (היום מאמון הוציא 13 טוניות). 20 אחוז הנחה לחברי הפורום למשך 10 ימים בלבד.הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס תודה יוסי ובאמת בזמן  ותיקון קל ברשותך...שלשתנו ביחד תפסנו 13 י"ח ..עדי אייל ואנוכי 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מה זה זה לעזאזאל איזה תוצאה  . מאמון תקשיב אין לי כבר מילים לכתוב כבר שלא כתבתי חוץ מלחזור על זה ולהגיד כל הכבוד . איזה יופי של תוצאה איזה יופי של עבודה ומקצוענות . לא קל להוציא כמות כזאת ולא להסתבך בחוטים ועוד בלי גאנצ'ים. סחתיין עליך איש יקר ממש צייד במיטבו. שיהיה המון בהצלחה בהמשך גבר אהבתי  תודה דודו ..אבל וזה אבל גדול ...אתה חייב לטעום פעם 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד מאמון... אתה לא מפסיק להפתיע אותנו - בכלל לא משעמם איתך אף פעם- מייסטרו אמיתי מאמון - מתי יבואי הסרגוסים כבר?  ??
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
כבוד. אחלה כיף שבעולם. מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
כל הכבוד מאמון... אתה לא מפסיק להפתיע אותנו - בכלל לא משעמם איתך אף פעם- מייסטרו אמיתי מאמון - מתי יבואי הסרגוסים כבר?  ?? תודה ג'מאל ..והאמת היית חסר לנו ..הבנתי שזה בגלל הבגרויות  בקשר לסרגוסים זה התחיל אבל עדיין חלש יחסית לעונה בוטו היה כמה פעמים וחזר עם כ 20-25 סרגוסים בכל יציאה זה עדיין לא המאה פלוס אבל לא רע חכה בעוד כחודש ואולי פחות יתחילו הברואנזות ואז אפשר לדוג כל יום משעת הצהריים ועד השקיעה ואם רוצה לנסות אז חוף הבונים עבד יפה אצל בוטו ..צד שמאל !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
WOW מצוות WOW  מה קורה איתכם מתיי מחליטים כבר על יציאה שלא תפספסו את העונה זה בשיא כרגע
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום