פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   המפרץ רותח |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: המפרץ רותח (נקרא 12596 פעמים) |
הדפסה |
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד איזה שלל יפה הבאתם תשמור על הגב שלך יהיו עוד עונות.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
וואוו זה לא קצת מוגזם כמות כזאת? למה כל כך הרבה לקחת? ולנשוא דוח מעולה ואחלה תפיסות רק לדעתי כמות גדולה נלקחה! 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה.
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה. אביב כמה שאתה גברתן... נראה לי חצי מהדגים בגודל שלך.  שמור על קלאצ' פתוח.
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מאמון איזה דגים הוצאתה פה בפורום כול דייג והרומן שלו רפי עם הלוקוסים ומאמון עם הטוניות כבוד
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה. אביב כמה שאתה גברתן... נראה לי חצי מהדגים בגודל שלך.  שמור על קלאצ' פתוח. אני חייב לנסות את זה, אם או יותר נכון כשאני ינסה את הדייג הזה , נראה לי גם אני יהיה מופתע אם אני יצליח להביא דג לסירה. סקוויד אפשר תרגום לגברתן?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה. אביב כמה שאתה גברתן... נראה לי חצי מהדגים בגודל שלך.  שמור על קלאצ' פתוח. אני חייב לנסות את זה, אם או יותר נכון כשאני ינסה את הדייג הזה , נראה לי גם אני יהיה מופתע אם אני יצליח להביא דג לסירה. סקוויד אפשר תרגום לגברתן? אביב איפה היית בשיעורי תנ"ך? רק בשבילך: ויאמר אדני אל משה: קח לך את יהושע בן נון (במדבר כז יח) גברתן כמוך (ספרי, דברים, וילך) או בעברית צחה - בריון
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אאה אוקיי, זה קצת בעייתי להקשיב בתנ'ך שיש בעיות קשב וריכוז, ולפטופ עם אינטרנט .
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 כןןןןןן? כשאתה בפורום לא ראיתי שיש לך בעיה של קשב וריכוז....
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה. אביב כמה שאתה גברתן... נראה לי חצי מהדגים בגודל שלך.  שמור על קלאצ' פתוח. אני חייב לנסות את זה, אם או יותר נכון כשאני ינסה את הדייג הזה , נראה לי גם אני יהיה מופתע אם אני יצליח להביא דג לסירה. סקוויד אפשר תרגום לגברתן? אביב איפה היית בשיעורי תנ"ך? רק בשבילך: ויאמר אדני אל משה: קח לך את יהושע בן נון (במדבר כז יח) גברתן כמוך (ספרי, דברים, וילך) או בעברית צחה - בריון טעות בידך אייל- המילה לא מופיעה בתנך בכלל , ההקשר הוא ממקום אחר . משמעות המילה גברתן הינה בריון, אדם חזק ומוצק . אביב , בפעם הבאה תגגל אם אתה לא מכיר ...
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 כןןןןןן? כשאתה בפורום לא ראיתי שיש לך בעיה של קשב וריכוז.... כן כי את כל הקשב והריכוז שלי אני מפנה לפורום 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין מאמון כל הכבוד  מאמון יש לך מושג אם יש סירה שמוציאה דייג בתשלום, אני מת לנסות את סגנון הדייג הזה. אביב כמה שאתה גברתן... נראה לי חצי מהדגים בגודל שלך.  שמור על קלאצ' פתוח. אני חייב לנסות את זה, אם או יותר נכון כשאני ינסה את הדייג הזה , נראה לי גם אני יהיה מופתע אם אני יצליח להביא דג לסירה. סקוויד אפשר תרגום לגברתן? אביב איפה היית בשיעורי תנ"ך? רק בשבילך: ויאמר אדני אל משה: קח לך את יהושע בן נון (במדבר כז יח) גברתן כמוך (ספרי, דברים, וילך) או בעברית צחה - בריון טעות בידך אייל- המילה לא מופיעה בתנך בכלל , ההקשר הוא ממקום אחר . משמעות המילה גברתן הינה בריון, אדם חזק ומוצק . אביב , בפעם הבאה תגגל אם אתה לא מכיר ...  גמני לא ידעתי שזה מהתנך עד שהחיפוש בגוגל העלה זאת. תודה על התיקון
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ואוו  יא מאמון איזו יציאה  רק שתהייה בריא ותמשיך כך דייגים אמיתיים אתם