rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה עם קצת כדורגל חברים?! מה עם הידע והחושים... אליפות אירופה התחילה, בואו נראה מי פוגע נכון וצופה את הקבוצה שתזכה.... אני פתחתי אז אני אתחיל- הולך על ספרד... ***וכמו שאתם רואים חברים, ניצלתי את סמכויות העריכה...  כל יום יש משחקים, מי בעד איזו נבחרת... מי מהמר על התוצאה... אז לכל חובבי הכדורגל- השרשור הזה לא יורד מהעמוד הראשון עד אחרי משחק הגמר, יאללה בלגן 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 11, 2012, 14:03:08 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני איתך ספרד נראית לי מועמדת טובה, אבל יש קבוצות שצריך לקחת בחשבון כמו גרמניה למשל. העיקר שהיו משחקים מעניינים וטובים זה מה שחשוב  היום ספרד איטליה 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אוהד ברזיל כי זה הכי קרוב לבית"ר ירושלים  אבל באירופה אני דווקא אוהד קבוצה - ברצלונה  אין לי נבחרת מועדפת , אז אלך עם הספרדים  ויויה אספניה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני יביע את דעתי שיגיע הזמן 
|
|
|
|
Tsuf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשנים האחרונות תשימו לב שכל הקבוצות והנבחרות הקטנות מצליחות לנצח את הגדולות ,
אני לא אתפלא אם נבחרת קטנה תיקח את היורו אבל עדיין לכל הנבחרות הגדולות יש סיכוי גבוה יותר על הנייר לספרד וגרמניה יש את הסגלים הכי טובים ורק לאחר מכן להולנד ,צרפת ואיטליה .
לדעתי ספרד תיקח את היורו אם תציג כדורגל אטרקטיבי במשחקה הראשון
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אוהד ברזיל כי זה הכי קרוב לבית"ר ירושלים  אבל באירופה אני דווקא אוהד קבוצה - ברצלונה  אין לי נבחרת מועדפת , אז אלך עם הספרדים  ויויה אספניה  אני איתך בעניין ברזיל וברצלונה והכי קרוב לשניהם זה ספרד. לדעתי גרמניה או ספרד ייקחו למרות שגם פורטוגל קבוצה מצויינת (בגלל רונאלדו השחצן אני מעדיף שהם יעופו עוד בשלב הבתים). מי שראה אתמול ארגנטינה ברזיל ראה משחק מעולה,הרבה יותר טוב מהיורו רק חבל שברזיל הפסידו (מסי השחקן הכי טוב אי פעם עם שלושער).
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עם רובן ישחק קצת יותר קבוצתי - הולנד תגיע רחוק (אך לא בטוח שתיקח את הגביע).
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
עם רובן ישחק קצת יותר קבוצתי - הולנד תגיע רחוק (אך לא בטוח שתיקח את הגביע).
נכון עדי אבל תסתכל במונדיאל הולנד הגיע לגמר אבל לא לקחה את הגביע וזה קורה לה הרבה מאוד שזה קצת מבאס אבל בהחלט רובן צריך לשחק קבוצתי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
על מי היית הולך שוקי?! אוקראינה?! רוסיה?! תן הימור... 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אני חושב שהרוסים והאוקראינים קבוצות לא רעות אבל חסר להם הקילר אינסטקט להגיע או לזכות בגמר מה גם שאני רומניטקן חסר תקנה של כדורגל שמושחק מהלב עם מלחמה על כל כדור למען הסמל והדגל אני מהמר על נבחרת יוון 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני חושב שהרוסים והאוקראינים קבוצות לא רעות אבל חסר להם הקילר אינסטקט להגיע או לזכות בגמר מה גם שאני רומניטקן חסר תקנה של כדורגל שמושחק מהלב עם מלחמה על כל כדור למען הסמל והדגל אני מהמר על נבחרת יוון  ימים יגידו שוקי...  בינתיים רוסיה מרשימה, ספרד רק תיקו- אך מלא הזדמנויות עם החמצות של טורס... אני עדיין עם ספרד... הולנד הפסידה- אך לטעמי היא עולה ופורטוגל תיפול...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני חושב שהרוסים והאוקראינים קבוצות לא רעות אבל חסר להם הקילר אינסטקט להגיע או לזכות בגמר מה גם שאני רומניטקן חסר תקנה של כדורגל שמושחק מהלב עם מלחמה על כל כדור למען הסמל והדגל אני מהמר על נבחרת יוון  לאור הנצחון שלהם אתמול- נראה שוקי שהיית צריך להמר על אוקראינה הבייתית...  ולפי המשחק בין אנגליה לצרפת- אף אחת מהן לא תזכה....
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|