תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/8/2011 | ירדן - דרום לכנרת | מים מתוקים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
19:15 | ספינר - ספינר וורוד | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 6 | 8 קילו+קרפיון קילו |
הדו"ח:
שלום לכול החברים היקרים ושבוע טוב!
אז כן כרגיל אין שום דבר חדש אני נמצא בירדן שישי שבת פעם עם חברים מהיישוב פעם עם אליה ומתן שבאים מירושלים בערך פעם בשבועיים!
אז מתארגנים כל השבוע מה לקנות איפה איך ולמה, מגיע סוף שבוע אליה ומתן מגיעים אלי בשעה 12 מעמיסים את הציוד שלי ויאללה לנקודה.
מגיעים לנקודה בשעה 12:15 פורקים ציוד ומארגנים את המקום אוספים קצת זבל שאנשים משאירים ובינתיים המון קיאקי יום שישי יש המון!
מנצלים את הזמן להכין את התערובת לקפיץ כולם מכינים ועובדים בייחד ממש צוות, שהכל מוכן והכדורים יושבים במקום שלהם אנחנו מתפנים לג'רג'ור
ככה עד שיסתיים הקיאקים לא היו כל כך תוצאות באותו הזמן, שעה 17:20 הקיאקים מסיימים לשגע אותנו ואני ניגש לכדורים ומתחיל לפזר בשתי נקודות כדורים
בערך 6 כדורים בכל נקודה וקופסה תירס בכל נקודה אחלה עכשיו מכין מקלות עם קפיצים משקולות ממלא באותה תערובת ויאללה למים בינתיים הם שם
בג'רג'ור לא מצליחים מה שבאמת היה חלש אבל הלכתי אמרתי לאליה תביא קצת את המקל נראה מה קורה שתי זריקות ועולה בנית של 1.3 קילו נכנסת לסל.
בינתיים יורד הערב שעה 19:40 ואני זורק חכת תולעים בזרם טוב מתחילים על האש ובום בנית יפה על התולעים ככה כרגיל בהמשך הלילה נתפסו 6 בניות
מתוכם 4 של חצי קילו שחזרו למים ובינתיים עד שעה 04:30 לא היה כלום עם הקרפיונים כנראה שבאמת ירח מלא עושה להם בחילות או משהו

אבל אז בשעה בערך 05:00 יש קיפוף נחמד ואני מוציא קרפיון שנשקל בול קילו אבל בגלל שהבטחתי לאליה קרפיון שיוכל להביא לסבתא שלו לעשות ממנו חריימה
שמתי אותו בסל בתקווה שיבוא אחד גדול ונשחרר את זה למרות שגם גדולים אני משחרר.
בקיצור עולה הבוקר אני אחרי 5 XL אליה ומתן גם מתכוננים לג'רג'ר אני לא יודע לא היה לי בא וגם מזג האוויר לא בישר יותר מידי היו עננים וקצת לא מתאים
וכן היה כמו שהיה אתמול חלש הוצאתי שוב באקראי רק ביקשתי מאליה את המקל כמה זריקות ובנית של 2.5 עולה אבל לא מעבר לזה.
בגזרת הקרפיון חלש פה ושם קיפופיף אבל בשאיבה לא ננעל אולי בפעם אחרת, נשארים עד שעה 20:00 ומתקפלים עייפים אח מרוצים!
תמונות והפעם יש הרבה גם של נוף הנה האלבום:
http://img199.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=20110812174049.jpg