תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
9/6/2012 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11-2 | דמוי דג קטן - פלאפל זהב | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | לא נשקל |
דמוי דג קטן - ספינר | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 8 | כולם של עומרי |
הדו"ח:
טוב מתחילים???,
תיכנונים שבוע מראש, בהתחלה היה לכינרת, ואז איפה שהוא באמצע השבוע החלטתי שבא לי לירדן, מודיע לאבא הסעות בע'מ, ולעומרי והם כמובן מסכימים (אין להם כל כך ברירה)

מגיע יום שבת בבוקר, נוסעים לאסוף את עומרי, ומשם ישר לירדן, זורקים חכות עם בצק, ובנתיים מז'רז'רים עם ספינר,
יש מלא קפיצות אבל אין שום העינות מצד הדגים,
מחליט לשים את הדמוי החדש, גוף זהב, זורק קרוב לגדה השניה מתחל להביא אלי באיטיות ובום, יש נעילה, היא מושכת מושכת, ואני פוחד לאבד אותה (הראשונה לעונה), אז נלחמתי איתה בעדינות, והיא בשלה מושכת לגזע שקוע , קצת בולט, בהחלטה של רגע מחליט לתת לאבא את המקל וללכת לשחרר את החוט, משחרר את החוט ומוציא בינית יפה +, לדעתי משהו כמו קילו וחצי, שמח, תמונה ומשוחררת לשלום

עוד עשרים דקות מנסה את אותו הדמוי, ולא עובד

כבר עבר שעתיים ולי אין תקיפות אפילו , ולעומרי מידי פעם בורחים דגים .
אבא שלי בנתיים נעלם לנו בין השיחים, ואני שומע אותו קורא לנו, הולכים אליו ורואים מקום עם המון קפיצות,
, אני עוד לא מספיק לזרוק עומרי נעול על דג , זזזזזז.. זזזזז... ובורח , אבל עומרי לא פראייר הביא את כל המשפחה שלו אחר כך , סינגולדה כבר עם 8 דגים ב20 דקות, ואנחנו כבר צריכים לחזור הביתה , מקפלים ציוד, מייבשים בגדים והולכים הביתה שמחים וטובי לב.
מקווה שנהנתם
עומרי עבד עם ספינר 3.5 גרם, אני עבדתי עם פלאפל 5 גרם
כל הביניות שוחררו