Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 2/6/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | ספינר - DAM | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | קילו ורבע | בוקר | ניקל קטן - ACME - KM | אמנון מצוי (עדדי) | 12 | :) |
הדו"ח:עוד שבת שקטה באגם  . בבוקר חבר הוציא בינית יפה עם ספינר ממש לידינו .  אחר כך התעורר המושט ותקף כמו בינית - בעומק וקרוב לקרקעית . [  שבוע טוב לכולם
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
אחלה שבת רואים שהכינרת כבר התעוררה 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתור ילד עם כפות ידיים קטנות המושטים נראו אז גדולים.. או שאז היו יותר גדולים מאשר היום.
היום אחרי העדרות ארוכה מהכנרת הם נראים פצפונים...
אגב, לדעתי, מצב הים התיכון - עניין המחסור בדגה - יגזרו בעתיד הקרוב גזר דין מוות על הכנרת שכן הרבה דייגים שהתיאשו מהים ישחטו את הכנרת.
דני איך זה עובד? הביניות למעלה והמושטים קרוב לקרקעית?
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה שנקרא- "איך נותנים דו"ח אינפורמטיבי עם 2 תמונות ושתי שורות"  בינית מכובדת, עדדי יפיפה (נזכור- קרוב לקרקעית...), הדמויים צויינו, קצר וקולע...
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דני איך זה עובד? הביניות למעלה והמושטים קרוב לקרקעית? נראה לי הפוך  ושאלה נוספת : האם המרחק מהחוף משפיע על סיכויי התפיסה במילים אחרות, האם מומלץ לדוג מתוך המים או שהבינית וגם המושט נוהגים לבקר את שפת האגם ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
בתור ילד עם כפות ידיים קטנות המושטים נראו אז גדולים.. או שאז היו יותר גדולים מאשר היום.
היום אחרי העדרות ארוכה מהכנרת הם נראים פצפונים...
אגב, לדעתי, מצב הים התיכון - עניין המחסור בדגה - יגזרו בעתיד הקרוב גזר דין מוות על הכנרת שכן הרבה דייגים שהתיאשו מהים ישחטו את הכנרת.
דני איך זה עובד? הביניות למעלה והמושטים קרוב לקרקעית?
בשעות הבוקר המאוחרות כשהמים מתחממים הביניות תוקפות ניקלים כשמתחילים בגלגלול מהיר יחסית מרגע שהניקל נופל למים - מה שאומר שהדמוי נמצא מספר מטרים מעל הקרקעית . המושטים תוקפים את אותו הברזל באותו המקום רק אם אני מגלגל לאט עם הקפצה קטנה מדי פעם אחרי שנתתי לניקל לשקוע עד הקרקעית . כך זה חוזר על עצמו בשבועיים האחרונים .
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דני איך זה עובד? הביניות למעלה והמושטים קרוב לקרקעית? נראה לי הפוך  ושאלה נוספת : האם המרחק מהחוף משפיע על סיכויי התפיסה במילים אחרות, האם מומלץ לדוג מתוך המים או שהבינית וגם המושט נוהגים לבקר את שפת האגם ? לביניות מוקדם בבוקר אחרי הזריחה מומלץ לעבוד קרוב יותר לחוף ( השבת הבינית נתפסה משהו כמו 10 מטר מקו החוף ) . כשהמים מתחממים , הדגים מתרחקים מקו החוף ותוקפים בעיקר בעומק . מושטים אפשר לחפש ברדודים כל הבוקר ובעומק בשעות הבוקר המאוחרות ( אחרי 8 בערך ) .
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יפה  כשאתה אומר עדדי בעומק ..לאיזה עומק מים מתכוון? המים עוד עכורים? בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יפה  כשאתה אומר עדדי בעומק ..לאיזה עומק מים מתכוון? המים עוד עכורים? בהצלחה בבאות תודה  עומק סביב 5 מטר . 40-50 מטר מהחוף באזור שלי . עונות קודמות כמעט ולא היו תקיפות שלו שם . במים שובלים של ליכלוך בשעות הבוקר המאוחרות 8-9 .
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יש מרק לסבתא ...  דני שובבני יציאה יפה אח יקר ...!
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התמונות מספרות את הסיפור 
|