תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
1/6/2012 | כללי: כנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7:00 | בצק מתוסף - ניקלים זהב | אמנון מצוי (עדדי) | 7 |
הדו"ח:
שלום חברים יקרים תהנו לכם מהדווח:
אז כך מאיפה אני יתחיל

מתכננים יציאה לכנרת.והכנת ציוד בצק עם תוספות פתיונות ואוכל לפיזור ולחשוב על מקום וקובעים.
השעה נהיה מאוחרת בסביבות השעה 23:30 ומשמנים רולרים ונקיון שכבר כמה יציאות שלו שימנו ועסינו סדר בציוד.וצרכים לקום בבוקר בשעה 4:30 ויצאה ב-5:00.
הגיע הבוקר




מכינה את השטח מפזרים אוכל ועובדים עם חכות חוף אורך 3.60 עם חוט מידה 35 עם 5 חכות לאורך החוף.
עברה שעה ויושבים שותים קפה





הבצק שהיה בשימוש והציוד שעבדנו איתו:
1.בצק פיתה עם תוספת אבקת תירס ובנוסף תמצית וניל וכפית גדולה של שמן שיתן גמישות ולא יתפורר.
הבצק השני שהכנו זה בצק פיתה ונטחן אוכל דגים עד שנהיה אבקה וכנל כפית שמן.
2.חכת זרזור
3 5 חכות אורך 3.60 וחוט 35
4.ריג וקפיצים הכנת יד שאנחנו הכנו

יש לציין אם אפשר להכין קפיצים ותחליף לניקלים ולחסוך כסף בדברים הקטנים האלה ומשקעים קצת אנרגיה וזמן ולהנות מזה אשמח לתת רעינות בהכנת ניקלים וקפצים אני אתן דוגמה של הקפיץ שהכנו בתמונה.