פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ברוך הבא "מני" |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: ברוך הבא "מני" (נקרא 2539 פעמים) |
הדפסה |
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
ברוך הבא מני לוסקי למשפחת ISF מני הוא בחור שהולך להתמכר לז'ירז'ור, נראה לי שעוד נשמע רבות ממנו מני, ספר קצת על עצמך ותכיר פה ח'ברה שאין באף מקום: ימים יגידו 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ברוך הבא מני לוסקי למשפחת ISF מני הוא בחור שהולך להתמכר לז'ירז'ור, נראה לי שעוד נשמע רבות ממנו מני, ספר קצת על עצמך ותכיר פה ח'ברה שאין באף מקום: ימים יגידו  ברוך הבא מני כל דייג שמחפש משפחה  @isf@של דייגים זה המקום ספר ספר אחי
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
ברוך הבא מני ספר לנו קצת
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא תרגיש חופשי לכתוב לשתף ולהשתתף בדיונים 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא מני  תרגיש בבית
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חבר של מומי הוא חבר שלנו... ברוך הבא מני ותרגיש בבית 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא מני 
|
|
|
|
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ברוך הבא מני 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
מני
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לכולם ותודה על קבלת הפנים החמה. ראשית תרשו לי להודות למומי איש משכמו ומעלה, את מומי הכרתי באקראיות מוחלטת ביום חופש שהיה לי מהעבודה שאותו תכננתי לנצל כמובן לדייג, זה היה בוקר ארוך ומייאש-קמתי מוקדם חדור מוטיבציה, קניתי בשוק בעכו את כל סוגי הפתיון ב07:30 כבר התחלתי לדוג עד 11:00 כלום לא נגע לא במקל ולא ברולר התקפלתי משם. בדרך הביתה אמרתי חבל על הפתיון נעצור בקרית ים הרי משנה מקום משנה מזל, אחרי שעה גם שם יבש. הגמברי והקלמרי מתחילים להסריח ואני עם כפפות וחם רצח ומגיע לרגע שבירה שאני אומר מה אני צריך את כל החרא הזה קיפלתי את הציוד והתבוננתי על הדייגים האחרים וראיתי שרק אני ועוד מבוגר אחד דגנו על פתיון וכל השאר מז'רזרים עם בומבט ודמוי סיליקון ויש רדיפות ויש עניין ובלי כפפות ובלי סירחון ואתה מתבונן עליהם ואתה אומר בואנה הם מזה נהנים והופ תפיסה אני כבר לא זוכר מה נתפס שם גומבר קטן או סטלה אבל ברגע שזה קרה ידעתי שעוד היום אני ניגש לקנות ציוד מלא לז'רזור, אבל מה אני לא מבין בזה כלום ניגשתי לאחד הדייגים שם שנראה מבין עניין בזה והצגתי את עצמי ואמרתי לו שמע אני לא מבין בזה כלום אבל אני מבין שזה מה שאני רוצה . לבחור קראו מומי הוא הבין אותי ישר חייך ואמר זהו נדבקת בחיידק אבל חכה לפי שאתה רץ לקנות קח תנסה ונתן לי את החכה שלו אחרי 10 דקות הרגשתי כבר הרבה יותר טוב.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
שלום לכולם ותודה על קבלת הפנים החמה. ראשית תרשו לי להודות למומי איש משכמו ומעלה, את מומי הכרתי באקראיות מוחלטת ביום חופש שהיה לי מהעבודה שאותו תכננתי לנצל כמובן לדייג, זה היה בוקר ארוך ומייאש-קמתי מוקדם חדור מוטיבציה, קניתי בשוק בעכו את כל סוגי הפתיון ב07:30 כבר התחלתי לדוג עד 11:00 כלום לא נגע לא במקל ולא ברולר התקפלתי משם. בדרך הביתה אמרתי חבל על הפתיון נעצור בקרית ים הרי משנה מקום משנה מזל, אחרי שעה גם שם יבש. הגמברי והקלמרי מתחילים להסריח ואני עם כפפות וחם רצח ומגיע לרגע שבירה שאני אומר מה אני צריך את כל החרא הזה קיפלתי את הציוד והתבוננתי על הדייגים האחרים וראיתי שרק אני ועוד מבוגר אחד דגנו על פתיון וכל השאר מז'רזרים עם בומבט ודמוי סיליקון ויש רדיפות ויש עניין ובלי כפפות ובלי סירחון ואתה מתבונן עליהם ואתה אומר בואנה הם מזה נהנים והופ תפיסה אני כבר לא זוכר מה נתפס שם גומבר קטן או סטלה אבל ברגע שזה קרה ידעתי שעוד היום אני ניגש לקנות ציוד מלא לז'רזור, אבל מה אני לא מבין בזה כלום ניגשתי לאחד הדייגים שם שנראה מבין עניין בזה והצגתי את עצמי ואמרתי לו שמע אני לא מבין בזה כלום אבל אני מבין שזה מה שאני רוצה . לבחור קראו מומי הוא הבין אותי ישר חייך ואמר זהו נדבקת בחיידק אבל חכה לפי שאתה רץ לקנות קח תנסה ונתן לי את החכה שלו אחרי 10 דקות הרגשתי כבר הרבה יותר טוב.
זה מומי , ככה הוא  מלך  ברוך הבא מני, אהבתי מאד את הפתיח שלך להיכרות ובכלל את הסיפור . 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|