בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  ברוך הבא "מני"
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: ברוך הבא "מני"  (נקרא 2534 פעמים) הדפסה
הלל-ירושלים
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: ברוך הבא "מני"
« הגיב #15 ב- : יוני 17, 2012, 22:51:31 PM »
ברוך הבא מני

IP: [ מחובר ]
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: ברוך הבא "מני"
« הגיב #16 ב- : יוני 18, 2012, 00:46:00 AM »
שלום לכולם ותודה על קבלת הפנים החמה.
ראשית תרשו לי להודות למומי איש משכמו ומעלה, את מומי הכרתי באקראיות מוחלטת ביום חופש שהיה לי מהעבודה שאותו תכננתי לנצל כמובן לדייג, זה היה בוקר ארוך ומייאש-קמתי מוקדם חדור מוטיבציה, קניתי בשוק בעכו את כל סוגי הפתיון ב07:30 כבר התחלתי לדוג עד 11:00 כלום לא נגע לא במקל ולא ברולר התקפלתי משם.
בדרך הביתה אמרתי חבל על הפתיון נעצור בקרית ים הרי משנה מקום משנה מזל, אחרי שעה גם שם יבש.
הגמברי והקלמרי מתחילים להסריח ואני עם כפפות וחם רצח ומגיע לרגע שבירה שאני אומר מה אני צריך את כל החרא הזה קיפלתי את הציוד והתבוננתי על הדייגים האחרים וראיתי שרק אני ועוד מבוגר אחד דגנו על פתיון וכל השאר מז'רזרים עם בומבט ודמוי סיליקון ויש רדיפות ויש עניין ובלי כפפות ובלי סירחון ואתה מתבונן עליהם ואתה אומר בואנה הם מזה נהנים והופ תפיסה אני כבר לא זוכר מה נתפס שם גומבר קטן או סטלה אבל ברגע שזה קרה ידעתי שעוד היום אני ניגש לקנות ציוד מלא לז'רזור, אבל מה אני לא מבין בזה כלום ניגשתי לאחד הדייגים שם שנראה מבין עניין בזה והצגתי את עצמי ואמרתי לו שמע אני לא מבין בזה כלום אבל אני מבין שזה מה שאני רוצה .
לבחור קראו מומי הוא הבין אותי ישר חייך ואמר זהו נדבקת בחיידק אבל חכה לפי שאתה רץ לקנות קח תנסה ונתן לי את החכה שלו אחרי 10 דקות הרגשתי כבר הרבה יותר טוב.

זה מומי , ככה הוא    מלך  הגזעי

ברוך הבא מני, אהבתי מאד את הפתיח שלך להיכרות ובכלל את הסיפור .

כל מילה בסלע מומי זה איש עם המון אישיות ואנושיות זכית 

מומי 
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for