צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פשוט אומן  מאחל לך שתתפוס על הניקלים שהכנת מלא מלא דגים  כמה אתה מוכר לניקל בודד? אני מזמין 20 ידידי צר לי לאכזב אותך אבל אני לא מוכר תהליך ההכנה דורש מימני זמן רב וכמות החומר שיש ברשותי מצומצמת לכן אני מכין כל פעם מספר קטן של יחידות ומקווה שלא לאבד אותם מהר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ידידי צר לי לאכזב אותך אבל אני לא מוכר הוא לא מוכר הוא מחלק 
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תוצאה מדהימה  איך אתה קובע את זווית החיתוך ? ראיתי פעם תרשים חתך רוחב של גיאצוק לגבי הזוויות והמרחקים. לדעתי, אם תבנה שבלונה לחיתוך תוכל להגיע לדיוק רב יותר וחיתוך נקי שיחסוך ממך זמן בעיבוד. יופי של מדריך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תוצאה מדהימה  איך אתה קובע את זווית החיתוך ? ראיתי פעם תרשים חתך רוחב של גיאצוק לגבי הזוויות והמרחקים. לדעתי, אם תבנה שבלונה לחיתוך תוכל להגיע לדיוק רב יותר וחיתוך נקי שיחסוך ממך זמן בעיבוד. יופי של מדריך  עם הזוויות אני לא מדייק בגלל שאני עובד עם חיתוך ידני לגבי שבלונה אתה צודק רק שאין לי זמן להתעסק עם זה לצערי האמת שכנראה שאין לזוויות משמאות כי נתפסו דגים גם על ניקלים שהיו שטוחים לגמרה בלי שום זווית מה שחשוב באמת זה הברק של הניקל לכן חשוב להשקיע בליטוש
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הזווית קובעת את התנגדות המים בגרירה וכפועל יוצא את צורת השחייה.
אין לי ספק שגם על חתיכה ישרה לחלוטין יהיו תפיסות.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הזווית קובעת את התנגדות המים בגרירה וכפועל יוצא את צורת השחייה.
אין לי ספק שגם על חתיכה ישרה לחלוטין יהיו תפיסות.
זה נכון עדי יש של חברה ACME KASTMASTER המחיר לא נמוך אבל השחיה סוף הדרך ליד kastmaster הרגיל יש הבדל גדול היו לי יותר תפיסות על acme המחיר מאוד יקר 36 שקל לניקל 
|
|
|
|
|
תוצאה מדהימה  איך אתה קובע את זווית החיתוך ? ראיתי פעם תרשים חתך רוחב של גיאצוק לגבי הזוויות והמרחקים. לדעתי, אם תבנה שבלונה לחיתוך תוכל להגיע לדיוק רב יותר וחיתוך נקי שיחסוך ממך זמן בעיבוד. יופי של מדריך  עם הזוויות אני לא מדייק בגלל שאני עובד עם חיתוך ידני לגבי שבלונה אתה צודק רק שאין לי זמן להתעסק עם זה לצערי האמת שכנראה שאין לזוויות משמאות כי נתפסו דגים גם על ניקלים שהיו שטוחים לגמרה בלי שום זווית מה שחשוב באמת זה הברק של הניקל לכן חשוב להשקיע בליטוש כן בתמונה ראו בירור שהניקלנים מחיזירם את הפלאש של המצלמה בצורה טובה כל הכבוד
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תוצאה מדהימה  איך אתה קובע את זווית החיתוך ? ראיתי פעם תרשים חתך רוחב של גיאצוק לגבי הזוויות והמרחקים. לדעתי, אם תבנה שבלונה לחיתוך תוכל להגיע לדיוק רב יותר וחיתוך נקי שיחסוך ממך זמן בעיבוד. יופי של מדריך  עם הזוויות אני לא מדייק בגלל שאני עובד עם חיתוך ידני לגבי שבלונה אתה צודק רק שאין לי זמן להתעסק עם זה לצערי האמת שכנראה שאין לזוויות משמאות כי נתפסו דגים גם על ניקלים שהיו שטוחים לגמרה בלי שום זווית מה שחשוב באמת זה הברק של הניקל לכן חשוב להשקיע בליטוש כן בתמונה ראו בירור שהניקלנים מחיזירם את הפלאש של המצלמה בצורה טובה כל הכבוד התמונות צולמו ללא פלאש החזרי האור שאתה רואה הם של השמש בחלק מהתמונות או מנורת החדר באה צולמו התמונות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואו, ניקלים מעולים.. נראים בדיוק כמו מהחנות .. כל הכבוד 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה מצוין צור, שאפו על השיתוף המושקע כולל התמונות המפורטות והמפרטות... מדוחותיך ניכר שיש תוצאות בשטח והדגים אוהבים מה ש"בישלת" בסדנא שלך... 
|
|
|
|
|
פששש יפה יפה אחי ( אני חושב שמה שנכון זה לימכור את הניקלים ולא רק לעצמך כי מה שאתה עושה זה ממש מיוחד
|
צייד דגים
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
צור ברצוני לציין שבזמן החיתון חייבים כיסוי לעיניים מסכת מגן
החומר מותז בזמן החיתוך במהירות מסחררת ובחום גבוהה
חדירה של רסיס כזה לעיין משמע פגיעה והחומר מהחום נדבק לעין
אין אפשרות לשלוף את החומר עם מגנט
לכן להיזהר ומאד
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
מוכר?מה המשקל הכי נמוך שיש לך?
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
ניכר עלייך שאתה משקיען ומי שמשקיע בסוף קוצר את הפירות כבוד על הצילומים ונכונות לשתף רואים שאתה אוהב את מה שאתה עושה ועושה מכל הלב תמשיך לשתף אותנו 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור התותח אחלה ניקלים ברמה מאוד טובה בתור אחד שיש לו כמה ורוצה עודדדד אני רואה שהכנת הרבה תביא לי עוד כמה  וכן הם גם עובדים מעולה!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|