|
שלום לכולם! אני רוצה לעונת הטרכונים לקנות קלאמרי טרי טרי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג באזור אשדוד אשקלון תודה על העזרה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם! אני רוצה לעונת הטרכונים לקנות קלאמרי טרי טרי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג באזור אשדוד אשקלון תודה על העזרה  ניסית לזרזר? בתקופה זו נמצאים האחרונים שסוגרים את הדלת עד לתחילת העונה הבאה והיות והדלת מאוד כבדה.... הקלמרים האחרונים הם הגדולים שבעונה ועלולים לספק פתיון לכמה יציאות דיג מוצלחות.
|
|
|
|
|
שלום לכולם! אני רוצה לעונת הטרכונים לקנות קלאמרי טרי טרי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג באזור אשדוד אשקלון תודה על העזרה  ניסית לזרזר? בתקופה זו נמצאים האחרונים שסוגרים את הדלת עד לתחילת העונה הבאה והיות והדלת מאוד כבדה.... הקלמרים האחרונים הם הגדולים שבעונה ועלולים לספק פתיון לכמה יציאות דיג מוצלחות. אההה וואלה אני ינסה תודה על העצה סקוויד
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לדעתי כבר אין קלמרי בזרזור
באשדוד יש את זנו בכניסה לעיר
אצלו לפעמים ניתן למצוא קלמרי טרי
|
-------------------------------
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יש בתחנה המרכזית בת"א מישהו שבד"כ יש לו וגם במחירים טובים. הוא פתוח עד שעה 21:00 בערך.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש בתחנה המרכזית בת"א מישהו שבד"כ יש לו וגם במחירים טובים. הוא פתוח עד שעה 21:00 בערך.
אלי זה בתחנה המרכזית הישנה שם של החנות זה :דגי האוקיאנוס השם של הבחור שם זה : מוחמד הרחוב: רח בני ברק 11 פינת נוה שאנן ת"א מס טלפון : 054-7318346 עוד מ"ס טלפון : 0547119387 יש לו אחלה קלמארי וסבידות בקיצור כל מה שצריך לדייג טרי טרי בהצלחה
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אני ממליץ לך . לך לחנות לממכר דגים \ פירות ים . ותבקש קלמרי טרי לאכילה "למאכל אדם " בדרך כלל תשלם קפול במחיר אבל תפוצה על כך במהלך הדייג . לקנות רק מה שצריך ליום דייג ולא יותר .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אלי זה בתחנה המרכזית הישנה שם של החנות זה :דגי האוקיאנוס השם של הבחור שם זה : מוחמד הרחוב: רח בני ברק 11 פינת נוה שאנן ת"א מס טלפון : 054-7318346 עוד מ"ס טלפון : 0547119387 יש לו אחלה קלמארי וסבידות בקיצור כל מה שצריך לדייג טרי טרי בהצלחה כל הכבוד אחי אלוף. 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני ממליץ לך . לך לחנות לממכר דגים \ פירות ים . ותבקש קלמרי טרי לאכילה "למאכל אדם " בדרך כלל תשלם קפול במחיר אבל תפוצה על כך במהלך הדייג . לקנות רק מה שצריך ליום דייג ולא יותר .
לא צריך להוסיף תבלינים? זה טעים גם ככה ?! 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לא צריך להוסיף תבלינים? זה טעים גם ככה ?!  מלח פלפל מספיק אחי 
|
|
|
|
|
תודה לכולם על העזרה אני מקווה שיצא לי להיות בקרוב בתל אביב
ורמי תודה על העצה
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אחלה ירין 
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
שלום לכולם! אני רוצה לעונת הטרכונים לקנות קלאמרי טרי טרי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג באזור אשדוד אשקלון תודה על העזרה  ניסית לזרזר? בתקופה זו נמצאים האחרונים שסוגרים את הדלת עד לתחילת העונה הבאה והיות והדלת מאוד כבדה.... הקלמרים האחרונים הם הגדולים שבעונה ועלולים לספק פתיון לכמה יציאות דיג מוצלחות. לא ידעתי שאפשר עדיין להוציא תודה!!!
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא צריך להוסיף תבלינים? זה טעים גם ככה ?!  מומי באמת זה טעים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|