|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
תודה חברים  מעריך את המילים החמות  גיא מה תודה תתפשט 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
לפי דעתי הפסד גדול ,אומנם אני בטוח שתשאר בסביבה אבל איך שהרמת את תת הפורום למים מתוקים ותחזקת אותו היה ראוי להערכה  תהיה משימה קשה מאוד לבא אחריך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בעבודה החדשה 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיאצ'וק הייתה מנהל מעולה תודה על כל העזרה שלך תרמת המון 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הוא עוד יחזור 
|
|
|
|
|
|
אייל שרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
054-3281485
|
|
גיא אמנם כאן לא הייתי פעיל אבל מהיכרות ממפגשים, מפעילות ב-IKF ומהקצת שכן הייתי פעיל הכרתי בן אדם עם המון ידע והמון נתינה.
אז מאחל לך הרבה הצלחה בעבודה החדשה ושיהיה לך מספיק זמן להנות מהתחביבים שמחוברים אלייך כל כך Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
גייצ'וק, המון תודה על כל ההשקעה והתרומה הגדולה לטובת הפורום בפרט והדיג הספורטיבי בכלל.  מאחל לך הצלחה גדולה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
גיאצוק אלוף המים המתוקים .תודה לך על כל ההשקעה מזמנך והנתינה והתרומה הגדולה שתרמת .אין ספק שבכל אשר תלך תצליח .אתה אדם מיוחד בהצלחה .וכמובן זה שהחלפת צבע זה לא אומר שלא תתרום עדיין מכל הנסיון והידע הרב שיש לך לטובת כולנו מחבק אותך מכל הלב עם תפיחה חזקה על השכם תודה רבה לך איש יקר. 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על כל המידע עלה והצלח בהמשך הדרך
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
כמה אתה חסר פה . אני מקווה שלתחרות קצת תייעץ לפני . על המיקום ובעיקר על השעות . נראה אותך שם
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמה אתה חסר פה . אני מקווה שלתחרות קצת תייעץ לפני . על המיקום ובעיקר על השעות . נראה אותך שם
סער, לגיאצוק זכויות רבות בארגון התחרות מאחרי הקלעים- קרי בזמן הבישול בחדר הניהול, הכין בין היתר את ההודעה הפותחת והתקנון... המשיך לייעץ תוך כדי כולל היום- לגבי בחירה סופית של המיקום... וצפוי כמובן להגיע למפגש התחרות... 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עברה עלי תקופה מטורפת או אולי סתם מוטרפת שאני מקווה שהסתיימה בשעה טובה מצטער אם נעלמתי קצת לחלקכם אבל עכשיו I'M BACK !!! 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עברה עלי תקופה מטורפת או אולי סתם מוטרפת שאני מקווה שהסתיימה בשעה טובה מצטער אם נעלמתי קצת לחלקכם אבל עכשיו I'M BACK !!!   תתחיל להשלים פערים : ראיית ההודעות שלא נקראו מאז הביקור האחרון שלך. = 2735 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|