פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פורום לתמיכה טכנית והצעות יעול (אחראי: Itamar)
   בעיה בגלישה מאייפון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בעיה בגלישה מאייפון (נקרא 3435 פעמים) |
הדפסה |
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
בכל משהו שרשום אני רואה תמונה של המון סרגוסים, תמונה של מאמון וזה מאוד מםריע לראות את זה בכל תגובה ודיון, והתמונה גדולה!
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בכל משהו שרשום אני רואה תמונה של המון סרגוסים, תמונה של מאמון וזה מאוד מםריע לראות את זה בכל תגובה ודיון, והתמונה גדולה!
אצלי אין בעיה איך אתה גולש באייפון, עם סאפארי , אופרה ? אולי דרך אפליקציה ? tapatalk ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
ראיתי תמונה של סרגוסים בצד שמאל לחצתי סתם ופתאום זה עושה לי את זה. עם ספארי אני גולש רגיל וזה iPhone 4S 16GB אם זה חשוב. גולש דרך ספארי,שוב
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צר לי לבשר לך אך אם לחצת על התמונה יש לך עכשיו באייפון סרגוס טרויאני 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ועכשיו ברצינות, לדעתי פשוט הגדלת את התמונה.
צא מהדפדפן וכנס לאתר מחדש
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
סרגוס טרואיני  לא עובד עדי ניסיתי ולא מופיע פעם אחת אלה בכל תגובה זה לא שהגדלתי מוזר
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סרגוס טרואיני  לא עובד עדי ניסיתי ולא מופיע פעם אחת אלה בכל תגובה זה לא שהגדלתי מוזר באמת מוזר 
|
|
|
|
|
תנסה ללחוץ פעמיים בו זמנית עם 3 אצבעות יחד
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תנסה גם ריסטרט למכשיר. אני גולש בדיוק כמוך עם אותו מכשיר ואין לי בעיה
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אבל צריך לגגבות אותו ואני לא יודע איך
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
שלומי , מבין את הבעיה שלך.. האמת , גם לי יש משהו מוזר אבל הפסקתי להתייחס אליה.. אצלי בפורום IKF למי שיש 5 כוכבים (מנהל פורום) מופיעים לי במקום זה 5 תמונות של עדו בר (תמונות קטנות ולדעתי מדובר בעדו).. בפייסבוק הוא שם לי תמונה של פלוני תחת השם של אלמוני.. וקבל סיפור אמיתי.. יום אחד אני רואה חבר , אומר לו.. מה קורה ? אני רואה התחלת לעבוד ב HOT .. אומר לי.. HOT ? מה קשור ? אני עוד בשקר כל שהוא.. אני אומר לו אני רואה בפייסבוק תתקשרו תקבלו מבצע בלה בלה בלה.. מסתבר , זה לא הבן אדם , התמונה היא בכלל לא שלו ואני בכלל לא התאמצתי לקראו את השם ליד התמונה מתוך הרגל.. פאדיחה  בכל מקרה , בו נפתח עמותה של נפגעי אייפון 4 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
שלומי , מבין את הבעיה שלך.. האמת , גם לי יש משהו מוזר אבל הפסקתי להתייחס אליה.. אצלי בפורום IKF למי שיש 5 כוכבים (מנהל פורום) מופיעים לי במקום זה 5 תמונות של עדו בר (תמונות קטנות ולדעתי מדובר בעדו).. בפייסבוק הוא שם לי תמונה של פלוני תחת השם של אלמוני.. וקבל סיפור אמיתי.. יום אחד אני רואה חבר , אומר לו.. מה קורה ? אני רואה התחלת לעבוד ב HOT .. אומר לי.. HOT ? מה קשור ? אני עוד בשקר כל שהוא.. אני אומר לו אני רואה בפייסבוק תתקשרו תקבלו מבצע בלה בלה בלה.. מסתבר , זה לא הבן אדם , התמונה היא בכלל לא שלו ואני בכלל לא התאמצתי לקראו את השם ליד התמונה מתוך הרגל.. פאדיחה  בכל מקרה , בו נפתח עמותה של נפגעי אייפון 4  יאללה אני בעד 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אבל צריך לגגבות אותו ואני לא יודע איך פשוט תכבה ותדליק לא צריך גיבוי. אולי זה יעזור
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|