|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני אומר בחוף הקודם הכי טוב, חוף ענק, אין סלעים , ופעם שעברה היה דגים אביב אחי אני לא רוצה לדוג סרדינים אחי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אני אומר בחוף הקודם הכי טוב, חוף ענק, אין סלעים , ופעם שעברה היה דגים אביב אחי אני לא רוצה לדוג סרדינים אחי  מוטי במקרה שלכם זה מה שרק תדוגו בזמן שבדרום יחגגו על גומברים
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני אומר בחוף הקודם הכי טוב, חוף ענק, אין סלעים , ופעם שעברה היה דגים אביב אחי אני לא רוצה לדוג סרדינים אחי  מוטי אתה מכיר מקומות אחרים אולי לכיוון חופים עם סלע?  ?? כי אני אישית מעדיף כמות כזאת של דגים בגודל הזה, מאשר שלוש דגים בגודל אכילה , אבל אני לא קובע אני זורם איפה שתחליטו טוב בישבילי. וירין אמרתי, תוציאו גומברים בידיוק כמו המפגש שעבר
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אני מציע שנחלק את ל3 מפגשים וכל אחד שבא למפגש יביא כסף ככה שלא יווצר מצב לא נעים ונעשה 3 מפגשים כאילו נקבע יום הכל והצפונים ילכו לצפון הדרומיים ילכו לדרום כל אחד באיזה מקום ידוגו שמה יעלו דו''ח- וכמובן תנו כמה חוקים למשל אין ללכת לאותו חוף פעמיים במפגש, הגבלה של חכות או כל מיני דברים
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  נכון מאוד עדי המפגש זה הכיף דגים זה בונוס 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  נכון מאוד עדי המפגש זה הכיף דגים זה בונוס  מסכים עם כל מילה, ובגלל זה גם אמרתי שעדיף בחוף שהיינו, בגלל הנוחות שלו (אבל כמו שאמרתי הנושא של המיקום זה המשימה של המבוגרים לא שלי )
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  צודק עדי רק שהפעם אתה מצטרף 
|
|
|
|
|
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  צודק עדי רק שהפעם אתה מצטרף  אלי יש לך אולי כיוון לאיזה חוף הולכים ואיפה
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  צודק עדי רק שהפעם אתה מצטרף  אלי יש לך אולי כיוון לאיזה חוף הולכים ואיפה אתה תגיע?
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
שלומי - כרגע העיקר זה המיפגש התחרות היא תבלין שיוצר עניין. תחרות דייג חופי זה פרוייקט אחר לגמרי, עם חוקים כללים והגבלות. כרגע הרעיון הוא : הכל מותר העיקר שתהנו  צודק עדי רק שהפעם אתה מצטרף  אלי יש לך אולי כיוון לאיזה חוף הולכים ואיפה אתה תגיע? לידע כללי 
|
|
|
|
|
|
|
סקוויד אני ינסה לעשות את כל המאמצים להגיע אבל כרגע רוב הסיכויים שאני מגיע  תלוי איפה זה יהיה
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני הפעם לא מתכוון לפספס 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני הפעם לא מתכוון לפספס  חסר לך אחי  אלי אומר איפה שי עם התחתונים בגלל זה לא תפסנו 
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אני הפעם לא מתכוון לפספס  ברוך השבים שייקה. היית חסר לנו.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|