|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים אני רוצה להסביר ,יש אנשים ששומרים שבת ויום שישי אפשר רק בבוקר זה גם לא מתאים ,כי יש לעשות דברים לשבת ועוד דבר אני לא אוהב על האש בבוקר  אז יום חמישי זה הכי נורמלי וטוב לכולם במיוחד שזה בלילה  חברים אני גם המאמץ שאני עושה להגיע למפגש הוא קשה מאוד גם אני אחרי העבודה זה לא קל אבל בשביל מפגש חברים אני מוכן להכל  מסכים איתך אחי. מה עוד שאת שישי שבת אני מקדיש נטו למשפחה.
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
חברים אני רוצה להסביר ,יש אנשים ששומרים שבת ויום שישי אפשר רק בבוקר זה גם לא מתאים ,כי יש לעשות דברים לשבת ועוד דבר אני לא אוהב על האש בבוקר  אז יום חמישי זה הכי נורמלי וטוב לכולם במיוחד שזה בלילה  חברים אני גם המאמץ שאני עושה להגיע למפגש הוא קשה מאוד גם אני אחרי העבודה זה לא קל אבל בשביל מפגש חברים אני מוכן להכל  מסכים איתך אחי. מה עוד שאת שישי שבת אני מקדיש נטו למשפחה. חחחח אם הייתים במצב שלי שכמעט כל יום שישי אני לא הולך לבית הספר ורוצים להרוג אותי אז אם זה יהיה ביום חמישי אני ינסה להגיע ולא ללכת לבית הספר ביום שישי 
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים אני רוצה להסביר ,יש אנשים ששומרים שבת ויום שישי אפשר רק בבוקר זה גם לא מתאים ,כי יש לעשות דברים לשבת ועוד דבר אני לא אוהב על האש בבוקר  אז יום חמישי זה הכי נורמלי וטוב לכולם במיוחד שזה בלילה  חברים אני גם המאמץ שאני עושה להגיע למפגש הוא קשה מאוד גם אני אחרי העבודה זה לא קל אבל בשביל מפגש חברים אני מוכן להכל  מסכים איתך אחי. מה עוד שאת שישי שבת אני מקדיש נטו למשפחה. חחחח אם הייתים במצב שלי שכמעט כל יום שישי אני לא הולך לבית הספר ורוצים להרוג אותי אז אם זה יהיה ביום חמישי אני ינסה להגיע ולא ללכת לבית הספר ביום שישי   בטח שמעת את זה הרבה אבל לימודים הרבה יותר חשוב. כל עוד אבא שלך משלם על הלימודים תנצל את זה כי אח"כ זה ייצא ממך וזה הרבה יותר קשה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אלי נכון מאוד קודם כל לימודים הים לא בורח הוא תמיד באותו מקום ירין 
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
ירין תילך אחי תשקיע. אם זה יהיה באשקלון יש סיכוי שאני אגיע  מה דעתכם לעשות 3 מפגשים בכל קבוצה באותו יום באותו הכל, הקבוצה שתנצח 3:0 או 2:1 תארגנו איזה תחרות בחוף בית שלה. אם תעשו באשקלון יהיה נחמד 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אלי נכון מאוד קודם כל לימודים הים לא בורח הוא תמיד באותו מקום ירין  הים לא בורח אבל דגים כן  ותאמינו לי שאני מנסה להשקיע בלימודים אבל אני לא מצליח
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלי נכון מאוד קודם כל לימודים הים לא בורח הוא תמיד באותו מקום ירין  הים לא בורח אבל דגים כן  ותאמינו לי שאני מנסה להשקיע בלימודים אבל אני לא מצליח עכשיו הדגים קטנים תשקיע בלימודים ועד שתסיים ללמוד הדגים יגדלו.... ואז כל תפיסה שלך תיהיה תפיסה בצבע.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נו חברים מה אתם אומרים יום חמישי הבא 07.06.12 בסדר ? 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
נו חברים מה אתם אומרים יום חמישי הבא 07.06.12 בסדר ?  אצלי לפחות, סגוור
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש  הלו הלו מוטי הוא קמע הוא לא צריך לתפוס כלום רק לשהות באזור  אני יכול להצטרף על תקן קמע גם?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני יכול להצטרף על תקן קמע גם? חופשי חסדייה 
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לי יש הצעה יותר טובה
ללכת ראש בראש
הצפון והדרום יפגשו איפשהו באמצע הדרך
לדוגמה חוף שדות ים
ואז תראו מי התותחים באמת
אותו חוף אותן אצות ואותו סחף וגם אותה רוח..פה אין תירוצים
והטוב ביותר ינצח
|
|
|
|
|
|
|
נראה לי שסבבה ביום חמישי הבא
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לי יש הצעה יותר טובה
ללכת ראש בראש
לדוגמה חוף שדות ים
ואז תראו מי התותחים באמת
והטוב ביותר ינצח
חסדייה עם אנחנו צריכים להגיע עד שדות ים יהיה צפוני אחד בלבד במפגש 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
לי יש הצעה יותר טובה
ללכת ראש בראש
לדוגמה חוף שדות ים
ואז תראו מי התותחים באמת
והטוב ביותר ינצח
חסדייה עם אנחנו צריכים להגיע עד שדות ים יהיה צפוני אחד בלבד במפגש  אני אומר בחוף הקודם הכי טוב, חוף ענק, אין סלעים , ופעם שעברה היה דגים
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|