|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני בעד רק תגידו מתי ( עדיפות לסופש)
|
|
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
הפעם אני מגיע רק תגידו מתי 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
צריך לבדוק עם הספורטאים עם צור שהוא הספיק להצטייד בשלוש קילו עופרות עם סקווידוויד שציוד הדייג שלו כשיר לפעילות אחרי פעילות ינתסבית עם טל שיגיע הפעם במלוא הכושר עם מוטי והצוות שפשוט אחלו כול כך הרבה עד ששחר נירדם באוטו אביב לאחר שרץ קילומטרים למתרות צילומי הדגים מאחד לאחד ועם שאר חברי צוות צפון שניבצר מהם להגיע
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 29, 2012, 08:43:30 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מוסכם 
|
|
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הדרום הכי טובים! תראו להם מה זה
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש  הלו הלו מוטי הוא קמע הוא לא צריך לתפוס כלום רק לשהות באזור 
|
|
|
|
|
|
|
יאללה אלי אם זה יהיה קרוב אליי אני מגיע ואז נקרע לצפון את הצורה
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כנ''ל 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כנ''ל  כן תקרעו אותנו כמו פעם שעברה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש  אלי חכה חכה יש גומלין אני משחיז קרסים מעכשיו 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|