הדו"ח: יום א'- חג שבועות ,27.05 נפגשים בקישון בהרכב מצומצם אנוכי , פדידה ובנו –תמיר, בשעת בוקר מוקדמת 0400 אבוקדו ומאור עסוקים בחג עם המשפחות..חברים קרובים הוזמנו אך לא יכלו להגיע... במתכונת הרגילה, זורק רשת שבקה למימי הקישון הניחוחים ויש הפעם בורים גדולים ויפים מאוד!! היו אפילו שניים ששקלו להערכתי כ- 1 קג. מניעים ויוצאים מהקישון שכבר השמש זורחת בשקיעה מדהימה מלאת צבעים-אכן בוקר נפלא. פדידה כהרגלו בקודש מציע – 'הסלע בראש כרמל'.. כאשר 2 הסקיפרים אבוקדו ומאור סלוצקי אינם איתנו לתת ייעוץ, אני מהמר- על תקלה חדשה שמאור ממליץ! פדידה מתרצה לבקשתי ואנו כבר לאחר חצי שעה של הפלגה רגועה אל מול זריחה מדהימה בחיפה. הגעה לנקודה ראשונה-אני מחמש 2 סטים בבורים טריים והריגים יורדים מטה . המתנה של חצי שעה ללא נגיעה,פדידה מנסה בינתיים בולוס ללא תוצאות. מתקנים לנקודה קרובה באותו אזור, מחליף בורי אחד שהתעייף לבורי חיי ובועט.. שוב נאדה-לא נוגע... יבש מדבר.... הים משגע ורוח צפונית קלילה נושבת מולנו, ,,פדידה מתייאש..'בוא נזוז מפה'.. ' לאן ?'- עונה לו..' 'לסלע.. אני חייב לעשות בולוס לנשמה-יש גמברי קריסטל.. ' עונה לי פדידה. 'קצת סבלנות אחי ויהיה טוב ' אני משיב..
ואכן מתברר שדייג וסבלנות הם חברים טובים,ויעידו על כך טובי הדייגים.. כמעט ומחליטים כבר להניע ולקפל ופתאום. בשעה 0720. בזזז-הקליקר של הJM מזמר לו.. אני תופס מייד את המקל מחזק טיפה את הקלאץ, פדידה ותמיר מרימים את שאר המקלות בכדי שיהיה מקום לעבודה על הדג. הפעם יש לי שוק של 60 ליברות ואני בטוח!! הדג מנסה לקחת חוט ונותן לו קצת הדג נוגח בייאוש-אך הפעם אין משחקים!! 4 דקות בדיוק על השעון ,בעומק של 20 מטר ,ואנטיאס של 9 קג על הסיפון!! אחלה סיפתח של בוקר!! מייד תמונה נשלחת למאור בפון שמתארגן לטיול עם משפחתו באמת התנינים ליד זכרון יעקב.. מאור מבסוט גם מהבית ומדריך אותנו לתקן לתקלה חדשה באותו אזור בו אנו נמצאים. ושם באמת מתחילה החגיגה.. העתריסים לא הגיעו אך הזרזירים ישנם בהמוניהם.. הים שמן וסט של גיג לייט לכל אחד ואנחנו מתחילים לפמפם אותם החוצה-איזה תענוג צרוף בייבי אנטיאס-מתרוצץ כמו משוגע ומוציא חוט חופשי מהרולר המדהים EVEROLL- VJ6 אבל אין לו באמת סיכוי. אצלי נתפסו 6 בייבי ועוד 2 ברחו,פדידה עם 2 במשך שעה לערך היה בליץ עד שהבייבי פרשו להם בשיא מי יודע לאן.... חוזרים מוקדם מהצפוי לקישון מרוצים . http://www.youtube.com/embed/eYbFuQ_kDDc בסרטון תמיר, בנו של רוני פדידה ,עם בייבי אנטיאס
http://www.youtube.com/embed/XC2qnIr8EjU
עריכה אחרונה: יוני 01, 2012, 22:47:02 PM על ידי Rony Shemer
כל הכבוד לצוות רוני את רוני שנתנו בראש לדגים הפעם בתקלה חדשה יחסית פרי ידיו של חברנו הלו הוא זרכין , לתקלה קוראים מעון גדול על שם שורה תחתונה כל הכבוד לגיג FCL לבו שעושה את העבודה כל פעם מחדש . היה טעים לאכול את הביבי אינטיאס שרוני הביא לאי הבייתה .
בברכת תלמדדדדדדדדדד מאור סלוצקי
-------------------------------
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח