פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים (נקרא 13903 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב אהההה ועוד משהו יריב הביא סטייק בגודל של המנגל חברים  מוטי כבר אמרתי שזה תעונה של פגע וברח הפרה חצתה את הכביש שלא במעבר חציה ולא רציתי סתם לעזוב אותה מדממת למות אז לקחתי חתיכה למזכרת וכך נולד הסטייק לא ביג דיל   באמת היה סטייק נוסטלגי.... כמו בסרטונים של הבלינסטונ'ס שאוכלים סטייק של דינוזאור.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עם כזה דו"ח- מה זה משנה איזה דג נתפס... תפסתם ערימה ענקית של מצב רוח ושל בילוי נהדר עם חברים  בכל אופן, טוב לדעת שיש סרגוסים שנתפסים על תולעים, טוב לדעת שחברי הפורום שנעשו מזמן חברים- תופסים בצוותא בשרים ובירות... 
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 26, 2012, 10:49:42 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הסתובבת לבד או שמומי סובב אותך? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
גיא אין לי בעיה שמומי יסובב אותי רק שלא ישבור אותי 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
נראה שפספסתי לפגוש את החברה הנהדרים..את הדגים...האש והמטען על האש  איזה יופי של מפגשון וכמה טוב לראות שנהניתם...בעצם וכמו חסדיה פספסנו בגדול אבל כל זה לטובת הדרום ...נתן להם צ'אנס  יופי של דוח אייל בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יפה סקווידי!! אחלה ערב של אלכוהול אוכל ודגים! וכל זה בנחת על החוף מבלי להתנדנד 12 שעות על סירה..
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה סקווידי!! אחלה ערב של אלכוהול אוכל ודגים! וכל זה בנחת על החוף מבלי להתנדנד 12 שעות על סירה..

|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חסר לך ולא  לתת לנו בראש אחי אני לא חושב יש פה דייגים  אבל היה מפגש אחי סוף הדרך 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חסר לך ולא  לתת לנו בראש אחי אני לא חושב יש פה דייגים  אבל היה מפגש אחי סוף הדרך  אין עליך מוטי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חסר לך ולא  לתת לנו בראש אחי אני לא חושב יש פה דייגים  אבל היה מפגש אחי סוף הדרך  אין עליך מוטי  אין עליך אח יקר 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אך אך שיקה דיבורים כמו חול (ים) יש הרבה גיבורים כמוך שמנגבים את הדמעות עם סבידה  תשאל את החברה מהדרום 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי דיג לא רק נמדד באיכות וגודל הדג מבחינתנו אנו, עשינו הכל נכון, וזה מה שחשוב. מה לעשות שהיו רק קטנים? זה העניין היחיד שאינו בשליטתנו.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אך אך שיקה דיבורים כמו חול (ים) יש הרבה גיבורים כמוך שמנגבים את הדמעות עם סבידה  תשאל את החברה מהדרום  מוזר מאוד חברים הדרום לא מגיב המרכז לא מגיב מה קורה כאן 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|