פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קלאץ' ברולר אוקומה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קלאץ' ברולר אוקומה (נקרא 7452 פעמים) |
הדפסה |
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לסקוויד וויד דרי לא עו"ד אל תעליב
|
|
|
|
|
שלומי יקירי, אני כבר עם רעידות ודיכאוני מהמחשבה שבשבוע הבא כאשר אני בקריבים אתה ועו"ד שובל תחגגו על הטרכונים אין צדק בעולם......................  המלווה כרישים הזה דפק לי את הרולר שאתה כל כך אוהב  שיהיה לך אחלה שבוע ואולי מישהו כאן ייתן לי פתרון. לא יכול לדמיין יציאת חוט בלי ה"רעש" הזה בבזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
|
|
|
|
|
ועו"ד שובל אני מבקש להגיב!! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
שלומי יקירי, אני כבר עם רעידות ודיכאוני מהמחשבה שבשבוע הבא כאשר אני בקריבים אתה ועו"ד שובל תחגגו על הטרכונים אין צדק בעולם......................  המלווה כרישים הזה דפק לי את הרולר שאתה כל כך אוהב  שיהיה לך אחלה שבוע ואולי מישהו כאן ייתן לי פתרון. לא יכול לדמיין יציאת חוט בלי ה"רעש" הזה בבזזזזזזזזזזזזזזזזזזז באם לא מצאת את הפתרון לבעיה תמיד יש בידך את האפשרות לשלוח את הרולר לתיקון אצל היבואן או דרך החנות בה קנית אותו. מחיר התיקון לא בשמיים. מאיזה אזור בארץ אתה ?
|
|
|
|
|
|
המתסכל הוא ,שכל החלקים שלמים,לא שבורים,הדיסקית יושבת במקום שלה ובכל זאת אין את צליל הקלאץ'........  יש מצב משהו במכסה שמסובב את הקלאץ'?
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דרי שלום  תשאיר את הרולר אצל דודו או שלמי ותבקש שיעבירו אותו אלי לבדיקה.. אשמח לנסות ולעזור  אם לא הצלחתי אני נותן לך טופס 17 למעבדה הקרובה.. 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
המתסכל הוא ,שכל החלקים שלמים,לא שבורים,הדיסקית יושבת במקום שלה ובכל זאת אין את צליל הקלאץ'........  יש מצב משהו במכסה שמסובב את הקלאץ'? אין קשר למכסה השפולה , הקלאץ. רשמת שהבעיה היא ברעש אשר מייצרת השפולה בסיבוב שלה על הציר כאשר הקלאץ פתוח , ומנגנון הקלאץ עובד טוב , נכון ? לדעתי לפי מה שרשמת הבעיה היא בחוסר מגע מדויק בין הלשונית לגלגל השיניים שעל הציר. תקח את העזרה שאבי הציע לך. 
|
|
|
|
|
שבת שלום לחברים. ידידי היקר מר דרי לוי , תראה מה במה את מתעסק ביום שישי בלילה, מעיר את כולם מתרדמת יום שישי.... ע"פ חוק מגיע לך שיחליפו לך את הרולר לאותו הדגם או לחילופין את כספך חזרה!  תיגש לחנות אשר רכשתה את הרולר הם ישמחו לעזור לך....... ועכשו ברצינות ידידי היקר, נתקלתי בבעיה בנדון בעבר, אסדר לך כאשר נפגש שוב.... ואתה תביא את הדגים! שבת שלום
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דודו , שבת שלום  אם אתה לא שולח תמונה אני מעלה לך טיזר ואז הלחץ החברתי יעשה את שלו ותיהיה חייב להעלות דו"ח.. טרולוס ראשון לעונה והכי חשוב , דו"ח ראשון בפורום  מחכה לשניהם  ותסגור לי את הפינה של יובל  , אם לא אז אני בא לנקודה שלכם ושובר לכם את המקלות  שמעתי די ויותר שהבנאדם מקצוען בדיג חופי , אז למה הוא עדיין לא איתנו ?  לפי דו"ח ולפני תמונה , סגור לי ת'פינה ( יצא לי חרוז  )
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
שלום אבי, העברתי יפוי כח לחבר הצוות מר דרי לוי, הוא מתעקש להעלות את הדוח....... האחרון הבטיח לי כי יפרסמו בקרוב כנ"ל לגבי התמונות....
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
דודו , שבת שלום  אם אתה לא שולח תמונה אני מעלה לך טיזר ואז הלחץ החברתי יעשה את שלו ותיהיה חייב להעלות דו"ח.. טרולוס ראשון לעונה והכי חשוב , דו"ח ראשון בפורום  מחכה לשניהם  ותסגור לי את הפינה של יובל  , אם לא אז אני בא לנקודה שלכם ושובר לכם את המקלות  שמעתי די ויותר שהבנאדם מקצוען בדיג חופי , אז למה הוא עדיין לא איתנו ?  לפי דו"ח ולפני תמונה , סגור לי ת'פינה ( יצא לי חרוז  ) שלום אבי, העברתי יפוי כח לחבר הצוות מר דרי לוי, הוא מתעקש להעלות את הדוח....... האחרון הבטיח לי כי יפרסמו בקרוב כנ"ל לגבי התמונות....
דרי איך אתה יוצא שפוי עם חבורה שכזו??
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דודו , שבת שלום  אם אתה לא שולח תמונה אני מעלה לך טיזר ואז הלחץ החברתי יעשה את שלו ותיהיה חייב להעלות דו"ח.. טרולוס ראשון לעונה והכי חשוב , דו"ח ראשון בפורום  מחכה לשניהם  ותסגור לי את הפינה של יובל  , אם לא אז אני בא לנקודה שלכם ושובר לכם את המקלות  שמעתי די ויותר שהבנאדם מקצוען בדיג חופי , אז למה הוא עדיין לא איתנו ?  לפי דו"ח ולפני תמונה , סגור לי ת'פינה ( יצא לי חרוז  ) שלום אבי, העברתי יפוי כח לחבר הצוות מר דרי לוי, הוא מתעקש להעלות את הדוח....... האחרון הבטיח לי כי יפרסמו בקרוב כנ"ל לגבי התמונות....
דרי איך אתה יוצא שפוי עם חבורה שכזו??יצחק איך הסקת שהוא שפוי? הוא הרי יוצא איתם מבחירה  , יודע מה אמרו חז"ל - ספר לי מי החברים שלך ....
|
|
|
|
|
בוקר טוב, איזה אקשן רץ על הרולר הזה......... אבי תודה על הרצון הטוב לסייע(לגבי טופס 17 יש לי אצלי בבית החולים בו אני מועסק)  יצחק,אכן הצוות שלי אנשים מיוחדים וחביבים,אבל לא נוטלים את התרופות שלהם בזמן,או מתבלבלים בצבעי הגלולות בין לילה ליום ואז קורה מה שקורה(התופעה חמורה במיוחד ומתרחבת לגבי עו"ד שובל)  אבל מת עליהם!!!! ועכשיו ברצינות,"התיקתוק" של הרולר איננו נשמע אך ורק כאשר אני מבריג או פותח את מכסה ההברגה העליון של הקלאץ(מעל השפולה.) אם אני שולף את המכסה ומסובב ביד את השפולה יש "תיקתוקים והצליל רגיל לחלוטין,התופעה רק עבור המכסה העליון המסתובב לכיוונון הקלאץ' דודו,העברתי ליובל את הקישור לכאן................... אבי,יופי של טרולוס הוציא דודו,לי התלבש רק מלווה כרישים נחמד שהוחזר אחר כבוד להוריו. שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברשותך נעשה סדר: כשהשפולה מסתובבת - יציאת חוט למשל - יש קליקלוק. הקליקים בעת כוונון הדראג, כשאתה מסובב את החוגה שמעל השפולה נעלמו
עד כאן נכון?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3