שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 22/5/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
0 | תולעים - | כריש | 1 | 0 | 0 | תולעים - | תוכי (טווסון ים-תיכוני) | 1 | 0 | 0 | תולעים - | מרמיר (שישן מסורטט) | 1 | 0 | 0 | תולעים - | ברקן אדום (מואסטה / אדמונד) | 1 | 0 |
הדו"ח:במקום הכריש זה היה דג סלע  בקיצור מתחילים עם הפתיונות זורקים חבר מרגיש משהו ודג סלע חמדמד יוצא לו, מוציאים תקרס ושליפ למים עוד כמה דק' החבר עוד פעם מוציא מהבור שהוא מצא הפעם תוכי יפהיפה משחררים מהר תקרס ולמים. עובר זמן כלום ובחכה השנייה שלי יש אכילות ויוצא לו מרמיר חמוד מאוד שלבסוף משתחרר. ממשיכים אין אכילות בקושי נוגעים בתולעים בחכה שלי רואה אכילות זרקתי לאזור עם סלעים מגלגל רואה משהו אדום לא מבין שהוצאתי התברר שזה ברקן עם גודל יפה מאוד דווקא. כולם במרינה שלנו קטנים. אני יודע שקשה לנקות אותו ובכל מקרה משחרר את הקרס ושולח למים. זורקים אכילות לא נתפס זורקים שוב אין אכילות ככה חצי שעה, מתקפלים ואומרים תודה לים.
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
באיזה שעות הם נתפסו ? פעם הבאה תשקול לתפור קטנים לדייג על חי 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
באיזה שעות הם נתפסו ? פעם הבאה תשקול לתפור קטנים לדייג על חי  מחר אני קונה קרסים הכל נגמר לי כמעט
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
דוח חמד 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
דוח חמד  ומבאס
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
דוח חמד  ומבאס למה מבאס ??  יצאת לים,היו אכילות ואפילו תפיסות. אז לא חזרת הביתה עם דגים אבל את מהות הדיג קיבלת... לצערי אפילו אכילות אני לא רואה בזמן האחרון... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
דוח חמד  ומבאס למה מבאס ??  יצאת לים,היו אכילות ואפילו תפיסות. אז לא חזרת הביתה עם דגים אבל את מהות הדיג קיבלת... לצערי אפילו אכילות אני לא רואה בזמן האחרון...  מנחם אותי קצת 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
דוח חמד  ומבאס למה מבאס ??  יצאת לים,היו אכילות ואפילו תפיסות. אז לא חזרת הביתה עם דגים אבל את מהות הדיג קיבלת... לצערי אפילו אכילות אני לא רואה בזמן האחרון...  כנל 
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
דוח חמד  ומבאס למה מבאס ??  יצאת לים,היו אכילות ואפילו תפיסות. אז לא חזרת הביתה עם דגים אבל את מהות הדיג קיבלת... לצערי אפילו אכילות אני לא רואה בזמן האחרון...  כנל  כנ"ל 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
דוח חמד  ומבאס למה מבאס ??  יצאת לים,היו אכילות ואפילו תפיסות. אז לא חזרת הביתה עם דגים אבל את מהות הדיג קיבלת... לצערי אפילו אכילות אני לא רואה בזמן האחרון...  כנל  כנ"ל   גם היום הלכתי לממש קצת ותפסנו אבל קטנים לא שווה כלום, והחלפנו קרסים ליותר גדולות ונגמרו אכילות.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצת ענין וגם כיוון, הרבה אוויר של ים... יהיו ימים גם עם דגים לאכילה... 
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
העיקר לנשום קצת אויר ים, נסה לשנות מיקום וסוגי פיתיון בסוף תמצא מה הכי מתאים והתוצאות לא יאחרו לבוא. אצלי למשל, חורף - קלמרי  אביב / קיץ - רצועות סרגוס טרי, פילה בורי מומלח.  גמברי / קמברי קריסטל - כל השנה. תולעים - תמיד עובד אבל אני שונא לגעת בהם 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|