רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
שוק תן קח . לדוגמה אני לא צריך רולר וחבר אחר לא צריך חקה היה ניתן להחליף ללא תוספת מחיר וכול זה בלי מפגש אילה באמצעות האתר עוד בנר שיפנה אותי הגולש {פורום מכירת ציוד לדוגמה } לרובינו יש מחסנים של ציוד לא היה מזיק לאף אחד לשדרג או לנסות סגנון דייג חדש ? בגדול המטרה לא להוציא שקל אחד על הציוד הישן \ ייד שניה שאנחנו מחליפים . אני חושב שלא עו לכו דבר צריך להתמסחר יש צד יפה יותר שניתן לפנות לכיוון שלו .
|
-------------------------------
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שוק תן קח . לדוגמה אני לא צריך רולר וחבר אחר לא צריך חקה היה ניתן להחליף ללא תוספת מחיר וכול זה בלי מפגש אילה באמצעות האתר עוד בנר שיפנה אותי הגולש {פורום מכירת ציוד לדוגמה } לרובינו יש מחסנים של ציוד לא היה מזיק לאף אחד לשדרג או לנסות סגנון דייג חדש ? בגדול המטרה לא להוציא שקל אחד על הציוד הישן \ ייד שניה שאנחנו מחליפים . אני חושב שלא עו לכו דבר צריך להתמסחר יש צד יפה יותר שניתן לפנות לכיוון שלו .
תשתמש בשוק הפתוח ותכתוב מה יש לך ובמקום מחיר תגיד מה אתה רוצה
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
רעיון מצוין אבל אני מעוניין שכללהגולשים ידעו יש אופציה כזו כאן באתר 
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
רמי 0542424564
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נדאג שידעו
מי שמעוניין בהחלפה שיציין בכותרת, למשל:
שימנו סטלה 5000 XG כחדשה, מעוניין בהחלפה ב2 ג'יגים לייט, אפשרי גם מאדאי, לפרטים...
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2011, 16:52:19 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
שעושים צחוק זה לפעמים גם לא מצליח. אם אין רקוד עיוני בנוסה . אבל בגדול אם תלך לפקולטה ברחובות תראה בעניים איך מקבלים מסך מחשב בתמורה לעט . לא כול העולם מסחרה אחת גדולה . יש גם נישות יפות ואצילות .
|
רמי 0542424564
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
שעושים צחוק זה לפעמים גם לא מצליח. אם אין רקוד עיוני בנוסה . אבל בגדול אם תלך לפקולטה ברחובות תראה בעניים איך מקבלים מסך מחשב בתמורה לעט . לא כול העולם מסחרה אחת גדולה . יש גם נישות יפות ואצילות . יש גם נישות יפות ואצילות
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שעושים צחוק זה לפעמים גם לא מצליח. אם אין רקוד עיוני בנוסה . אבל בגדול אם תלך לפקולטה ברחובות תראה בעניים איך מקבלים מסך מחשב בתמורה לעט . לא כול העולם מסחרה אחת גדולה . יש גם נישות יפות ואצילות . רמי, הפקולטה לחקלאות זה הבית השני שלי  אתה חייב לי הסבר: "אם אין רקוד עיוני בנוסה" ועכשיו ברצינות, רמי. לא בכל פעם שלא מקבלים ישר מה שאתה מציע יש צורך להעלב ולהפגע. הרעיון שלך יפה, בוא נראה שהוא עובד - תתחיל ליישם אותו. אם יש מקום תיהיה פינה או נישה אבל ריבוי פינות עקרות וגלודות לא יעשה לאף אחד טוב. יש נישות יפות ואציליות כמו שאמרת, אבל בוא נראה שקודם זה עובד. בשלב זה מי שמעוניין בהחלפה שיציין זאת בכותרת ההודעה ובגופה. אפשר לנסח כמו שניסחתי: "שימנו סטלה 5000 XG כחדשה, מעוניין בהחלפה ב2 ג'יגים לייט, אפשרי גם מאדאי, לפרטים..."
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
בנתים הוסג הבנה נבונה שלך לתת לזה צנס . שזה מה שדרשתי בהתחלה חחח  סקובי דובי אה ענק  חחח
|
רמי 0542424564
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנתים הוסג הבנה נבונה שלך לתת לזה צנס . שזה מה שדרשתי בהתחלה חחח  סקובי דובי אה ענק  חחח אני מניח שהתכוונת לומר שאתה שמח....
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא הבנתי קבלת מההתחלה צאנס
אז למה הסקובידובי
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אז למה הסקובידובי
כנראה הראש עוד עובד באוטומט  פורום חדש חוקים חדשים  מי אם לא אתה רמי יכול להנות מהחופש שיש פה צריך רק לשחרר איך אמר מישהו פעם יש גם נישות יפות ואצילות
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז למה הסקובידובי
כנראה הראש עוד עובד באוטומט  פורום חדש חוקים חדשים  מי אם לא אתה רמי יכול להנות מהחופש שיש פה צריך רק לשחרר איך אמר מישהו פעם יש גם נישות יפות ואצילות  או כמו שרמי היה אומר: חחחחחחחחחחח
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אז למה הסקובידובי
כנראה הראש עוד עובד באוטומט  פורום חדש חוקים חדשים  מי אם לא אתה רמי יכול להנות מהחופש שיש פה צריך רק לשחרר איך אמר מישהו פעם יש גם נישות יפות ואצילות  או כמו שרמי היה אומר: חחחחחחחחחחח קבל תיקון סקוויד,  במקום חחחחחחחחחחח עדיף:  או:  קצת כבוד לאיקונים  ולגבי ההצעה: הצעה ראויה ובמקומה, אך כמו שציין סקוויד- יותר מידי פורומי משנה והולכים לאיבוד. הדבר מתאפשר במסגרת השוק הפתוח- לא רואה מניעה שמישהו יפתח דיון כמו: "חוטים בחינם לחברי הפורום" או "מציע מכונת רולר אוקומה.....- תמורת דמויים" וכו'. הפלטפורמה קיימת עבור כלל החברים ואין הגבלות- ניתן להציע ציוד למכירה, להחלפה וגם במתנה, אפשר גם להציע לקבל: "מחפש לרכוש מקל חוף יד שניה בתקציב 100שקלים", וכו'...
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז למה הסקובידובי
כנראה הראש עוד עובד באוטומט  פורום חדש חוקים חדשים  מי אם לא אתה רמי יכול להנות מהחופש שיש פה צריך רק לשחרר איך אמר מישהו פעם יש גם נישות יפות ואצילות  או כמו שרמי היה אומר: חחחחחחחחחחח קבל תיקון סקוויד,  במקום חחחחחחחחחחח עדיף:  או:  קצת כבוד לאיקונים  ולגבי ההצעה: הצעה ראויה ובמקומה, אך כמו שציין סקוויד- יותר מידי פורומי משנה והולכים לאיבוד. הדבר מתאפשר במסגרת השוק הפתוח- לא רואה מניעה שמישהו יפתח דיון כמו: "חוטים בחינם לחברי הפורום" או "מציע מכונת רולר אוקומה.....- תמורת דמויים" וכו'. הפלטפורמה קיימת עבור כלל החברים ואין הגבלות- ניתן להציע ציוד למכירה, להחלפה וגם במתנה, אפשר גם להציע לקבל: "מחפש לרכוש מקל חוף יד שניה בתקציב 100שקלים", וכו'... מסכים עם מה שכתבת רפול חוץ מ... מחפש לרכוש מקל חוף יד שניה בתקציב 100 שקלים.  וזאת משום שחבל לזרוק מאה שקלים כי . גם אם תקנה לא תגיע לדייג חוף 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|