פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הצעה לעוד נישה מיוחדת |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הצעה לעוד נישה מיוחדת (נקרא 14074 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חחחחחחחחחח הצחקתה אותי ואיך בדיוק נזהה אותך  שיהיה לכולנו שבוע טוב אבי פשוט מאוד אבי, כולם יקישו  או  או  או  , רמי ישים-  או  או  וככה נזהה אותו חחחחחחחחחח  (רק שהבת שלי לא תתפוס אותי עכשיו...) מהיום אני לא חחחחח אילה  אחלה רפי רמי היקר, שרק תהנה ושתמיד תחייך  רפי אתה הורגת אותי לא יכול להפסיק לצחוק (חחחחחחח)  חחחחחחחחחחחחחחח  קיבלתי אישור מיוחד מסקוויד להשתמש ב:חחחחחחחחחחחחחח -בשרשור הזה בלבד  מכחיש כל קשר 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אופס סליחה gaichuk רגע אחד אני מה אכפת לי אני בכלל  רמי בעיה שלך
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 18:55:24 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אופס סליחה gaichuk רגע אחד אני מה אכפת לי אני בכלל חחחחח רמי בעיה שלך אבי, שכחת משהו...  תראה מה קרה ל"חחחח" שלך בהודעה המקורית שלך  דווקא בציטוט זה נשאר- אבל לא רציתי לתת לגיאצ'וק לחשוב שהוא באמת תפס את ה-  בעצם בעיה  גיאצ'וק יכול עכשיו לערוך אותי  אגב, מה לדעתכם יקרה אם הפסיכיאטר המחוזי יקרא את השרשור הזה?! 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 18:59:00 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אופס סליחה gaichuk רגע אחד אני מה אכפת לי אני בכלל חחחחח רמי בעיה שלך אבי, שכחת משהו... תראה מה קרה ל"חחחח" שלך בהודעה המקורית שלך  מפלצת ההודעות הזאת עושה מה שהיא רוצה  מפלצת ההודעות הזאת עושה מה שהיא רוצה  [/quote]
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 19:01:42 PM על ידי avig29
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  חבר שלך?  תגיד לו שלא צריך ויאגרה, יותר טוב הכדורים הסגולים שמחלקים כאן בחינם...  אם לא יאמין לך- תכניס אותו לשרשור הזה... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  חבר שלך?  תגיד לו שלא צריך ויאגרה, יותר טוב הכדורים הסגולים שמחלקים כאן בחינם...  אם לא יאמין לך- תכניס אותו לשרשור הזה...  אם מישהו צריך פרופיל 21 שיקרא את השרשור הזה אם אני קבן אני משחרר פה כמה אנשים
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  חבר שלך?  תגיד לו שלא צריך ויאגרה, יותר טוב הכדורים הסגולים שמחלקים כאן בחינם...  אם לא יאמין לך- תכניס אותו לשרשור הזה...  אם מישהו צריך פרופיל 21 שיקרא את השרשור הזה אם אני קבן אני משחרר פה כמה אנשים עוד אחד ששכח את הכדורים הערב.... מדמיינן שהוא קב"ן 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  חבר שלך?  תגיד לו שלא צריך ויאגרה, יותר טוב הכדורים הסגולים שמחלקים כאן בחינם...  אם לא יאמין לך- תכניס אותו לשרשור הזה...  אם מישהו צריך פרופיל 21 שיקרא את השרשור הזה אם אני קבן אני משחרר פה כמה אנשים עוד אחד ששכח את הכדורים הערב.... מדמיינן שהוא קב"ן  לא רוצה לסכסך אבי, אבל לא הייתי משאיר את זה ללא תגובה  סורי סקוויד, אבל השרשור הזה צריך להנות אותנו לעוד איזה יום- אז אני חייב להדליק קצת אש... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  חבר שלך?  תגיד לו שלא צריך ויאגרה, יותר טוב הכדורים הסגולים שמחלקים כאן בחינם...  אם לא יאמין לך- תכניס אותו לשרשור הזה...  אם מישהו צריך פרופיל 21 שיקרא את השרשור הזה אם אני קבן אני משחרר פה כמה אנשים עוד אחד ששכח את הכדורים הערב.... מדמיינן שהוא קב"ן  לא רוצה לסכסך אבי, אבל לא הייתי משאיר את זה ללא תגובה  סורי סקוויד, אבל השרשור הזה צריך להנות אותנו לעוד איזה יום- אז אני חייב להדליק קצת אש...  כול כך רציתי כדורים סגולים שחילקו ליום ההולדת חודש של הפורום המדהים הזה  אבל אמרו שלא נשאר  טוב גם ורודים טוב יום מצוין לכולנו ושבוע טוב 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2011, 06:36:29 AM על ידי avig29
|
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
הפורום מתחיל להיות בית אמתי . ולא עוד סתם חזון של פורום דייג . מתאי פותחים בית קפה ? או במילים אחירות .אני מזמין את כול חברי הפורום לקפה אצלי בבית . וסקובי חיב להגיע . מבחנתי כול תאריך טוב חוץ משבת קודש .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
הפורום מתחיל להיות בית אמתי . ולא עוד סתם חזון של פורום דייג . מתאי פותחים בית קפה ? או במילים אחירות .אני מזמין את כול חברי הפורום לקפה אצלי בבית . וסקובי חיב להגיע . מבחנתי כול תאריך טוב חוץ משבת קודש .
רמי ידידי כל מילה בסלע 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מ-"שוק תן קח" זה הפך ל - "פינת השפה העברית".....  זמן לשון...  טל אל תדפוק את הראש בקיר  "אתה הורגת אותי " זה משפט מסרט ישראלי קפיש  מה אכפת לי , זה לא הראש שלי...וגם לא הקיר !  "מנהל התחזוקה" מתקן כאן הכל....  טל בעניין מנהל התחזוקה היום תפסתי אותו על חם מעיף מישהו אם העיף מישהו- הרי זה רק ספאמר מחו"ל שמציע למכירה ויאגרות וכו'... כשאני רואה את זה  -אל תגיד שמנהל התחזוקה דפק לך עיסקה...  רפי זה לא בשבילי זה בשביל חבר  אני בכלל יש לי גנים תימנים  זה שיש לך גנים אומר רק שיש לך את הפוטנציאל, תראה אותי, לי יש גנים רומניים ועדיין אין לי גרוש על התחת.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|