פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   החיוך של ארז |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: החיוך של ארז (נקרא 4604 פעמים) |
הדפסה |
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
יבואן:SHIMANO OWNER STORM MOMOI SENSAS HALCO TORAY
|
|
יפה מצטרף לשאלות של העו"ד ושל סמח הצפר שבדיוק אתמול דיבר איתי על הביבי הללו...
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר תודה אבשה  אם העומק לא יסגיר את הנקודה, אשמח לדעת באיזה עומק היו החגיגות... אגב, אני חושד שהתפיסות צלחו כי אימנת את החבר'ה בסימולטור שאצלך...  שאלה של מי שהפסיד את המפגש: הסימולטור איך שהבנתי מסיכום המפגש מדמה תפיסה של דג, אבל פה דיברתם על סימולטור בתור "חזאי" שמראה כדאיות דיג? מין מודל תאורטי? אפליקציה שנקראת FISHING CALENDAR ויש גם BEST FISHING TIME אני משתמש בה ומנסה לתאם את ימי הדייג שלי לפיה עד עכשיו היא פוגעת יפה 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 17, 2012, 20:11:22 PM על ידי avsha
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר תודה אבשה  אם העומק לא יסגיר את הנקודה, אשמח לדעת באיזה עומק היו החגיגות... אגב, אני חושד שהתפיסות צלחו כי אימנת את החבר'ה בסימולטור שאצלך...  שאלה של מי שהפסיד את המפגש: הסימולטור איך שהבנתי מסיכום המפגש מדמה תפיסה של דג, אבל פה דיברתם על סימולטור בתור "חזאי" שמראה כדאיות דיג? מין מודל תאורטי? אפליקציה שנקראת FISHING CALENDAR ויש גם BEST FISHING TIME אני משתמש בה ומנסה לתאם את ימי הדייג שלי לפיה עד עכשיו היא פוגעת יפה  תודה על השיתוף החשוב  אגב, איזו מבין השתיים משמשת אותך ופוגעת יפה?! דבר נוסף- זה ניבוי מתי הדגים רעבים ותו לא, או שיש פירוט בשים לב לתנאי ים, עומק, פתיון, סגנון וכו'?!
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר תודה אבשה  אם העומק לא יסגיר את הנקודה, אשמח לדעת באיזה עומק היו החגיגות... אגב, אני חושד שהתפיסות צלחו כי אימנת את החבר'ה בסימולטור שאצלך...  שאלה של מי שהפסיד את המפגש: הסימולטור איך שהבנתי מסיכום המפגש מדמה תפיסה של דג, אבל פה דיברתם על סימולטור בתור "חזאי" שמראה כדאיות דיג? מין מודל תאורטי? אפליקציה שנקראת FISHING CALENDAR ויש גם BEST FISHING TIME אני משתמש בה ומנסה לתאם את ימי הדייג שלי לפיה עד עכשיו היא פוגעת יפה  תודה על השיתוף החשוב  אגב, איזו מבין השתיים משמשת אותך ופוגעת יפה?! דבר נוסף- זה ניבוי מתי הדגים רעבים ותו לא, או שיש פירוט בשים לב לתנאי ים, עומק, פתיון, סגנון וכו'?! שתי האפליקציות זהות מבחינת הזמנים אני אוהב יותר את ה-FISHING CALENDAR אין התחשבות במצב הים אלא על מיקום הירח צריך לקוות שיהיה ים טוב בזזמן הנכון אני שולח תחזית לשבוע הבא תרגיש חופשי לשתף אותה עם כולם
|
|
עריכה אחרונה: מאי 18, 2012, 07:04:06 AM על ידי avsha
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אצלי הוא תקוע במצב "חבל על הזמן - אל תצא לים" כבר שנה וחצי.... נראה לי שאני צריך להדליק ולכבות... אבל השאלה היא את מה כבר ניתן לכבות? ואיך מדליקים מחדש?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של תפיסות וסרטון הם נעים בלהקות גדולות ואם יהיה רצף זה החגיגה נמשכת יפה לכם  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר תודה אבשה  אם העומק לא יסגיר את הנקודה, אשמח לדעת באיזה עומק היו החגיגות... אגב, אני חושד שהתפיסות צלחו כי אימנת את החבר'ה בסימולטור שאצלך...  שאלה של מי שהפסיד את המפגש: הסימולטור איך שהבנתי מסיכום המפגש מדמה תפיסה של דג, אבל פה דיברתם על סימולטור בתור "חזאי" שמראה כדאיות דיג? מין מודל תאורטי? אפליקציה שנקראת FISHING CALENDAR ויש גם BEST FISHING TIME אני משתמש בה ומנסה לתאם את ימי הדייג שלי לפיה עד עכשיו היא פוגעת יפה  תודה על השיתוף החשוב  אגב, איזו מבין השתיים משמשת אותך ופוגעת יפה?! דבר נוסף- זה ניבוי מתי הדגים רעבים ותו לא, או שיש פירוט בשים לב לתנאי ים, עומק, פתיון, סגנון וכו'?! שתי האפליקציות זהות מבחינת הזמנים אני אוהב יותר את ה-FISHING CALENDAR אין התחשבות במצב הים אלא על מיקום הירח צריך לקוות שיהיה ים טוב בזזמן הנכון אני שולח תחזית לשבוע הבא תרגיש חופשי לשתף אותה עם כולם אבשה היקר, אין סיבה שאקח קרדיט לא לי... אתה מוזמן להעלות את התחזית ולשתף את כולם...  גם לתת קישורים.... מקווה להגיע בקרוב לביקור, לשתות קפה ולתפוס דגים על הסימולטור (מקווה שעדיין שמיש לטובת המבקרים בחנות...) 
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ארז מברוק על שבירת המנחוס  זכורים לי ימים מהקיאק שהיית תופס את הבייבי וזורק למים...  מתי אתה קונה קיאק 
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר אחלה תוצאות אבשה!! בייבי אנטיאס חזק בסביצ'ה!!! ה bottom ship זה פשוט אינצ'קו של חברת שימנו נכון? איזה משקלים עבדתם?
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אחלה דוח מכיר את ההתעוררות הזאת לפני הזמן
|
|
|
|
avsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
החיוך שלו שווה מליון דולר...  יופי של חיוך יש לארז ונראה שהוא לא היחיד שחייך- היה מי שחייך גם אחרי שתי נעילות שהסתיימו בשחרור.... ביום כזה היו אכן הרבה סיבות לחייך.... וארז בכלל תפס אדישות למרות המצלמה בהיכון והלהקה למטה...  מה שחסר לי בדו"ח היה הפרטים על הלוקוסים- לפי נתוני היומן נתפסו על דג חי, כמה מבין 6 הלוקוסים נתפסו על דג חי?! איזה גדלים?! משהו על הריג?! 4 לוקוסים נתפסו על bottom ship ללא פתיון ו2 על בורי קטן האזור הוא ריף של 500 מר אחלה תוצאות אבשה!! בייבי אנטיאס חזק בסביצ'ה!!! ה bottom ship זה פשוט אינצ'קו של חברת שימנו נכון? איזה משקלים עבדתם? כן BOTTOMSHIP זה אינצי'קו של שימנו אני מאד אוהב את צבע הזהב מבחינת משקל תלוי במקל שאיתו אתה עובד המשקל המקסימאלי הוא 240 גר' 
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
כל הכבוד על ההתחמשות בציוד ג'ירג'ור ואהבתי את המשפט על ההתרגשות בבוקר! בהצלחה בהמשך!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|