MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אשכרה דגים רק בונוס בלילות כאלה, מוכן לבלות לילות כאלה בכיף גם בלי מקלות. מוטי רק שאלה , אם הלידר0.28 אז איזה עובי חוט אתה שם לקרסים???
אביב מה קורה אח שלו הכל טוב  אני לא עובד עם שוק לידר החוט הראשי הוא 0.28 ניילון אבל החוט חזק מאוד לקרסים אני משתמש בחוט 0.30 עובד יופי  הכל סבבה מוטי, מה איתך?? הבעיה שעובדים בחוף סלעי, אז אם נתקע הקרס, אתה מאבד את כל הריג, ( או שהטסט של הלידר עולה על הטסט של החוט של הקרסים???) לאבד את כל הריג זה קורה אין מה לעשות זה חלק מהדייג במיוחד שאתה לא מכיר את השטח אבל לפעם הבאה יש מסקנות  מוטי מה הטסט של החוט 0.28 שאתה משתמש בו ולא ב0.40 או 0.45 או 0.35 משהו כזה ? הטסט של החוט הוא 9.5 קילו אני מסתפק בדג של 5 עד 7 קילו בכיף  החוט הוא של חברה cormoran לדייג קרפיונים
|
|
עריכה אחרונה: מאי 14, 2012, 15:41:07 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יפה, יפה  מוטי, מה עוד נשאר לרזומה? חתול ים, כריש? כריש אייל ואני מסודר אני צריך אותו לבריכה 
|
|
|
|
|
אשכרה דגים רק בונוס בלילות כאלה, מוכן לבלות לילות כאלה בכיף גם בלי מקלות. מוטי רק שאלה , אם הלידר0.28 אז איזה עובי חוט אתה שם לקרסים???
אביב מה קורה אח שלו הכל טוב  אני לא עובד עם שוק לידר החוט הראשי הוא 0.28 ניילון אבל החוט חזק מאוד לקרסים אני משתמש בחוט 0.30 עובד יופי  הכל סבבה מוטי, מה איתך?? הבעיה שעובדים בחוף סלעי, אז אם נתקע הקרס, אתה מאבד את כל הריג, ( או שהטסט של הלידר עולה על הטסט של החוט של הקרסים???) לאבד את כל הריג זה קורה אין מה לעשות זה חלק מהדייג במיוחד שאתה לא מכיר את השטח אבל לפעם הבאה יש מסקנות  מוטי מה הטסט של החוט 0.28 שאתה משתמש בו ולא ב0.40 או 0.45 או 0.35 משהו כזה ? הטסט של החוט הוא 9.5 קילו אני מסתפק בדג של 5 עד 7 קילו בכיף  החוט הוא של חברה cormoran לדייג קרפיונים גם אני בכיף דגים של 5 קילו  אבל אתה לא פוחד שהוא יקרע לך בעת זריקת המשקולת למים ? בגלל שהלחץ שמופעל על החוט הוא ענק !
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אבל אתה לא פוחד שהוא יקרע לך בעת זריקת המשקולת למים ? בגלל שהלחץ שמופעל על החוט הוא ענק !
תראה פעם ראשונה לא חשבתי שהחוט יצליח לעמוד בלחץ אבל זה יצליח כדי לנתק את החוט מהסלע הייתי צריך ללכת אחורה משהו כמו 3 מטר עד שנקרע החוט זה אומר חוט חזק גם לחכות היה תפקיד חשוב ,חכות קרפיונים זה פשוט עובד אין מה לעשות  ושחוט יקרע בגלל הלחץ את זה אני למדתי מזמן  חוט לא טוב יש מצב שיקרע אבל עם החוט חזק למה שזה יהיה 
|
|
|
|
|
מוטי סבבה של דוח טוב לראות שסוף סוף מצאת זמן לים .חשבתי שכבר פרשת מהדייג sml44;צריך לארגן איזה יציאה לילית משותפת בסבבה . 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי סבבה של דוח טוב לראות שסוף סוף מצאת זמן לים .חשבתי שכבר פרשת מהדייג sml44;צריך לארגן איזה יציאה לילית משותפת בסבבה .  תודה אחי thumbUp;אנחנו עוד ניפגש הים נמצא בדם עמוק אין מצב שאני פורש 
|
|
|
|
|
אבל אתה לא פוחד שהוא יקרע לך בעת זריקת המשקולת למים ? בגלל שהלחץ שמופעל על החוט הוא ענק !
תראה פעם ראשונה לא חשבתי שהחוט יצליח לעמוד בלחץ אבל זה יצליח כדי לנתק את החוט מהסלע הייתי צריך ללכת אחורה משהו כמו 3 מטר עד שנקרע החוט זה אומר חוט חזק גם לחכות היה תפקיד חשוב ,חכות קרפיונים זה פשוט עובד אין מה לעשות  ושחוט יקרע בגלל הלחץ את זה אני למדתי מזמן  חוט לא טוב יש מצב שיקרע אבל עם החוט חזק למה שזה יהיה  הבנתי אולי אני גם יחליף לחוט כזה כדי לשפר מרחק של זריקות ובהחלט נשמע חוט חזק לפי מה שאתה מספר תודה ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחרי המילואים לא נראה לי שאתה צריך תקופת ריענון  אחלה חוויה היתה לכם אחי פעם הבאה אנחנו ביחד בים ד"א הטרכונים פה בשפע מחכה לך 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחרי המילואים לא נראה לי שאתה צריך תקופת ריענון  אחלה חוויה היתה לכם אחי פעם הבאה אנחנו ביחד בים ד"א הטרכונים פה בשפע מחכה לך  מומי אח יקר  דבר איתי הטרכונים בפתח ואני במתח או הטרכונים במתח 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחרי המילואים לא נראה לי שאתה צריך תקופת ריענון  אחלה חוויה היתה לכם אחי פעם הבאה אנחנו ביחד בים ד"א הטרכונים פה בשפע מחכה לך  מומי אח יקר  דבר איתי הטרכונים בפתח ואני במתח או הטרכונים במתח  רק הטרכונים במתח אחי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
נחמד מאוד הצלופח זוהי מורנה
בהצלחה בבאות !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בתכל'ס מוטי, הוכחתם שאתם דייגים דגולים!!! קח כאן עשרה חברים הכי מקצוענים, ונראה אותם מצליחים להוציא ביחד ובערב אחד גם תמנון וגם מורנה...  תענוג לראות איך שאתם נהנים מהחוויות ללא קשר מה נתפס ומה לא נתפס 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|