בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק  (נקרא 865 פעמים) הדפסה
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 3922

הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק
« ב- : מאי 13, 2012, 17:32:50 PM »
שלום לכולם,
אני רוצה להכין תירס כמו במאמר של גיאצ'וק:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1911.0

קניתי חפיסה של 6 קלחים של תירס בסופר, רציתי לשאול אם צריך לייבש אותם לפני שמכניסים לתרמוס ?
או אפשר להכניס אותם איך שהם ? וגם - לאחר ה48 שעות , איך אני מפריד את הגרגירים מהקלח עצמו ?
אחד אחד ? עם האצבעות ? ניסיתי על קלח ולא הצלחתי להוציא אפילו גרגיר אחד שלם, רק חצאים במקרה הטוב.
תודה.
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 4375

בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק
« הגיב #1 ב- : מאי 13, 2012, 19:23:01 PM »
צריך לייבש את הקלח לפרק אותו לאחר שהוא מתייבש והתירסים מצטמקים ואז להכניס לתורמוס.
אני מבשל אותם לפני בכדי לפתוח אותם ואז לתורמוס
 IP: [ מחובר ]
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 3922

בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק
« הגיב #2 ב- : מאי 13, 2012, 19:40:18 PM »
תודה על העזרה!
עריכה אחרונה: מאי 13, 2012, 19:45:43 PM על ידי Misha Ravich
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: הכנת תירס לפי המדריך של גיאצ'וק
« הגיב #3 ב- : מאי 22, 2012, 20:43:51 PM »
כנראה שפיספסתי את הדיון הזה  האשם תמיד

את הקלחים תשאיר בחוץ לייבוש למשך כמה ימים טובים.
כשהקלחים יהיו יבשים מספיק תוכל לפרק את הגרגירים מהקלח בקלות והם יישארו שלמים וסגורים.
אם יש לך ספק,קח קיסם ונסה לדקור אחד מהם. אם הקיסם נכנס,הם לא יבשים מספיק.
את הגרגירים היבשים תכניס אותם לתרמוס עם מים רותחים ובדוק אותם אחרי 12 שעות. אם הם התרככו,הם מוכנים.
אם הם עדיין קשים,חדש מים רותחים וחכה עוד 12 שעות.
בתרמוס תקין 24 שעות זה מעל ומעבר...
את הגרגירים לאחר ההרתחה סנן ושפוך על מגבת. מדי פעם תערבב אותם בכדי שייתייבשו ממים מיותרים.
לאחר הייבוש,חלק את הגרגירים לכלים קטנים עם אטימה טובה ובכול אחד הוסף תמצית לפי בחירתך.
זהו. התירס מוכן  אתה בסדר
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!