פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עצה טובה, לפעמים זה מה שחסר |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עצה טובה, לפעמים זה מה שחסר (נקרא 4984 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אכן התוצאה מראה על טיפים טובים שקיבלת כל הכבוד על הזוג המדהים הזה  ויוסי - שאפו על הטיפים , אולי תחלוק גם איתנו 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Mister.T
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יציאה מדהימה והתוצאה בהתאם כמה כיף וכמה מחמם את הלב להוקיר תודות לאדם שעזר ... אצילי מצידך למרות שמגיע ליוסי  ברשותך ואם כבר קיבלת עצות אז קבל עוד אחת לא ממש בריא להכניס יד לזימים ללוקוס במשקל 5 קילו ..זה יכול להיגמר בפצעים וחתכים קשים . והיו מקרים הכי מועדף ( לפחות אצלי ) זה להחזיק בשתי אצבעות דרך חלל העיניים ...אזור בטוח מפציעות וחתכים !! " נ.ב יש לכם פה אחלה פורום." תודה על הפרגון לפורום אבל אל תלך רחוק אתה חלק ממנו  סחתין איש בהצלחה בבאות תודה רבה לכולם לגבי היד לזימים אני יודע שזה בעייתי אבל הייתי באטרף עליו ככה שבמזל כנראה זה לא נגמר בחתך בכל אופן מקבל את ההערה, היא בהחלט במקום , תודה תודה למוטי וכל מי שהגיב תודה
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוח ראשון של אלוף אמיתי אה?? ברוך הבא לפורום האדיר הזה, יאללה תשתף תקרא תגיב וכל מה שעושים בפורום!! ושזה לא היה הדוח האחרון אה??  מה שהוא אמר 
|
|
|
|
|
 |
|
|
שלום
זה הדוח הראשון שלי פה. ואיזה דוח מרגש זה, אני אומנם דייג לא חדש אבל גם לא וותיק זו השנה הראשונה שאני דג לוקוסים, ואת ההכוונה והידע שרכשתי אני זוקף לזכות איש יקר יוסי בן יוסף מהצפון האיש והכינוי : יוסי סרגוס.
זה מתחיל בתור המלצה לרולר שחיפשתי והמשיך בשעה של הרצאות על הא ודא. כמות הידע וההמלצות שקיבלתי תוך שעה , שווה לשנת דייג בשטח. אז תודה רבה לך יוסי, הייתי חייב.
ועכשיו לדוח, מגיע לאיזור בצפון בהמלצת יוסי, באחת מימות השבוע שעבר. הים עובד בצורה יפה גלים מסודרים. מגיע לריף אין נפש חיה, מתחיל בעבודה עם דמויים בחושך, אין שום דבר. זה מאותם ימים שאתה אומר שום דבר לא השתנה, ובכל זאת, מלא אמונה שמשהו טוב יקרה. השמיים היו מעוננים באופק היה מן ערפל כזה, והיתה אווירה מחשמלת, היה חייב לקרות כאן משהו.
בכל אופן אני מגיע לאקשן כי כאן באמת מיותר לציין, איך שהזריחה מגיע, נקודת הנץ שבשמיים. אני עובד עם דמוי מיוחד כזה שיוסי נתן לי, שוחה לעומק 1 מטר צמוד לריף, שיחסית עמוק. משום מקום זה הגיע אני מקבל את הפצצה של החיים, בובום ואז בזזזזזזזזזז, לא הבנתי מה קורה מייד התעשתתי על עצמי והבנתי שנפלתי על לוקוס בהמתי, שלקח מייד 3-4 מטרים מהשוק לידר שלי (6 מטר) בכל אופן אני מנסה לפמפם למעלה ואני עם קלאץ דיי סגור, אני מרגיש שאני מרים סלע, לא רוצה לעלות... המלחמה היתה אדירה ככה במשך כמה דקות אני מרים קצת הוא יורד, לבסוף ולאחר התשה הוא נכנע מביא אותו על המים , הוא נותן צד, איזה בהמה, הייתי בהלם, ישר יד לזימים ושאגת ניצחון. כמעט 5 קילו של שרירים עשה לי בית ספר אבל הפעם אני זה שניצחתי.
ככה במשך חצי שעה היו תקיפות ובריחות , ולאחר מכן עוד חיתיכה יפה של 3 + קילוגרמים. שנתנה פייט אדיר בקיצור החוויה שאני קיבלתי היתה לא מהעולם הזה, היה יום מוצלח מאוד, ושוב תודה ליוסי התותח שעזר. אפשר לומר שבזכותו קיבלתי את החוויה הזו, חוויה מדהימה. תודה. ציוד שעבדתי איתו היה רולר שימנו סטרדיק, מקל של שימנו שחבר נתן לי, שוק לידר חוט 60 ניילון והרבה אמונה.
תודה לכולם.
נ.ב יש לכם פה אחלה פורום.
ידידי הנכבד, חן לתפיסות והמקצועיות בשליפת הדגים לסל. מיותר להזכיר לחברים בפורום המדהים הזה ככל שתינתן עצה זאת או אחרת לא תמיד זה עובד כולנו יודעים כי צריך להיות במקום הנכון ובזמן הנכון ודגים בשטח ואז יש תוצאות. לעניות דעתי בדייג אין סודות מקצוע לחלופין יש התמדה ועקשנות שמניבות תוצאות . ידידי היקר אלו תפיסות של אליפות וכן ירבו, המשך דייג פורה ומהנה. הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס יוסי סרגוס הדייג והים מהצפון
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תפיסות יפיפיות ויופי של דו"ח, בהחלט כניסה מרשימה אל יומן הדיג, ועם דו"ח כזה נשמח לעוד  לגבי הדמוי, אולי הצעת יעול לטובת החברים- צרף צילום או שאל את יוסי וספר לנו  לגבי יוסי, מהידוע לי הוא דייג בחסד שתופס לא מעט, בשנתיים האחרונות בגזרת הצפון, אך משום מה הוא נמנע מהעלאת דו"חות.... אכן הוא נכון תמיד לייעץ מכל הלב ויש מה ללמוד ממנו בדיג חופי... למרות שכמעט אינני קונה בארץ ציוד- יש מי שמביא לי מחו"ל, מזה שנים ומאז נפתחה החנות בה הוא עובד- תמיד אירח את האנשים בחמימות ובסבלנות...
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
שאפו גדול לך וליוסי נעים לראות שיש אנשים שמרגישים שהים של כולם והדגים של כולם והחוויות של כולם בקיצור העולם נראה כך אחרת יופי של דגים , להרים כזה גודל על מקל בכלל לא פשוט ועשית את זה בגדול שתמיד תצליח 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כנראה שהלוקוסים התחבאו רק ממני השנה  יופי של דיג!!! ואכן יוסי בחור מקסים 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל הכבוד על הדגים מצפים לדוחות הבאים 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
Mister.T
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים לכל מי ששאל את דגם הדמוי דברו עם יוסי אני לא מכיר, ודרך אגב שמי שי ואני מנהריה אז נעים להכיר 
|
|
|
|
|
ברוך הבא אחי אחלה דוח עם אחלה תפיסות לוקוסים מכובדים בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אין מה להגיד יוסי מורה מצויין . כל הכבוד אחלה של לוקוסים .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בוקר טוב שייקה  תפיסות ממש מרהיבות  ויופי של דוח  בהחלט כניסה מרשימה אל יומן דוחות הדיג  אהבתי את יישום התובנות (עצות) שקיבלת מיוסי בשטח 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|