תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
8/5/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6 | דמוי דג בינוני - תשאלו את יוסי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | 8 |
הדו"ח:
שלום
זה הדוח הראשון שלי פה.
ואיזה דוח מרגש זה, אני אומנם דייג לא חדש אבל גם לא וותיק
זו השנה הראשונה שאני דג לוקוסים, ואת ההכוונה והידע שרכשתי אני זוקף לזכות איש יקר יוסי בן יוסף מהצפון
האיש והכינוי : יוסי סרגוס.
זה מתחיל בתור המלצה לרולר שחיפשתי והמשיך בשעה של הרצאות על הא ודא.
כמות הידע וההמלצות שקיבלתי תוך שעה , שווה לשנת דייג בשטח. אז תודה רבה לך יוסי, הייתי חייב.
ועכשיו לדוח, מגיע לאיזור בצפון בהמלצת יוסי, באחת מימות השבוע שעבר.
הים עובד בצורה יפה גלים מסודרים.
מגיע לריף אין נפש חיה, מתחיל בעבודה עם דמויים בחושך, אין שום דבר.
זה מאותם ימים שאתה אומר שום דבר לא השתנה, ובכל זאת, מלא אמונה שמשהו טוב יקרה.
השמיים היו מעוננים באופק היה מן ערפל כזה, והיתה אווירה מחשמלת, היה חייב לקרות כאן משהו.
בכל אופן אני מגיע לאקשן כי כאן באמת מיותר לציין, איך שהזריחה מגיע, נקודת הנץ שבשמיים.
אני עובד עם דמוי מיוחד כזה שיוסי נתן לי, שוחה לעומק 1 מטר צמוד לריף, שיחסית עמוק. משום מקום זה הגיע
אני מקבל את הפצצה של החיים, בובום ואז בזזזזזזזזזז, לא הבנתי מה קורה
מייד התעשתתי על עצמי והבנתי שנפלתי על לוקוס בהמתי, שלקח מייד 3-4 מטרים מהשוק לידר שלי (6 מטר)
בכל אופן אני מנסה לפמפם למעלה ואני עם קלאץ דיי סגור, אני מרגיש שאני מרים סלע, לא רוצה לעלות...
המלחמה היתה אדירה ככה במשך כמה דקות אני מרים קצת הוא יורד, לבסוף ולאחר התשה הוא נכנע
מביא אותו על המים , הוא נותן צד, איזה בהמה, הייתי בהלם, ישר יד לזימים ושאגת ניצחון. כמעט 5 קילו של שרירים עשה לי בית ספר אבל הפעם אני זה שניצחתי.
ככה במשך חצי שעה היו תקיפות ובריחות , ולאחר מכן עוד חיתיכה יפה של 3 + קילוגרמים. שנתנה פייט אדיר
בקיצור החוויה שאני קיבלתי היתה לא מהעולם הזה, היה יום מוצלח מאוד, ושוב תודה ליוסי התותח שעזר.
אפשר לומר שבזכותו קיבלתי את החוויה הזו, חוויה מדהימה. תודה.
ציוד שעבדתי איתו היה רולר שימנו סטרדיק, מקל של שימנו שחבר נתן לי, שוק לידר חוט 60 ניילון והרבה אמונה.
תודה לכולם.
נ.ב יש לכם פה אחלה פורום.