פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   טיזר. שמועות עקשות על גומבר לילי בגזרת הבננה.... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טיזר. שמועות עקשות על גומבר לילי בגזרת הבננה.... (נקרא 4816 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק  זה לא "אולי".....  אתה באמת בן 36? חכה...מאשר עם אמא ואבא...  אני דג עם ילדודס....
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק  זה לא "אולי".....  אתה באמת בן 36? חכה...מאשר עם אמא ואבא...  אני דג עם ילדודס.... אני דג עם זקנים...וגאה שאני עדיין ילד , ותמיד אשאר כזה (לפחות בהתנהגות) ! 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
sml17;זקן, אבל עדיין עם שערת על הראש 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היה בסוף דוח או לא ? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה בסוף דוח או לא ?  סרבן דוחות אבל הוא יוצא עכשיו לים.... מי יודע מה יביא?
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
היה בסוף דוח או לא ?  סרבן דוחות אבל הוא יוצא עכשיו לים.... מי יודע מה יביא? מי יודע ?  הביא או לא הביא....? 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה בסוף דוח או לא ?  סרבן דוחות אבל הוא יוצא עכשיו לים.... מי יודע מה יביא? מי יודע ?  הביא או לא הביא....?  הביא, אבל סרבן דיווח 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היה בסוף דוח או לא ?  סרבן דוחות אבל הוא יוצא עכשיו לים.... מי יודע מה יביא? מי יודע ?  הביא או לא הביא....?  הביא, אבל סרבן דיווח  שאל אותו מה הוא מעדיף. דוח  או כחולים ? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אם לא יבכבך דוח