פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   טיזר. שמועות עקשות על גומבר לילי בגזרת הבננה.... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טיזר. שמועות עקשות על גומבר לילי בגזרת הבננה.... (נקרא 4815 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחד עם תלתלים הוציא אחד גומבר נאה (2.5 ק"ג) בפתיונות ליליות.... אממה,  הבחור חושב שלא שווה דו"ח: בא, זרק, ואחרי כמה ד' נתפס והוצא..... אפילו היו זקנים שמחאו כפיים על הביצוע רוצים דו"ח? אני רוצה  יאללה לחץ חברתי
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 11, 2011, 15:37:50 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לא שווה דו"ח איך נתפס ? באיזה איזור ? פיתיון ? קרס ? חוט ? מצב הים ? מה זאת אומרת לא שווה דוח ?  איך אני יתפוס גומבר בפיתיונות  ? מישהו צריך לתת על זה את הדעת..  העם דורש צדק חברתי ! 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבי  אתה באמת רוצה לתפוס גומבר בפתיונות?
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אבי  אתה באמת רוצה לתפוס גומבר בפתיונות? לא ?  לרדת מהעיניין ? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אולי כדאי שנציע לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי כדאי שנציע לו הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה...  אני יוצא עוד מעט לבדוק את הגזרה
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבי  אתה באמת רוצה לתפוס גומבר בפתיונות? לא ?  לרדת מהעיניין ?  לא, לא אל תרד.... צריך לארגן איזה מאמר בנושא 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
יש שמועות שיש לך ניסיון אישי  הייתי כותב בשמחה אבל מה לי ולגומברים בפיתיונות  אולי אכתוב מאמר על : גומבר בפתיונות 2 אבל רק אחרי שאני ילמד את 1 ואצליח ליישם אותו בשטח 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס" 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו ! 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק  זה לא "אולי"..... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק  זה לא "אולי".....  אתה באמת בן 36?
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
האמת שהוצאתי כמה, החברים אומרים בפוקס  . אני אומר מקצועיות. חוצמיזה בים כמו בכדורגל - פוקסים נחשבים ועוד איך  לך על זה.. "גומבר בפתיונות מהחוף , מקצועיות בפוקס"  הבן אדם מגדל "סרבני פתיון חי\גדול" במקומות בו הוא מטיל ריג !  היכן שסקוויד זורק "חי" לא תבוא לו תפיסה , אבל... אם בטעות , ושלא בצלילות הדעת הוא מבלי כוונה יחמש מקל לדיג פיתיונות רגיל בפיתיון סרוח משנה שעברה......אווווווווווו אז , אז תבוא החתיכה שגם המנוסים שבטובי הדיגים מיחלים לה יומם וליל בדיג !  על כך אולי נזכה אנו למאמר  , ונאמר דיינו !  אתמול נשלחו 4 מקלות וחזרו ריקם..... אולי טל צודק  זה לא "אולי".....  אתה באמת בן 36? חכה...מאשר עם אמא ואבא... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|