dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש חוט בד טוב 0.8-1.2 תודה
|
|
|
|
|
Sunline CASTAWAY
בהצלחה.
|
-------------------------------
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
Sunline CASTAWAY
בהצלחה.
יש לטופ  , אין יותר טוב מזה היום בשוק . על איזה רולר החוט יעלה ?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הוא יעלה על ריובי אפלאוס 4000
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
למה לך חוט כזה דק ומכונה כזו גדולה ?
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה לך חוט כזה דק ומכונה כזו גדולה ?
כרגע אני רולר אחד לז'ירז'ור ויש לי מקל 10-30 עדין עם טבעות קטנות שחן הסיני המליץ לי חוט דק לעבודה עם בובות קלות יחסית פשוט יש לי חוט 20 ליברות על שפולה אחת ונוצרים פלונטרים איתו בשימוש בבובות קלות בין 10-15 גרם תודה
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
לא אמורים להיות פלונטרים . א- או שלא שמת נכון בהתחלה את החוט על הרולר. ב- או ששמת מעט מידי חוט . ג- או ששמת יותר מידי חוט. ד- בעיה ברולר. צריך לראות את זה בטוח תהיה תשובה אחת. קוטר החוט בסדר וגם משקלי הדמויים בסדר משהו ממה שציינתי כאן לא תקין.
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא אמורים להיות פלונטרים . א- או שלא שמת נכון בהתחלה את החוט על הרולר. ב- או ששמת מעט מידי חוט . ג- או ששמת יותר מידי חוט. ד- בעיה ברולר. צריך לראות את זה בטוח תהיה תשובה אחת. קוטר החוט בסדר וגם משקלי הדמויים בסדר משהו ממה שציינתי כאן לא תקין.
אולי הרולר לא מתאים לחוטי בד... אולי סגנון העבודה ואיסוף החוט לא תורמים לבעיה... אולי החוט מאפן... יש מיליון ואחת סיבות שיכולות לגרום לפלונטרים בחוטי בד... מה שלא ברור לי זה הקוטר שרשם dovdov מחפש חוט בד טוב 0.8-1.2 תודה
0.8-1.2 זה חוט לטרולינג בהמות...  הכוונה היתה ל-0.08-0.12 מ"מ ??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אולי הרולר לא מתאים לחוטי בד... אולי סגנון העבודה ואיסוף החוט לא תורמים לבעיה... אולי החוט מאפן... יש מיליון ואחת סיבות שיכולות לגרום לפלונטרים בחוטי בד... מה שלא ברור לי זה הקוטר שרשם dovdov מחפש חוט בד טוב 0.8-1.2 תודה
0.8-1.2 זה חוט לטרולינג בהמות...  הכוונה היתה ל-0.08-0.12 מ"מ ?? צודק טעות שלי
|
|
|
|
LeonP
|
מתעניין
מנותקגיל:
26
|
|
זה לא טעות, הוא התכוון 0.8-1.2 PE, שזו מידה יפנית.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה לא טעות, הוא התכוון 0.8-1.2 PE, שזו מידה יפנית.
מידות PE זה כבר משהו אחר... 0.8-1.2 זה 0.15-0.19 ממ בקירוב וזה כבר יותר מתאים ... ראיתי כמה וכמה חוטי PE כאן בארץ אבל לא במידות כאלו. בדר"כ המידות בחנויות הן אלו שמשתמשים לג'יג כמו 5,6,8 PE ולא החוטים הדקים לז'ירז'ור וקאסטינג...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז כנראה שלא טעיתי במידה ,אבל בהגדרה המדוייקת של מה שנאמר לי. ככל הנראה לזה התכוון חן שאמר לי 0.8-1.2 את הPE השמטתי לא בכוונה כמובן, חשבתי שזה יהיה ברור כשמדובר בז'רז'ור. תודה
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
0.8 PE על רולר 4000 זה קוטר קטן מדי . תעלה ל 1.2 או 1.5 ושים בקינג . לאיזה מקל הרולר משודך ?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
0.8 PE על רולר 4000 זה קוטר קטן מדי . תעלה ל 1.2 או 1.5 ושים בקינג . לאיזה מקל הרולר משודך ?
עם החוט הזה הוא יהיה משוייך למקל לא ממש מוכר של ENERGO TEAM 3M 10-30
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עם החוט הזה הוא יהיה משוייך למקל לא ממש מוכר של ENERGO TEAM 3M 10-30 לך על סאן ליין קאסט אווי 1.2 PE זה 20 ליברה יתן לך שקט גם על דגים גדולים . בהצלחה !
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|