תגידו בזמן האחרון יש לי בעיות עם הרולר ואני כל הזמן נאלץ לחתוך את החוט בד שלי וזה בסדר עם אני יקשור את החוט שהצלחתי להציל ולקשור אותו עם החוט הראשי של הרולר שלי??כי אני פשוט מפחד שיהיו פלונטרים או משהו או עוד סיבוכים
לדעתי יכול להוות בעיה מיסיון עם הקשר הכי טוב בעולם הפתרון שלי אם לא תתעצל תרוקן את השפולה תקשור את החוט הקצר בחלק האחורי כך שהקשר לא יוצא בזמן ההטלה ולא יהיה פלונטרים כמובן שאתה מוגבל לפעם אחת בלבד לעשות את הפעולה הזאת לדעתי כדאי שתבדוק מה סיבת הפלונטרים למנוע בעיות עתידיות בחוטי בד יקרים.
לדעתי יכול להוות בעיה מיסיון עם הקשר הכי טוב בעולם הפתרון שלי אם לא תתעצל תרוקן את השפולה תקשור את החוט הקצר בחלק האחורי כך שהקשר לא יוצא בזמן ההטלה ולא יהיה פלונטרים כמובן שאתה מוגבל לפעם אחת בלבד
זה בדיוק מה שצריך לעשות
ציטוט
לדעתי כדאי שתבדוק מה סיבת הפלונטרים למנוע בעיות עתידיות בחוטי בד יקרים
זו בדיוק הסיבה שאני לא עובד עם חוט בד פחות פלונטרים וגם עם יש בחוט נילון לרוב ניתן לפתוח אותם מבלי שיגרם נזק או אובדן חוט
אין לי מושג מה הבעיה הוצאתי את כל החוט כדי לראות את הבעיה ואני חייב לציין שזה התחיל כל הבעיות עם החוט כשהקשת שלי לא עבדה כל כך טוב גם עכשיו היא לא כל כך טובה ואני עובד עם powerpro מקסימום אני יביא למוכר שיראה מה הבעיה
לדעתי יכול להוות בעיה מיסיון עם הקשר הכי טוב בעולם הפתרון שלי אם לא תתעצל תרוקן את השפולה תקשור את החוט הקצר בחלק האחורי כך שהקשר לא יוצא בזמן ההטלה ולא יהיה פלונטרים כמובן שאתה מוגבל לפעם אחת בלבד
זה בדיוק מה שצריך לעשות
ציטוט
לדעתי כדאי שתבדוק מה סיבת הפלונטרים למנוע בעיות עתידיות בחוטי בד יקרים
זו בדיוק הסיבה שאני לא עובד עם חוט בד פחות פלונטרים וגם עם יש בחוט נילון לרוב ניתן לפתוח אותם מבלי שיגרם נזק או אובדן חוט
דייג הים צודק . אני תמיד ממליץ בדייג עם חוט בד מידי פעם לזרוק את הדמוי הכי כבד שהחכה זורקת עדיף ניקל ואז לגלגל לאט ולדאוג שהחוט יהיה ממש מתוח זה אחלה פתרון לפלונטרים
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...