DZdinil
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
על דימוי של סבידה מה תפסתם?? אני למשל תפסתי קלאמרי,תמנון,אבו נפחא וחבר שלי תפס גם סרגוס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
על דימוי של סבידה מה תפסתם?? אני למשל תפסתי קלאמרי,תמנון,אבו נפחא וחבר שלי תפס גם סרגוס
לא מכיר  או אולי מכיר ולא בטוח לאיזה דמוי אתה מכוון. יש מצב לתמונה?!
|
-------------------------------
|
|
|
|
ממש מוזר לא נראה לי שיש מצב שסרגוס יתפס יכול להיות הוא "אסף" אותו בזמן שהוא גילגל את הדמוי או הקפיץ אותו
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תוסיף לאלו שרשמת כבר גם חניתן ולוקוס. (לא אצלי)
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
גם לי זה נשמע מוזר אבל שחושבים על זה, לפי מה שאני יודע דמוי סבידה מדמה גמברי, ורוב הדגים אוכלים גמברי אז מה הסיבה שלא??! 
|
|
|
|
|
גם לי זה נשמע מוזר אבל שחושבים על זה, לפי מה שאני יודע דמוי סבידה מדמה גמברי, ורוב הדגים אוכלים גמברי אז מה הסיבה שלא??!  גם יש מצב אבל אני חושב שקצת קשה לדג להיענל על הקרסים של הדמוי וסרגוס קצת נראה לי שזה לא יכול אלה אם כן סרגוס גדול והדמוי צריך להיות מידה 3 אבל בהחלט אפשר להחלים לקרסים רגילות ולנסות את זה על דגים אחרים אבל אני חושב שאם זה לא דגים כל כך גדולים צריכים דמוי 3 3.5 משהו כזה
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לפני 3 חודשים תפסתי על דמוי של סבידה {rapala ikado} בצבע כתום אבו נפחא במשקל של 1-1.5 ק"ג בזמן שזי'רז תי על סבידות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
לפני 3 חודשים תפסתי על דמוי של סבידה {rapala ikado} בצבע כתום אבו נפחא במשקל של 1-1.5 ק"ג בזמן שזי'רז תי על סבידות  אבו נפאחות תוקפות כל דבר ושוקי איך האבו נפחא נתפסה על הקרסים או שאספתה את האבו נפחא
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לפי דעתי פשוט אספתי את האבו נפחא בזמן שמתחתי את החוט {לאחר זריקה} הקוצים נתפסו בצידי הדג
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
לפי דעתי פשוט אספתי את האבו נפחא בזמן שמתחתי את החוט {לאחר זריקה} הקוצים נתפסו בצידי הדג
אהההה הבנתי כראה בידיוק נחתת עליה ושמתחת את החוט הרגשת
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אם אתה שומר על מתח בחוט אין סיבה שהדג לא יגיע אליך, יש המון דייגים בחול שמשתמשים בקרסים בלי עוקץ כדי שהדגים לא יפצעו בשחרור
|
|
|
|
דודלי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
לוקוס של 500 גרם ננעל והשתחרר בהרמה
|
|
|
|
Eddie
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבו נפחא זה לא נדיר.. רק אתמול חבר שלי דניאל DZDINIL חח תפס 4 אבו נפחאות לפי דעתי מעל ה-2 קילו ממש מפלצות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבו נפחא זה לא נדיר.. רק אתמול חבר שלי דניאל DZDINIL חח תפס 4 אבו נפחאות לפי דעתי מעל ה-2 קילו ממש מפלצות
אני מקווה שהוא לא החזיר אותם לים 
|
|
|
|
Eddie
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|