|
|
10 דקות מהבית דרך וואלג"ה
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה  שבוע הבא נרים שורת סטיקלייטים על החוף שיראה כמו מנחת מטוסים בלילהב 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
יאללה  שבוע הבא נרים שורת סטיקלייטים על החוף שיראה כמו מנחת מטוסים בלילהב  יש מצב לצרף שתי סטיקלייטים לשורה ?
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה  שבוע הבא נרים שורת סטיקלייטים על החוף שיראה כמו מנחת מטוסים בלילהב  יש מצב לצרף שתי סטיקלייטים לשורה ?  מה נראה לך? ברור שכן. לשמור לך מקום בכסא לידי?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
יאללה  שבוע הבא נרים שורת סטיקלייטים על החוף שיראה כמו מנחת מטוסים בלילהב  יש מצב לצרף שתי סטיקלייטים לשורה ?  מה נראה לך? ברור שכן. לשמור לך מקום בכסא לידי? \ ברור, יאלה אני סוגר את שבוע הבא
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2012, 22:13:13 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
תימצאו לכם מוטי משלכם זה שלנו הצפונים מוטי אתה לא יוצא לי מהראש עם חצאית קרמית  אבל אחרי האימונים (כניראה ביליתי יותר מדי עם סקווידוויד  )
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
נו מוטי... הבאת לי חשק עם הקול הסקסי שלך צריך להרים מפגש פסגה לילי לפלג הצפוני באחד הערבים בקרוב, לדיג משותף בגזרת אכזיב: תחרות מי מוציא ראשון דג אכיל תחרות האבונפחא הכי גדול תחרות מי מוציא יותר דגים מנגל עלי  וכל אחד יביא משהוא 'קטן' ויחד יהיה משהוא גדול  נקבע טנטטיבית ליום חמישי בשבוע הבא. מקובל? מקובל מאוד  אבל יש משפט מפחיד אייל קול סקסי   מה מפחיד? הבאת לי חשק עם הקול הסקסי שלך אייל הכל בהומור אחי  מה ורד?  תביא בוסה  תביא בוסה אייל גמרתה אותי 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
תימצאו לכם מוטי משלכם זה שלנו הצפונים מוטי אתה לא יוצא לי מהראש עם חצאית קרמית  אבל אחרי האימונים (כניראה ביליתי יותר מדי עם סקווידוויד  ) כן אחי גם אני חושב 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה להגיד מוטי, סחפת אותנו איתך אל חווית המילואים שלך- היה מענין ומהנה, תמונות מרהיבות - לא ידעתי על כשרון הצילום שלך,  ושאפו על הרצון לתרום ולתת- ולא שזה מחדש לנו משהו לגביך
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
אין מה להגיד מוטי, סחפת אותנו איתך אל חווית המילואים שלך- היה מענין ומהנה, תמונות מרהיבות - לא ידעתי על כשרון הצילום שלך,  ושאפו על הרצון לתרום ולתת- ולא שזה מחדש לנו משהו לגביך תודה רפי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|