|
כל הכבוד על פתיחת האתר נראה אחלה אתר . מאחל לכם המון הצלחה נראה מבטיח. קוראים לי דודו בן 35 נשוי + 2. סגנון הדייג שלי הוא דייג מסירה . נשמח לשתף ולעזור . אז שוב שיהיה המון בהצלחה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ברוך הבא דודו. כבוד שאתה עכשיו עמנו.  אכן אתר חזק ומוביל אשר ישמח שתהיה גם אתה בין חבריו. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כל הכבוד על פתיחת האתר נראה אחלה אתר . מאחל לכם המון הצלחה נראה מבטיח. קוראים לי דודו בן 35 נשוי + 2. סגנון הדייג שלי הוא דייג מסירה . נשמח לשתף ולעזור . אז שוב שיהיה המון בהצלחה  ברוך הבא דודו  חן חן על הפרגון, רק למה אתה "מאחל לכם המון הצלחה"  לי זה "מרגיש" כשאני קורא את דברייך- שהתכוונת לכך שאתה "מאחל לכולנו המון הצלחה"  אתה מוזמן כמובן להציץ קצת גם בפורום "דייג מסירה"....- יתכן שתמצא שם דיונים שיענינו אותך.... אגב, מאיפה אתה בארץ והאם יש סגנון דיג מסירה שיותר חביב עלייך...?
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 רפי גם לך יש כל פעם חיוך דבילי כזה  כשעוד תותח מצטרף לנבחרת? דודו, עשית לי נחת עם הברכות והאיחולים. אנחנו כאן כדי להנות, ברוך הבא למסיבה 
|
|
|
|
|
לכם לנו לכולנו מה זה משנה העיקר שיהיה בהצלחה לכולם  אני מאזור השרון . הסגנון המועדף עליי הוא ג'יגנג ודייג על חי מסירה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 רפי גם לך יש כל פעם חיוך דבילי כזה  כשעוד תותח מצטרף לנבחרת? לא בדיוק, במקרים שציינת לי יש דווקא חיוך דבילי כזה:  העיקר שכולנו נחייך וכמה שיותר...  לכם לנו לכולנו מה זה משנה העיקר שיהיה בהצלחה לכולם  אני מאזור השרון . הסגנון המועדף עליי הוא ג'יגנג ודייג על חי מסירה. הסגנון שלך אומר- שיש סיכוי שנפגש מתישהוא על אותה סירה... 
|
|
|
|
Ezra1984
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטרף לברכתו של דודו המון הצלחה לפורום החדש מאמין שיהיה כיף לגלוש באתר לשתף ולהשתתף בדוחות ודיונים המון בהצלחה
|
שיא אישי מהחוף 45 קילו אנטיאס תמונה 1 1000 מילים
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוכים הבאים
שיהיה לכולנו בהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטרף לברכתו של דודו המון הצלחה לפורום החדש מאמין שיהיה כיף לגלוש באתר לשתף ולהשתתף בדוחות ודיונים המון בהצלחה
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
ברוכים הבאים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על האיחולים עזרא, אם כך אתה מאמין...- סימן שכבר כייף לך  המטרות העיקריות של הפורום הן הנאה לחברים ושיתוף בין החברים- אז כיוונת מצוין  אגב, ואם כבר אמרת לשתף- שתף אותנו קצת מה הסגנונות דיג שלך, מאיפה בארץ ובכלל מה שיתחשק לך...  ברוך הבא והמשך הנאה 
|
|
|
|
Ezra1984
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצת על עצמי : בן 28 גר באור יהודה עובד בחברת על אל ודג מגיל 6 אוהב לדוג כמעת בכול הסגנונות: חוף דייג על חי (אנטיאסים בעונה בעיקר עם לוקוס בא גם טוב  ) דייג מסירה : טרולינג, גיגינג ופיתיון חי . גירגור מהחוף .
|
שיא אישי מהחוף 45 קילו אנטיאס תמונה 1 1000 מילים
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
קצת על עצמי : בן 28 גר באור יהודה עובד בחברת על אל ודג מגיל 6 אוהב לדוג כמעת בכול הסגנונות: חוף דייג על חי (אנטיאסים בעונה בעיקר עם לוקוס בא גם טוב  ) דייג מסירה : טרולינג, גיגינג ופיתיון חי . גירגור מהחוף . עזרא ינקניק מה המצב  קובי מרמי הכריש ברוך הבא ניתראה בקרוב א shake2;צל רמי תן להם כמה תמונות עם אינטיאסים מפלצות שירגעו 
|
|
|
|
|
קצת על עצמי : בן 28 גר באור יהודה עובד בחברת על אל ודג מגיל 6 אוהב לדוג כמעת בכול הסגנונות: חוף דייג על חי (אנטיאסים בעונה בעיקר עם לוקוס בא גם טוב  ) דייג מסירה : טרולינג, גיגינג ופיתיון חי . גירגור מהחוף . עזרא ינקניק מה המצב  קובי מרמי הכריש ברוך הבא ניתראה בקרוב א shake2;צל רמי תן להם כמה תמונות עם אינטיאסים מפלצות שירגעו  זה הכל פוטושופ 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצת על עצמי : בן 28 גר באור יהודה עובד בחברת על אל ודג מגיל 6 אוהב לדוג כמעת בכול הסגנונות: חוף דייג על חי (אנטיאסים בעונה בעיקר עם לוקוס בא גם טוב  ) דייג מסירה : טרולינג, גיגינג ופיתיון חי . גירגור מהחוף . דג מגיל 6?!!! מי שדרדר אותך לזה ידע כנראה מה הוא עושה...  עכשיו אנחנו יודעים קצת יותר... כמו שזה נראה יש כמה דגים שמנמנים שהולכים להצטלם איתך בזמן הקרוב... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|