יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
מסיים משמרת אחרונה בעבודה השעה 2:00 בבוקר חושב לי אולי ניתן קפיצה לים מחליט לקחת את מקל הגייג שלי ונוסע לנקודה מגיע בערך ב3:30 מתחיל להחנות את הרכב כשלפתע אני שומע ורואה בדייג עומד על המזח עם החכה ביד ומתחיל לקרוא לעזרה בלב ההתלהבות והאנדרלנין אני יוצא אליו משאיר את הרכב עם אורות ומנוע דולקים ובא לעזור לו אני רואה שהמקל שלו מקופף כמו בננה וחוט יוצא מהרולר ממש בצורה מטורפת "תביא תגאנץ מהמכונית "הוא אומר בקול רועד והמלחמה בדג לא מפסיקה שוב יציאת חוט ומקל מקופף שלא משאירים מקום לטעיות אני רץ לכיוון המכונית שלו "בבגאז הוא צועק תפתח את הבגאז" אני פותח את הבגאז ולא רואה שום גאנץ בשבריר של שנייה אני מחליט לחזור אליו ומבקש "תן לי את המקל אני יחזיק תלך אתה תחפש" הוא מעביר לי את החכה ידיי רועדות ואני ממשיך "במלחמה" המשוגעת הזו עם הדג שוב יציאת חוט אני לא יכול לעצור את ההשתוללות הזו "כוס ראבק ערס שכחתי את הגאנץ הוא צועק ורץ אליי במהירות אני מעביר אליו את המקל כשכולי עייף ורועד מהמלחמה בסך הכל עברו 2-3 דקות מאז אבל זה נראה כמו שעה ואז עולה בראשי רעיון אני לובש כפפות ומתחיל למשוך את החוט אליי כשהדייג מתחיל לאסוף מידי פעם עם הרולר את "השאריות "של החוט כעבור מספר דקות החוט ממש קרוב אלינו אבל אני לא מצליח לראות כלום חושך מצרים ואני לא רואה ממטר"בוא נתחלף הוא אומר" ואני מחזיק את החכה והוא מתחיל ומושך את החוט ומיד מפסיק וצועק מכאב היד "החכם" היה בלי כפפות "ונשרף"מחוט הבד כשניסה להלחם ולמשוך את הדג אני שוב מעביר לו את המקל וממשיך למשוך בחוט החוט כבר ממש קרוב אלינו ועדיין לא רואים שום דבר פתאום אני שומע זעקה צעקה מין קול מוזר ומשונה מין הים בקצב ובאנדרלנין המטורפים אני מחליט {אולי בגלל הפחד} שלא שמעתי כלום ואז שוב אותה זעקה צעקה מוזרה ולא ברורה אבל מפחידה ומצמררת אני מסתכל על הדייג שהפך כולו ללבן מפחד הזעקה לא מפסיקה ונשמעת יותר חזקה ומאיימת באותו הרגע אני עוזב את הכל רץ למכונית שעוד הייתה מונעת נכנס פנימה ובורח משם בנסיעה מטורפת הספקתי לנסוע משהו כמו 2דקות עד ששמתי לב שהשארתי את הדייג לבד בים עם החכה ביד נלחם לבדו אני מחליט לעשות פרסה וחוזר חזרה לאותה נקודה בראש עוברת לי המחשבה "איך ברחתה והשארתה אותו לבד?" אני מגיע ולא רואה כלום אין זכר לדייג ואפילו האוטו שלו נעלם כאילו אף אחד לא היה שם מסתכל סביב סביב ולא מבחין בכלום, שקט מאוד כאילו לא היה פה כלום
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
וואי מה זה איזה סיפור לפני כמה זמן זה היה ?
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2012, 12:12:30 PM על ידי Eli1
|
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
דיברת עם מומחה בנושא? ותגיד לי בבקשה, איפה המקום הזה שדגתם בו היום תצא משלחת מהמרכז לחיפוש ותיעוד הזעקה, צעקה צוות "של-דג"
בהצלחה חבר
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 30, 2012, 12:19:11 PM על ידי MK2
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ווואו, מפחיד.. מה זה היה לדעתך ?
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
איזה חלום!!!
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני חושב בפעם הבאה שאתה מסיים משמרת לילה תלך ישר לישון  אבל מה שכן סיפור ממש מעניין ודורש המשך 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני מהמר על זה שהדג משך לו את המקל, ומרוב עצבנות הוא רץ לאוטו ונסע ב200 הביתה
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
מסיים משמרת אחרונה בעבודה השעה 2:00 בבוקר חושב לי אולי ניתן קפיצה לים מחליט לקחת את מקל הגייג שלי ונוסע לנקודה מגיע בערך ב3:30 מתחיל להחנות את הרכב כשלפתע אני שומע ורואה בדייג עומד על המזח עם החכה ביד ומתחיל לקרוא לעזרה בלב ההתלהבות והאנדרלנין אני יוצא אליו משאיר את הרכב עם אורות ומנוע דולקים ובא לעזור לו אני רואה שהמקל שלו מקופף כמו בננה וחוט יוצא מהרולר ממש בצורה מטורפת "תביא תגאנץ מהמכונית "הוא אומר בקול רועד והמלחמה בדג לא מפסיקה שוב יציאת חוט ומקל מקופף שלא משאירים מקום לטעיות אני רץ לכיוון המכונית שלו "בבגאז הוא צועק תפתח את הבגאז" אני פותח את הבגאז ולא רואה שום גאנץ בשבריר של שנייה אני מחליט לחזור אליו ומבקש "תן לי את המקל אני יחזיק תלך אתה תחפש" הוא מעביר לי את החכה ידיי רועדות ואני ממשיך "במלחמה" המשוגעת הזו עם הדג שוב יציאת חוט אני לא יכול לעצור את ההשתוללות הזו "כוס ראבק ערס שכחתי את הגאנץ הוא צועק ורץ אליי במהירות אני מעביר אליו את המקל כשכולי עייף ורועד מהמלחמה בסך הכל עברו 2-3 דקות מאז אבל זה נראה כמו שעה ואז עולה בראשי רעיון אני לובש כפפות ומתחיל למשוך את החוט אליי כשהדייג מתחיל לאסוף מידי פעם עם הרולר את "השאריות "של החוט כעבור מספר דקות החוט ממש קרוב אלינו אבל אני לא מצליח לראות כלום חושך מצרים ואני לא רואה ממטר"בוא נתחלף הוא אומר" ואני מחזיק את החכה והוא מתחיל ומושך את החוט ומיד מפסיק וצועק מכאב היד "החכם" היה בלי כפפות "ונשרף"מחוט הבד כשניסה להלחם ולמשוך את הדג אני שוב מעביר לו את המקל וממשיך למשוך בחוט החוט כבר ממש קרוב אלינו ועדיין לא רואים שום דבר פתאום אני שומע זעקה צעקה מין קול מוזר ומשונה מין הים בקצב ובאנדרלנין המטורפים אני מחליט {אולי בגלל הפחד} שלא שמעתי כלום ואז שוב אותה זעקה צעקה מוזרה ולא ברורה אבל מפחידה ומצמררת אני מסתכל על הדייג שהפך כולו ללבן מפחד הזעקה לא מפסיקה ונשמעת יותר חזקה ומאיימת באותו הרגע אני עוזב את הכל רץ למכונית שעוד הייתה מונעת נכנס פנימה ובורח משם בנסיעה מטורפת הספקתי לנסוע משהו כמו 2דקות עד ששמתי לב שהשארתי את הדייג לבד בים עם החכה ביד נלחם לבדו אני מחליט לעשות פרסה וחוזר חזרה לאותה נקודה בראש עוברת לי המחשבה "איך ברחתה והשארתה אותו לבד?" אני מגיע ולא רואה כלום אין זכר לדייג ואפילו האוטו שלו נעלם כאילו אף אחד לא היה שם מסתכל סביב סביב ולא מבחין בכלום, שקט מאוד כאילו לא היה פה כלום
והשורה האחרונה של הסיפור: ואז התעוררתי בצרחה כשכולי מזיע  שוקי מה זה השטויות האלה? ראיתי שם הרבה דברים יפים ומוזרים אבל פה זה כבר מוגזם!!! והאוטו נעלם? לאן הוא כבר יכול להעלם אם הוא צריך לעבור דרכך ביציאה?
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
בררררררררררררררררררררררררררררררררררר זה מזכיר ששי Shay38 העלה הודעה שנעלם צוללן יש מצב שזה האיש שטס למים אחרי שהמפלצת משכה אותו למים. וטיפה ברצינות : הסיפור באמת אמיתי או שהוא ציני לגמרי ...? כאחד שמאמין בגלגול נשמות אני מאמין שדברים כאלה יכולים לקרות אבל מעניין מאוד לדעת את המשך של הדבר הזה .... שוקי פרטים נוספים ..... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 נראה לי שגם שוקי שלנו נחטף.............. ספוקי 
|
|
|
|
|
וואו אני ב- אני מהמר על: 1. המפלצת מלוך נס 2. פרדי קרוגר. בשל חוסר סבירות ביולוגית (המפלצת של מים מתוקים) סבירות גבוהה יותר ל-2
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שוקי, כמובן שאם זה היה מישהו שאנחנו פחות מכירים אז לא היינו קונים את הסיפור אבל זה שאתה מספר אנחנו לוקחים את זה ברצינות והמומים מהסיפור... מה זה היה?  ?
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|