ערן199
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
דג דגים - מוכר בשר- אטליז בשרים זכרון יעקב
|
|
אחלה דוח תודה הכיפוף שלו אחד המראות המדהימים על החוף. 
|
-------------------------------
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יופי של ספתח , חופי אשקלון והסביבה נותנים את התמורה של חוף חולי בגדול 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח שחר, קולח, מהנה ואינפורמטיבי  אני מניח לפי תאור הבריחה שכנראה גם הגדולים כבר נמצאים בחופים... מניח שבקרוב נראה כאן ממך עוד כמה טרחונים מצולמים... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של בשורות שחר  כמו שאתה רואה סוגיית הטרולוסים ומרחק התפיסה שלהם מעניינת את כולם. התשובות שלך בהחלט מלמדות. ציינת שהעומק הוא 2 מטר ומעלה - האם אתה יכול להעריך את המרחק מהחוף ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יופי של בשורות שחר  כמו שאתה רואה סוגיית הטרולוסים ומרחק התפיסה שלהם מעניינת את כולם. התשובות שלך בהחלט מלמדות. ציינת שהעומק הוא 2 מטר ומעלה - האם אתה יכול להעריך את המרחק מהחוף ? כמו שאני זוכר את החוף מצלילה (מזמן לא צללתי יכול להיות שהדברים השתנו )ישנה תעלה מטר שתיים מקו המיים אחרייה 20 30 מטר של גבעת חול שיוצרת עומק רדוד אחריה דרופ של מטר וחצי בערך ואז מעמיק בהדרגה הקרובה הייתה אחריי הדרופ בערך והרחוקה 40 מטר אחרייה בערך
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח אים זה הזרעים אז יהיה אצלך שמייח כשיבואו הפרחים 
|
|
|
|
|
הטרולוסים פה בכל הסגנונות טוב לדעת  בעונה הזו זה גדלים עד קילו? הגדולים באים על פיתיון רק בחורף או גם בעונה הזו? יופי של דוח-דייג 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
הטרולוסים פה בכל הסגנונות טוב לדעת  בעונה הזו זה גדלים עד קילו? הגדולים באים על פיתיון רק בחורף או גם בעונה הזו? יופי של דוח-דייג  ממה שאני מכיר טרחון מגיע לחופים בקייץ בעיקר בכל הגדלים 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה סיפתח לעונה  שמור לי מקום לקיץ 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
ואחלה מוטי 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אחלה סיפתח לעונה  שמור לי מקום לקיץ  . שמור
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|